ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Αυγούστου 2015
Αναρτήθηκε από Παναγιώτης

120 Βρετανοί SAS επιχειρούν στην Συρία για την δολοφονία του Μ.Άσαντ. Η Ρωσία έστειλε Spetsnaz για την προστασία του.

Eκατόν είκοσι Βρετανοί SAS βρίσκονται στο συριακό έδαφος με σκοπό την ανατροπή του προέδρου Μ. Άσαντ σύμφωνα με έκεθεση της ρωσικής GRU κάτι που ανάγκασε τον Ρώσο πρόεδρο Β. Πούτιν να αποστείλει ομάδες Spetsnaz για την προστασία του αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ.

Περίπου 120 μέλη της περίφημης ομάδας των Βρετανών κομάντος SAS (Special Air Service) επιχειρούν στο συριακό έδαφος μεταμφιεσμένοι σε αντάρτες του «ισλαμικού κράτους», γράφει η βρετανική ...
εφημερίδα Sunday Express.

Επιπλέον εκθέσεις πληροφοριών της ρωσικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών GRU, αναφέρουν ότι 500 Κιργίζιοι και Μογγόλοι καταδρομείς που υπηρετούν στις ειδικές δυνάμεις των χωρών τους ευρίσκονται στην Τουρκία για να πολεμήσουν «θεωρητικά » εναντίον των μαχητών του «ισλαμικού κράτους».

Κύριος στόχος ήταν και παραμένει ο Άσαντ κάτι το οποίο έχει εξοργίσει τον Ρώσο Πρόεδρο Β.Πούτιν , ο οποίος σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υπέγραψε την υλοποίηση μυστικής «αποστολής» Ρώσων Spetsnaz εντός του συριακού εδάφους ,με σκοπό την προστασία όλων των Σύρων αξιωματούχων προεξάρχοντος του προέδρου της χώρας.

Πρόκειται για άνδρες της περιβόητης δύναμης Alpha , που αποτελεί την επιτομή των δυνάμεων αυτού του είδους για την διεξαγωγή μυστικών αποστολών εκτός Ρωσίας.

Τουρκική κοινωνική ιστοσελίδα αναφέρει μάλιστα ότι «Κυργίζιοι και Μογγόλοι αδελφοί μας έχουν αποστείλει 500 στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων για να βοηθήσουν την Τουρκία κατά του ΡΚΚ … όχι γιατί χρειαζόμαστε βοήθεια, αλλά ως χειρονομία καλής θέλησης, μαζί με τους Τσετσένους αδελφούς μας »

Οι Βρετανοί κομάντος αναφέρεται ότι ενεργούν μετά από την εντολή των Ηνωμένων Πολιτειών, ως μέρος του συνασπισμού των Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων (MTR) , έχοντας ως αποστολή να εντοπίζουν και να εξουδετερώνουν ισλαμιστές αντάρτες, εξοπλισμό και πυρομαχικά του ISIS .

Επιπλέον, συμμετέχουν στην εκπαίδευση των εκπροσώπων της συριακής αντιπολίτευσης στην Σαουδική Αραβία με επικεφαλής άλλους 20 εκπαιδευτές της ομάδας SAS.
Mέχρι τώρα έχουν εκπαιδευτεί μόνο 60 άτομα.

Σύμφωνα με ειδικούς αναλυτές , οι άνδρες των βρετανικών και αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών θα εκτελέσουν και άλλες αποστολές στη Συρία, λόγω του πλημμελούς και αναποτελεσματικού ελέγχου από αέρος απο την υπό αμερικανικό έλεγχο συμμαχία , εναντίον του ISIS.

Ρώσοι όμως εμπειρογνώμωνες αναφέρουν ότι οι Βρετανοί θα προετοιμάσουν το σχέδιο «Λιβύη 2″ για την ανατροπή του σημερινού Προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ, μετά απο την συλογή ανάλογων στοιχείων και πλήθους πληροφοριών.

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης στις 8/06/2015 09:19:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "120 Βρετανοί SAS επιχειρούν στην Συρία για την δολοφονία του Μ.Άσαντ. Η Ρωσία έστειλε Spetsnaz για την προστασία του."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες