ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:28 Αυγούστου 2015
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Η "Δημιουργία Ξανά" συμμετέχει αυτόνομα στις εκλογές.

Σε κοινή συνεδρίαση, το Πολιτικό Συμβούλιο και η Εθνική Επιτροπή της “Δημιουργίας” αποδέχθηκαν ομόφωνα την πρόταση του προέδρου κ. Θάνου Τζήμερου για αυτόνομη κάθοδο στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Στα ψηφοδέλτια του κόμματος θα συμμετάσχουν και ανεξάρτητες προσωπικότητες του μεταρρυθμιστικού...
χώρου.

Ωστόσο και αυτές οι εκλογές δεν πρόκειται να δώσουν τέλος στην τραγωδία της χώρας καθώς θα είναι μία ακόμα πράξη στο θέατρο του πολιτικού παραλόγου που ζούμε. Μάλιστα τα κόμματα περιγράφουν το αδιέξοδο από τώρα: ο μνημονιακός πλέον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι δεν θα συνεργαστεί με τα άλλα μνημονιακά κόμματα μετά τις εκλογές. Αν σκοπός του είναι να εφαρμόσει το “μνημόνιο Τσίπρα”, γιατί να μην συνεργαστεί; Αν σκοπός του είναι να μην το εφαρμόσει γιατί έπρεπε να διασπαστεί και να σύρει τη χώρα σε εκλογές; Και στις δύο περιπτώσεις μπορεί και τώρα να κάνει αυτό που προτίθεται να κάνει μετά τις εκλογές. Προφανώς δεν ξέρει τι θέλει, όπως και ο κυβερνητικός του εταίρος, που αφού έβαλε την υπογραφή του φαρδιά - πλατιά στο 3ο μνημόνιο δηλώνει… αντιμνημονιακός! Ζητείται επειγόντως ψυχίατρος.

Τα άλλα “μνημονιακά” κόμματα, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΠΟΤΑΜΙ, ενώ αναγνωρίζουν πως η μόνη επιλογή που έχει η χώρα είναι εντός της Ε.Ε. και της ζώνης του ευρώ, προσπαθούν να αποφύγουν τις μεταρρυθμίσεις που θα κάνουν την Ελλάδα μια πραγματικά ευρωπαϊκή χώρα, αλλά θα πλήξουν τους στρατούς των αργόμισθων που διόρισαν και συνταξιοδότησαν τα δύο πρώτα ή θα ενοχλήσουν τους εφησυχασμένους που πιστεύουν ότι μπορούν να γίνουν μεταρρυθμίσεις χωρίς να πληγούν συμφέροντα, και αποτελούν τη δεξαμενή ψηφοφόρων του τρίτου. Την ίδια στιγμή η ΧΑ και οι νεόκοποι ΛΑΕ σε μία πρωτότυπη ακροαριστεροδεξιά συμμαχία ισχυρίζονται ότι θα επαναλάβουν το πείραμα του εκβιασμού της Ε.Ε. που προσπάθησε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και απέτυχε παταγωδώς, αποκρύπτοντας ότι μοναδικός στόχος τους είναι η εφαρμογή των ιδεοληψιών τους δηλαδή η έξοδος και από την Ε.Ε και την ευρωζώνη και η είσοδος σε έναν οικονομικό και εθνικό μεσαίωνα. Στην ίδια γραμμή και το ΚΚΕ που δεν έχει ακόμα αντιληφθεί ότι η Σοβιετία κατέρρευσε.

Η “Δημιουργία, ξανά!” δεν θα κουραστεί να υποστηρίζει πως κάθε μνημόνιο είναι ντροπή διότι αποδεικνύει την ανικανότητα του πολιτικού προσωπικού της χώρας να συνθέσει ένα πανεθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση. Αν και ήμασταν το μοναδικό πολιτικό κόμμα το οποίο ευθέως υποστήριζε ότι το 1ο μνημόνιο θα έπρεπε να το είχαμε γράψει εμείς και να το εφαρμόζαμε χωρίς παρέκκλιση, όταν ακόμα και η ΝΔ του κ. Σαμαρά ήταν αντιμνημονιακή, σήμερα προειδοποιούμε ότι το "μνημόνιο Τσίπρα” θα έχει καταστροφικές συνέπειες. Μολονότι προβλέπει σωστές μεταρρυθμίσεις, τις συνδυάζει με άγρια, παράλογη και αντιαναπτυξιακή φορολογία η οποία δεν βασίζεται σε εισοδήματα και προφανώς δεν μπορεί να αποδώσει.

Η λύση είναι ο εκ βάθρων εκσυγχρονισμός του μεγάλου ασθενή, της δημόσιας διοίκησης, με την εφαρμογή πληροφορικής και συστημάτων αξιολόγησης παντού σε δομές και ανθρώπους, η αναλογιστική σύνδεση του ύψους των συντάξεων με το ύψος των ασφαλιστικών εισφορών του καθενός, και η παγίωση ενός σταθερού φορολογικού συστήματος με συντελεστές ανταγωνιστικούς των γειτόνων μας, ώστε η ιδιωτική οικονομία να μπορέσει να δημιουργήσει πλούτο.

Καμία συζήτηση για αναδιανομή του πλούτου δεν έχει νόημα όταν η χώρα δεν παράγει. Η αριστερίστικη φιλολογία της μεταπολίτευσης, που δαιμονοποίησε το επιχειρείν, έδιωξε και επενδυτές και προικισμένους εγκεφάλους που θα μπορούσαν σήμερα να είναι πρωτεργάτες της ανάπτυξης. Πρέπει να τους φέρουμε πίσω. Η “Δημιουργία, ξανά!” και σ΄αυτές τις εκλογές θα εκπροσωπήσει τον νοήμονα πολίτη, του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα που έχει καταλάβει ότι μόνο με σοβαρή οργάνωση και μεθοδική εργασία η χώρα θα αξιοποιήσει το τεράστιο κεφάλαιο του φυσικού πλούτου της, της ιστορίας της και των ανθρώπων της.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 8/28/2015 10:18:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Η "Δημιουργία Ξανά" συμμετέχει αυτόνομα στις εκλογές. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες