ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Αυγούστου 2015
Αναρτήθηκε από Άκης

Επείγον πρόταση για αδιάβλητες εκλογές.

Του Νίκου Αργυρόπουλου. 
Προτείνω σε κάθε παραλήπτη της συνημμένης αιτήσεως, εφ’ όσον συμφωνεί με το περιεχόμενό της και αποδέχεται τα προτεινόμενα μέτρα, εκτός από το να την υποβάλλει ο ίδιος, να την στείλει σε κάθε υποψήφιο βουλευτή / βουλευτίνα ή κομματικό σχηματισμό που γνωρίζει ζητώντας τους, εντός τακτής προθεσμίας (το αργότερο μέχρι μία εβδομάδα πριν τις εκλογές) :

1ον Να την υποβάλλουν τόσο οι ίδιοι όσο και τα κόμματα στα...
οποία ανήκουν,

2ον Να δημοσιοποιήσουν (Ιστοσελίδα του κόμματος ή του βουλευτή, εφημερίδες κλπ) την κατατεθειμένη αίτησή τους με τον Αριθμό Πρωτοκόλλου που θα φέρει, και

3ον Να δημοσιοποιήσουν ενυπόγραφη δήλωσή τους ότι μετά τις εκλογές θα κινήσουν διαδικασία διερεύνησης της διεξαγωγής των εκλογών, βάσει των διαλαμβανομένων στην αίτηση μέτρων και επισημάνσεων.

Αυτή η απλή και ξεκάθαρη ενέργειά τους θα είναι ένα πειστικό επιχείρημα ότι επιζητούν έντιμες και κυρίως ΑΔΙΑΒΛΗΤΕΣ εκλογές και ότι οι ίδιοι και τα κόμματά τους δεν αποτελούν μέρος του συστήματος που επινόησε και εφαρμόζει εδώ και πολλά χρόνια μια εκλογική διαδικασία με πάρα πολλά κενά (περιγράφονται στο κείμενο της αίτησης), εξ αιτίας των οποίων είναι εφικτή η αλλοίωση της βούλησης των ψηφοφόρων και η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ της νοθείας.

Μόλις λήξει η ταχθείσα προθεσμία (μία εβδομάδα πριν τις εκλογές) θα «συγκεντρώσουμε» τις δημοσιευμένες με αρ. πρωτοκόλλου αιτήσεις βουλευτών και Πολιτικών κομμάτων και με κάθε πρόσφορο τρόπο ή μέσον (Ιστοσελίδες, εφημερίδες, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο, Ανακοινώσεις, προφορικά στους χώρους εργασίας, στη γειτονιά, κλπ) θα «ενημερώσουμε» τους συμπολίτες μας για το ποιοι δέχθηκαν και ποιοι όχι την έντιμη πρότασή μας.

Διευκρίνιση : Οι λέξεις «συγκεντρώσουμε» και «ενημερώσουμε» αναφέρονται σε όλους όσους επιθυμούν να το κάνουν, όπως και όσο μπορεί ο κάθε ένας μόνος του, χωρίς απαραίτητα να ανήκει σε κάποιο οργανωμένο σύνολο (ομάδα, σύλλογο, σωματείο, κόμμα, κίνηση, κίνημα κλπ.) και να ακολουθεί εντολές ή οδηγίες.Με εκτίμηση και προσδοκία ανταπόκρισης και συμμετοχής στην πρότασή μου
Νίκος Αργυρόπουλος
Τηλ. : 6934 654 321

ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ : president@areiospagos.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ypourgos@ypes.gr / gramatia@ypes.gr

ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
Με την ιδιότητα του πολίτη του Ελληνικού Κράτους, απευθύνομαι προς τις Εισαγγελικές Αρχές, ανταποκρινόμενος/η στις επιταγές του άρθρου 120 του Συντάγματος των Ελλήνων και κάνοντας χρήση του δικαιώματός μου, ΑΙΤΟΥΜΑΙ τον έλεγχο όλων των πράξεων που σχετίζονται με την εκλογική διαδικασία.

Στις εκλογές του 2012 παρουσιάστηκαν ως έγκυρα αποτελέσματα συγκεκριμένα ποσοστά. Διεπιστώθη, ότι τα αποτελέσματα που προεβλήθησαν, ήταν μόνο «εκτιμήσεις» και όχι έγκυρα αποτελέσματα, παρόλο που τα κανάλια τα παρουσίαζαν ως τέτοια.

Στις εκλογές της 25.1.2015, υπήρξαν διαφορές μεταξύ εγγεγραμμένων (Εκλογικοί Κατάλογοι) ekloges.ypes.gr ,  ypes.gr/el/Elections/anakoinoseis και Εκλογικού Σώματος (Στοιχεία ΥΠ.ΕΣ) καθώς και αποκλίσεις μεταξύ των δεδομένων του ΥΠ.ΕΣ για τις περιφέρειες.

Εκλογική Δύναμη ανά Εκλογική Περιφέρεια (Εκλογές 2015) www.ypes.gr/UserFiles/f0ff9297-f516-40ff-a70e-eca84e2ec9b9/eklog-dyn-ana-perif-2015.xls

Κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δεν μας έδωσαν ούτε η singular logic, ούτε το υπουργείο Εσωτερικών πραγματικούς αριθμούς ψηφισάντων, αποχής, ακύρων, λευκών, εγκύρων.
Ούτε τον συνολικό αριθμό του εκλογικού σώματος. Ποτέ δεν είχε ξαναγίνει αυτό. Επισημαίνεται επιπλέον, ότι η εκλογική αναμέτρηση καταγράφεται και παρακολουθείται, μόνον από μιαν ιδιωτική εταιρία, την Singular Logic.

Ως εκ τούτου απαιτείται περισσότερη διαφάνεια σε τέτοιου είδους συστήματα με περισσότερους διαφορετικούς φορείς από μια και μόνο κερδοσκοπική εταιρεία.

Προσωπικά με ανησυχεί και ότι το μονοπώλιο της ηλεκτρονικής διαχείρισης των εκλογών το έχει μια εταιρεία όπως η Singular Logic, χωρίς να ελέγχει κανένας άλλος φορέας την ροή των αποτελεσμάτων και τον εξοπλισμό της εταιρείας. Ποιός εγγυάται την ηλεκτρονική ασφάλεια σε αυτήν την περίπτωση; Και ποιες είναι οι δικλείδες ασφαλείας αυτού του συστήματος; Όταν υπάρχουν τεχνικές που θα μπορούσαν να αλλοιώσουν ή να αφαιρέσουν μέρος των δεδομένων από τα εκλογικά αποτελέσματα.

Ειδικοί δικτύων επί των συγκεκριμένων θεμάτων, μας πληροφορούν ότι: Τα περί κλειστού συστήματος (Το λογισμικό btw είναι της Singular Logic είναι κλειστού κώδικα) που δεν επιδέχεται «παρεμβολές» είναι μια καλή δικαιολογία για να αλλοιώσουν τα αποτελέσματα αν θέλουν.
Και ότι αν κάποιος από την ίδια εταιρεία έχει “τροποποιήσει” μια διαδικασία, ώστε να βγάζει τα επιθυμητά αποτελέσματα, τότε τα ISO δεν διασφαλίζουν τη διαδικασία. Με «πείραγμα» του προγράμματος για την έκδοσή τους, μπορεί να γίνει νόθευση και αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Το ηλεκτρονικό σύστημα καταμέτρησης δέχεται δεδομένα. Πως για παράδειγμα να προστεθούν 100 ψήφοι στο A ή στο Β κόμμα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, μπορεί να «πειραχτεί» έτσι ώστε ενώ ο εντολοδόχος να πληκτρολογεί 100 ψήφους υπέρ του Α ή του Β κόμματος να προστίθενται 105. Αντίστοιχα οι 100 ψήφοι του Γ ή του Δ κόμματος, να γίνονται 98.
Έτσι μπορεί να αυξηθεί οριακά η δύναμη των δύο κομμάτων εξουσίας και αντίστοιχα να μειωθεί οριακά η δύναμη άλλων κομμάτων. Με έναν αλγόριθμο, που είναι κρυμμένος στο πρόγραμμα του υπολογιστή, καταλογίζονται οι ψήφοι υπέρ ενός υποψηφίου και εις βάρος άλλων.

Γενικά, η διαχείριση με ηλεκτρονικό τρόπο-μέσω υπολογιστή-των ψήφων όλων των εκλογικών κέντρων, είναι επισφαλής και στο υπουργείο Εσωτερικών.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΕΚΘΕΣΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΑΙΤΗΜΑ ΛΗΨΕΩΣ ΜΕΤΡΩΝ, ΟΠΩΣ :
1. Αποστολή εκλογικών παρατηρητών.

2. Nα παραχωρηθούν τα στοιχεία που αποδεικνύουν την σωστή τήρηση του αναγνωρισμένου προτύπου Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων ISO27001:2005 που έχει ζητηθεί από το υπουργείο εσωτερικών να τηρεί η εταιρεία Singular. Για τη σωστή τήρηση, πρέπει να υπάρχουν και τα πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί από αναγνωρισμένο κέντρο πιστοποίησης ISO.

3. Να μας γνωστοποιηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα έχουν τα κόμματα πρόσβαση στα στοιχεία που αναφέρονται στην Πολιτική Ασφάλειας (audit trail, συστήματα καταγραφής) το βράδυ των εκλογών την ώρα που θα γίνεται η καταχώρηση των αποτελεσμάτων.

4. Το λογισμικό της: Singular Logic, να παράσχει σε κάθε πολίτη, αυτής της χώρας, την ελεύθερη πρόσβαση (On-Line) τουλάχιστον σε τεταρτοβάθμια ανάλυση των εγγράφων:
α. Ανά, τμήμα
β. Ανά, Δήμο
γ. Ανά, Νομό και
δ. Ανά, Περιφέρεια

5. Τα αποτελέσματα να καταγράφονται ηλεκτρονικά και στις πρ. Νομαρχίες για να υπάρξει διαυγής διασταύρωση με τα στοιχεία της ιδιωτικής εταιρείας Singular.

6. Η Singular Logic να υποχρεωθεί να δίνει τα αποτελέσματα όλων των εκλογικών τμημάτων. Δηλαδή, από τα 20.000 εκλογικά τμήματα, τα οποία βγάζουν ξεχωριστό ΕΓΓΡΑΦΟ-αποτέλεσμα το καθένα, που να μπορεί να πάρει ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ πριν καν σταλεί στο Υπουργείο Εσωτερικών.

7. Τον έλεγχο όλων των προγραμμάτων της εταιρείας Πληροφορικής Singular Logic, από την Ένωση - Σύνδεσμο, των Προγραμματιστών - Άναλυτών.

8. Να ελεγχθεί η λειτουργική εφαρμογή του λογισμικού, ήτοι η εφαρμογή του εκλογικού νόμου σε SOFTWARE.

9. Να γίνει πλήρης έλεγχος στα εκλογικά κέντρα και στην καταμέτρηση ψήφων. Κυρίως των λευκών και άκυρων, ώστε να αποκλειστεί ο μετασχηματισμός αυτών των ψήφων.

10. Πρόσβαση των πολιτών-ψηφοφόρων στα αποτελέσματα, ώστε να είναι εφικτή η διασταύρωσή τους και η σύγκρισή τους με τα μεταδιδόμενα αποτελέσματα.

11. Να δημοσιευτούν αναλυτικά εκλογικά αποτελέσματα, ανά εκλογικό τμήμα, ανά νομό, ανά περιφέρεια και συνολικά.

12. Να ελεγχθούν τα αποτελέσματα -πριν κατακυρωθούν- από Ανεξάρτητο Ελεγκτικό Σώμα με χειρόγραφο τρόπο, ανά νομό αθροίζοντας τα φαξ που στέλνουν τα κατά τόπους εκλογικά κέντρα και μετά να θεωρούνται οριστικά τα αποτελέσματα.

13. Τα αποτελέσματα, να σταλούν από τους δικαστικούς και από τους εκλογικούς αντιπροσώπους σε όλα τα κόμματα που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία.

14. To Υπουργείο Εσωτερικών, να αναρτήσει Λογιστικό Φύλλο με καταχωρήσεις αποτελεσμάτων καταγραφής ψήφων Κέντρο προς Κέντρο και βαθμιαία αθροιζόμενα. Το λογιστικό αυτό φύλλο θα πρέπει να είναι ΜΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΙΜΟ (τύπου .pdf), αλλά και να είναι ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΙΜΟ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ (στο δικό μας EXCEL)!! Θα πρέπει να τυπώνεται άμεσα και από το Εθνικό Τυπογραφείο (αν δεν γίνεται ήδη). Με αυτόν τον τρόπο, οι κατά τόπους αντιπρόσωποι -δικαστικοί και κομματικοί-μπορούν να εξακριβώσουν αν καταχωρήθηκε σωστά το κέντρο που ήλεγχαν. Έτσι ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ του νομού και περιφέρειας και επαληθεύεται τοπικά (από το δικό μας EXCEL)… για την υποψία «λαθρο -χειρο- υπολογισμού».

15. Να διασφαλιστεί το ότι δεν θα υπάρξει παραποίηση ψηφοδελτίων, σε κάθε εκλογικό κέντρο.

16. Να επιτραπεί ο ενδιάμεσος έλεγχος, πριν τα επί μέρους αποτελέσματα σταλούν στα αρχηγεία των κομμάτων και στο Υπουργείο Εσωτερικών, ώστε σε περίπτωση αμφιβολιών, να υπάρξει τρόπος επιβεβαίωσης.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

ΕΠΕΙΔΗ η παρέμβαση της δικαστικής εξουσίας είναι αναγκαία προκειμένου να αποτραπεί επικείμενος κίνδυνος των δικαιωμάτων μου. ΕΠΕΙΔΗ προκύπτει η ανάγκη διερευνήσεως διάπραξης σοβαρών αδικημάτων.

ΕΠΕΙΔΗ συντρέχει επείγουσα περίπτωση για άμεση διεξαγωγή εισαγγελικής έρευνας σχετικά με την τέλεση των ανωτέρω αδικημάτων.

ΕΠΕΙΔΗ το Δικαστήριό σας είναι αρμόδιο για την εκδίκαση της παρούσας αίτησης.

ΕΠΕΙΔΗ έχω προφανές έννομο συμφέρον να ασκήσω την αίτηση, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο πιο πάνω ιστορικό.

ΕΠΕΙΔΗ τίθεται υπό διακινδύνευση εξαιτίας των παράνομων ενεργειών, η διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος.

ΕΠΕΙΔΗ συντρέχει βάσιμος κίνδυνος και εγείρονται ερωτηματικά σε ότι αφορά την εγκυρότητα αυτής της εκλογικής διαδικασίας.

ΕΠΕΙΔΗ υπάρχουν σαφείς αποχρώσες ενδείξεις νοθείας, των επικείμενων εκλογών. ΕΠΕΙΔΗ η παρούσα είναι βάσιμη, νόμιμη και ορισμένη.

Ζητώ να γίνει δεκτή η αίτησή μου και να ληφθούν όλα τα ανωτέρω μέτρα με κατεπείγουσα απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου ή/και του Υπουργού Εσωτερικών, ώστε να αποτελούν Νόμο του Κράτους, για να διασφαλισθεί τόσο η προσεχής όσο και οποιαδήποτε επόμενη εκλογική διαδικασία.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ …………………………………………….
ΥΠΟΓΡΑΦΗ ……………………………………..

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ
(Πολίτη ή Νομικού Προσώπου)
(ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ) ……………………………………………………………………………………..
(ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ) ………………………………………………………………………………………………….
(ΤΗΛΕΦΩΝΟ / Η-Ταχ.) ……………………………………………………………………………………

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ζητήστε τους να πρωτοκολληθεί και να παραλάβετε αντίγραφο της αιτήσεως με τον αριθμό πρωτοκόλλου και ημερομηνία. Αν την καταθέσετε ηλεκτρονικά, τηλεφωνήστε για να ζητήσετε τον αριθμό πρωτοκόλλου που έλαβε η αίτησή σας και την ημερομηνία που καταχωρήθηκε.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΣ
ΠΡΟΣ : Ονοματεπώνυμο - Τίτλος. (Βουλευτή/ Βουλευτίνα, Πολιτικό κόμμα, Πολιτικό Κίνημα, Πολιτική Κίνηση, Κομματικό σχηματισμό…………………………………………
(Τόπος και Ημερομηνία)

Κύριε/α/οι
Σας αποστέλλω συνημμένα μία Αίτηση που απευθύνεται προς τον Άρειο Πάγο και τον Υπουργό Εσωτερικών, για λήψη μέτρων προς διασφάλιση των εκλογών και της εκλογικής διαδικασίας.

Παρακαλώ, αφού την μελετήσετε προσεκτικά και εφ’ όσον συμφωνείτε με το περιεχόμενό της και αποδέχεστε τα διαλαμβανόμενα σε αυτήν προτεινόμενα μέτρα, να προβείτε στις ακόλουθες ενέργειες, το αργότερο μέχρι μία εβδομάδα πρίν τις εκλογές :
1ον Να την υποβάλλετε τόσο ο/η ίδιος/α, όσο και το κόμμα στο οποίο ανήκετε,

2ον Να δημοσιοποιήσετε (Ιστοσελίδα του κόμματος και δική σας, εφημερίδες κλπ) την κατατεθειμένη αίτησή σας με τον Αριθμό Πρωτοκόλλου που θα φέρει, και

3ον Να δημοσιοποιήσετε ενυπόγραφη δήλωσή σας ότι μετά τις εκλογές θα κινήσετε διαδικασία διερεύνησης της διεξαγωγής των εκλογών, βάσει των διαλαμβανομένων στην αίτηση μέτρων και επισημάνσεων.

Αυτή η απλή και ξεκάθαρη ενέργειά σας θα είναι ένα πειστικό επιχείρημα ότι επιζητείτε έντιμες και κυρίως ΑΔΙΑΒΛΗΤΕΣ εκλογές και ότι τόσο εσείς όσο και το κόμμα σας δεν αποτελείτε μέρος του συστήματος που επινόησε και εφαρμόζει εδώ και πολλά χρόνια μια εκλογική διαδικασία με πάρα πολλά κενά (περιγράφονται στο κείμενο της αίτησης), εξ αιτίας των οποίων είναι εφικτή η αλλοίωση της βούλησης των ψηφοφόρων και η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ της νοθείας.

Σας ενημερώνω ότι μόλις λήξει η ταχθείσα προθεσμία (μία εβδομάδα πριν τις εκλογές) θα «συγκεντρώσουμε» (όσοι συμμετέχουμε σ’ αυτή τη διαδικασία) τις δημοσιευμένες με αρ. πρωτοκόλλου αιτήσεις βουλευτών και Πολιτικών κομμάτων και, με κάθε πρόσφορο τρόπο ή μέσον (Ιστοσελίδες, εφημερίδες, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο, Ανακοινώσεις, προφορικά στους χώρους εργασίας, στη γειτονιά, κλπ), θα «ενημερώσουμε» τους συμπολίτες μας για το ποιοι δέχθηκαν και ποιοι όχι την έντιμη πρότασή μας.

Αναμένοντας την (θετική ελπίζω) απάντησή σας
Με τιμή
……………………………..
(Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, η-ταχ)

rafail.orgBookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 8/25/2015 07:48:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Επείγον πρόταση για αδιάβλητες εκλογές."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες