ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Αυγούστου 2015
Αναρτήθηκε από Άκης

Για να σωθεί η Ελλάδα.

Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης.
Αλγεινή εντύπωση προξενεί η λυσσαλέα επίθεση των συμπολιτευόμενων, στην επιτελούμενη εθνική προδοσία, κομμάτων της ‘αντιπολίτευσης’ εναντίων όσων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μείνει πιστά στις προεκλογικές θέσεις του κόμματος.

Έχοντας αλλάξει το νόημα των λέξεων κατηγορούν για προδοσία όσους δεν έχουν υποταχθεί στα συνωμοτικά σχέδια των ευρωναζί κατακτητών και αγωνίζονται να ...
σώσουν ότι ακόμη μπορεί να σωθεί.

Αυτή η παραφροσύνη αποτελεί εθνικό εξευτελισμό για μία χώρα που αν μη τι άλλο ο ορθός λόγος αποτελεί βασικό στοιχείο της ιστορικής της πορείας . Μόνο για αυτή τη διαστρέβλωση, θα έπρεπε να είναι μέσα οι ΒΒ Μεϊμαράκηδες, Σ. Θεοδωράκηδες , Φ.Γεννηματούδες, η Πασοκοπλατφόρμα του ΖΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης, οι καναλάρχες και οι χυδαίοι εκφωνητές τους, συμπεριλαμβανομένων όλων των προκατόχων τους της μεταπολίτευσης.
Δυστυχώς δεν έχει φανεί ακόμη ο άνθρωπος που θα συσπειρώσει τον Ελληνισμό ενάντια στον αφανισμό του που ήδη επιτελείται σε τρία σημαντικά επίπεδα.

Το οικονομικό, με την υπογραφή μνημονίων που καταδικάζουν την χώρα σε ύφεση και υποτέλεια.
Το βιολογικό, με την εισαγωγή πλήθους αλλόθρησκων μεταναστών που την κρίσιμη στιγμή θα τους οπλίσουν εναντίον μας.

Το πολιτιστικό, που είναι και το σημαντικότερο για την διατήρηση της εθνικής μας ταυτότητας και συντελείται με την αφαίρεση της εθνικής μας μνήμης, την αλλοίωση της ιστορίας και γλώσσας και την αμφισβήτηση των αξιών που είναι σημαντικές για όλη την ανθρωπότητα και μας έχουν αναδείξει σε πρότυπο του ανθρώπινου πολιτισμού που θέλουν να τον καταστρέψουν και η παρουσία μας αποτελεί το μεγαλύτερο τους εμπόδιο.

Είμαστε παγιδευμένοι στο Δυτικό σύστημα της κοινοβουλευτικής κομματοκρατίας με το ψευδώνυμο της δημοκρατίας, στο οποίο ο λαός τελεί υπό σύγχυση χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει ο αρχηγός που να αναλαμβάνει τις ευθύνες καθοδήγησής του. Τα δύο κόμματα που θα μπορούσαν να συσπειρώσουν τον λαό σε έμπρακτη αντίσταση, το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή, ευρίσκονται όχι μόνο περιθωριοποιημένα αλλά και σε εχθρική διάθεση μεταξύ τους.

Από τη μεριά του το ΚΚΕ δεν έχει πρόγραμμα εξουσίας. Το σύστημα της κοινοκτημοσύνης που προτείνει έχει αποδειχθεί και ιστορικά ότι δεν δουλεύει διότι καταπιέζει την ιδιωτική δημιουργικότητα και τελματώνει την παραγωγή πράγμα που το εξαναγκάζει σε μέτρα φασιστικής καταπίεσης των πολιτών. Δυστυχώς, τα περισσότερα, αν όχι όλα, τα στελέχη του είναι άσχετα με την παραγωγική διαδικασία και την διακίνηση των αγαθών, δεν επεξεργάζονται τα προβλήματα και στηρίζονται σε μία συνδικαλιστική διαχείριση κομματόσκυλων.

Από την άλλη μεριά η Χρυσή Αυγή έχει και αυτή τη ρετσινιά του φασίστα, που το κατεστημένο έχει φροντίσει να διογκώσει. Η Χρυσή Αυγή σπαταλά τον χρόνο της ενάντια στα ‘κουμούνια’ αλλά και ενάντια στον εθνομηδενισμό με ανορθόδοξο όμως τρόπο. Αυτό έχει δώσει λαβή στους κατακτητές να υποβαθμίζουν τη σημασία της εθνικής ταυτότητας.

Ο λαός όμως είναι αυτός ο απλός πολίτης που αν και ανήκε και στις δύο αυτές παρατάξεις αντιστάθηκε στους Γερμανούς με τα ΤΑΝΚS στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και είναι πάλι διατεθειμένος να αντισταθεί στους Γερμανούς με τα BANKS του νέου πολέμου που έχει άλλους όρους και χρειάζεται άλλη μεθόδευση της αντίστασης. Είναι άφελές αυτό που προτείνει π.χ. το ΚΚΕ, ο καθένας να παλεύει μόνος του στον χώρο εργασίας απέναντι στο θηρίο που έχει νομική κατοχύρωση να τον ποδοπατήσει, την στιγμή που ο άνθρωπος έχει ανάγκη την εργασία σε ένα περιβάλλον ανταγωνιστικό όχι μόνο από τους συμπολίτες του αλλά και από τον πεινασμένο μετανάστη.

Χρειάζεται ηγεσία αποφασισμένη και ενωμένη, οι ιστορικές μνήμες που στο κάτω-κάτω άλλοι δημιούργησαν, μπορεί να μας χωρίζουν αλλά η ανάγκη συλλογικής μας επιβίωσης πρέπει να μας ενώσει πάλι ενάντια στον κοινό εχθρό. Αυτή τη στιγμή είμαστε υπό κατοχή και είμαστε σε πόλεμο. Πρέπει να το καταλάβουμε, να αντισταθούμε και να δραστηριοποιηθούμε υπό κοινή εθνική καθοδήγηση. Δεν πρέπει να συνεχίσουμε σαν την ακέφαλη αγέλη της πλατείας Συντάγματος που την διαλύουν οι πληρωμένοι εμπρηστές και την εξαπατούν οι νέοι δημαγωγοί. Αν δεν ανακηρύξουμε εμείς τον δικό μας
Βασιλέα θα μας φέρουν εκείνοι τον δικό τους.

Δυστυχώς λείπουν οι διαδικασίες που θα τον αναδείξουν και για αυτό πρέπει να ζητήσουμε από τον Θεό να τον υποδείξει και να τον χρίσει. Θα πρέπει ακόμη η ορθοδοξία να γίνει το κύριο χαρακτηριστικό του Έλληνα όπως ο Ιουδαϊσμός είναι το γνώρισμα των Εβραίων. Για το λόγο αυτό μεγάλη είναι η ευθύνη των ιερέων πολύ δε περισσότερο των επισκόπων που αυτή τη στιγμή στο μεγαλύτερο ποσοστό τους έχουν αποποιηθεί το θυσιαστικό τους καθήκον και έχουν ταυτιστεί με τον Καίσαρα και τη Δύση, αναπαυόμενοι στο Σταυρό του Κυρίου.

Ηλίας Σταμπολιάδης
4/8/2015

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 8/07/2015 01:48:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Για να σωθεί η Ελλάδα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες