ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Αυγούστου 2015
Αναρτήθηκε από Άκης

Η Θράκη μετατρέπεται σε ... Τουρκική επαρχία!

Την ώρα που βιώνουμε στην χώρα μας κρίση θεσμών, αξιών και ασύδοτης ελευθερίας,
– Η Τουρκία έχει υπομονή γαϊδάρου
– Το Ισλαμικό τόξο, επεκτείνεται σταθερά και αθόρυβα στα Βαλκάνια.

Zούμε στην εποχή του παραλόγου. Προ των εκλογών του Ιανουαρίου 2015 οι λαοπλάνοι της προπαγάνδας υπόσχονται τον "ουρανό με τ'  άστρα". Με τ' αποτελέσματα το πλειοψηφών κόμμα δεν τα βρίσκει ...
εσωκομματικά. Ο Ελληνικός λαός με παρέλευση πέντε μηνών και εντός μιας εβδομάδος οδηγείται σε Δημοψήφισμα.

Το “Όχι” μετατρέπεται σε “Ναι”. Η Ελλάς μένει στην Ευρωζώνη. “Η ισχύς εν τη ενώσει” οφείλεται στην υποχώρηση της Αντιπολιτεύσεως για το καλό της Ελλάδος.

Το Κυβερνών κόμμα εσωτερικά τριχοτομείται, το ενδιαφέρον του είναι για το κόμμα και όχι για την Ελλάδα. Άλλωστε την λέξη “Ελλάς” δεν την ακούγαμε στις συζητήσεις (όπως φοβούνται ν” αναφέρουν άλλοι διακεκριμένοι, στην ρύμη του λόγου, την λέξη Θράκη την αποφεύγουν, τόσο υποκύπτουν στο “μορμολύκειο|” του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής!

Άπειρες φορές ακούσαμε προ μηνών τις λέξεις: χάσαμε την αξιοπρέπεια, την εμπιστοσύνη, χάσαμε την υπερηφάνεια μας. Τί κάνουν για να την ανακτήσουμε; Από το Δημοψήφισμα κι εντεύθεν δεν συζητούν τίποτε άλλο από τα εσωκομματικά τους πως θα επιβιώσει ο “Σύριζα”. Ποιά είναι τα μελλοντικά εθνικά σχέδια, ποιες οι προβλέψεις και οι προγραμματισμοί για το μέλλον της Ελλάδος; Τα κόμματα έρχονται και παρέρχονται, η Ελλάς πρέπει να ζήσει με τους Έλληνας στην Ελλάδα μας.

Την ευθύνη, έχουν όλοι οι μετέχοντες στην πολιτική τέως και νυν και ο καθείς από εμάς φέρει μέρος ευθύνης της συνειδησιακής του υπευθυνότητος και αυτογνωσίας του για το μέλλον.

Θύματα της επικρατούσης καταστάσεως χωρίς ελπίδα στο βάθος, είναι οι λαμπροί μας νέοι που δεν βρίσκουν δουλειά και παίρνουν τον δρόμο της ξενιτειάς, οι περισσότεροι χωρίς γυρισμό. Αποχαιρετούν την Ελλάδα που χάνουν.

Πού είναι η Εθνική Στρατηγική της χώρας μας με την γεωγραφική θέση και το πλούσιο περιβάλλον που εποφθαλμιούν οι γείτονές μας; Προβλέψιμος ο κίνδυνος. Χρειάζεται έγκαιρη αντιμετώπιση διά στρατηγικών καταλλήλων σχεδίων. Όχι μόνον η Ελλάς να είναι “γεφυροποιός” χωρών αλλά και αξιόπιστη δι” έργων. Όχι όπως λέγεται, ό,τι υπογράψαμε πρέπει και όλα να πραγματοποιηθούν;

Οι Κυβερνώντες, οι Πολιτικοί, οι Ακαδημαϊκοί η Εκκλησία και ο κάθε πολίτης, που είναι Έλληνας στην συνείδηση, να τεθούν σ” εγρήγορση και σκέψη πως θα προσπεράσουμε αυτόν τον καταστροφικό όλεθρο της Πατρίδος μας! Έχουν εθνική αποστολή και ιερά υποχρέωση να συσκευθούν για την Σωτηρία της Ελλάδος. Η μητέρα Ελλάς γέννησε μόνον έναν Καποδίστρια; άλλος Καποδίστριας δεν υπάρχει! Άγιος Πατέρας γράφει “ο ποιμήν ο καλός την ψυχήν αυτού τίθεσιν υπέρ των προβάτων”.

Βρισκόμαστε σε εποχή προβληματική. Η Οικονομική κρίση “μεγαλείνθηται ατέρμονα” Η Ελλάς πολλές φορές δοκιμάστηκε με δανειοδοτήσεις. Είχε όμως το θάρρος, το σθένος και την ελπίδα και πάλι επανήρχετο διαπρέπουσα παγκοσμίως. Τώρα γιατί φθάνουν σε αυτοκτονίες! Πού είναι η έρευνα, η μελέτη και η πρόληψη!

Η Δημογραφική κρίση συνάρτηση και της ανεργίας είναι η δολοφονική αιτία του Ελληνισμού και δίδει θέση στην επέκταση του Ισλαμισμού (επί σειρά ετών αθρόα είσοδος (λαθρο)μεταναστών από Ιράκ, Αφγανιστάν, Σομαλία, Νιγηρία και γίνεται ρυθμικά κατάκτηση της Ελλάδος) εξελίσσεται σε ωρολογιακή βόμβα. Ο Ομάλ είχε πει “δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα, τους στέλνουμε 2-3 εκατομμύρια δικούς μας και την αποκτούμε”.
Ποιά η μέριμνα για το Δημογραφικό; ούτε συζήτηση δεν γίνεται, τώρα ενδιαφέρονται όλοι για τους μετανάστας της τραγωδίας πρόσφυγες, να εγκατασταθούν σε κοντέινερς και Έλληνες ας μένουν άστεγοι. Με τον τρόπο προβολής του ενδιαφέροντος, προς τους λαθρέα εισερχόμενους πρόσφυγες και προωθούμενους σκοπίμως, μας κάνουν ρατσιστάς.

Η αγραμματωσύνη των αγραμμάτων δυστυχώς επιστημόνων, ισοπεδώνουν την υπηκοότητα με την ιθαγένεια (λυπάμαι που λέγονται Έλληνες. Ας πάνε σε οποιοδήποτε άλλο κράτος να μάθουν ετοιμολογία των Ελληνικών λέξεων. Η ιθαγένεια δεν δίδεται, την έχουν οι κατέχοντες “το όμαιμον, ομόγλωσσο ομόθρησκον ομότροπον” Ηρόδοτος.

Η ιστορία μας στρευλώνεται αλλά και παραγράφονται γεγονότα “δεν ξύνουν παλιές πληγές” (όπως τα τουρκικά σχολικά βιβλία φανατίζουν τους μαθητάς) υπενθυμίζουν τα λάθη για να μην επαναληφθούν. Ο Ευριπίδης γράφει “όλβιος όστις της ιστορίας έσχε μάθησιν”. Διά νόμων δεν καθορίζεται η ιστορική πορεία. Το παρελθόν σκιαγραφεί το μέλλον της Ελλάδος. Οι λαοί που ξεχνούν την ιστορία παύουν να υπάρχουν και βρίσκονται στο κοιμητήριο της ιστορίας.

Η παιδεία είναι το στήριγμα του έθνους. Η σωστή οικοδόμηση της παιδείας οδηγεί στην εθνική αυτοσυνειδησία και διαφυλάσσει την Ελληνική μας ταυτότητα (Σύνταγμα αρθρ. 16 α, β παράγραφοι). Ένα Έθνος δεν έχει μέλλον όταν δεν ανοίγει τον δρόμο στους άξιους και ικανούς που αγαπούν την Πατρίδα, τότε πνίγεται μέσα στην σήψη και ηθική αδιαφορία. Η άμιλλα μεταξύ των μαθητών είναι αγώνας βελτίωσης γνώσεων, αγώνων και καλλίτερης επίδοσης, ένα κίνητρον ζήλου. Τα αριστεία στα σχολεία είναι διάκριση άμιλλας.

Υπάρχουν δυστυχώς άνθρωποι του πνεύματος της “Νέας Τάξης” που προσπαθούν παντοιοτρόπως να ξεχάσουμε την Εθνική μας ταυτότητα, την ιστορία μας, την Ορθόδοξη Πίστη μας, την γλώσσα μας την οποία και λατινοποιούν.

Ας είμεθα προσεκτικοί γιατί επικρατούν οι νόμοι της Ζούγκλας αντί των νόμων της λογικής. Βιώνουμε κρίση θεσμών, αξιών, ηθικής ασύδοτης ελευθερίας. Λείπει η αγωγή, λείπει το ήθος, ο σεβασμός, λείπουν οι αξίες (εκτός ορισμένων σχολείων και δασκάλων που μας κάνουν υπερήφανους). Όχι μόνον διπλώματα και πτυχία αλλά και εθνική ηθική αρωγή. Το μέλλον της Ελλάδος στηρίζεται στην σωστή παιδεία.

Τί κάνει η πλειονότης των Ελλήνων; Επαναπαύεται μακαρίως; Θα υποκύψουμε στις σκοτεινές δυνάμεις, που επιδιώκουν την αμάθεια και την δουλοπρέπεια, τον ραγιαδισμό των Ελλήνων;
Τί γίνεται στην Θράκη!
Ποικίλες εθνικές οικονομικές, πνευματικές, κοινωνικές και άλλες κρίσεις δαμάζουν την Ελλάδα μας. Μια άλλη κρίση, εθνική, υποχθόνια, μένει στην αφάνεια. Ποιός θα σκεφθεί τί γίνεται στην Θράκη! “Η Θράκη είναι μακριά” όπως κάποτε λέχθηκε για την Κύπρο!

Την Θράκη την σκέπτονται, την αγαπούν, την επισκέπτονται σε κάθε δοθείσα ευκαιρία οι Κυβερνώντες της Τουρκίας και εμψυχώνουν, προπαγανδίζουν και εκτουρκίζουν πιεστικά τους μουσουλμάνους Πομάκους και Ρομά. Η τουρκική “ΜΙΤ” αλωνίζει την Ακριτική Θράκη.

Στην εορτή του “Ιφτάρ” παρών ο υπεύθυνος Ισλαμικού Κέντρου της Διεύθυνσης Μορφωτικών Υποθέσεων Τουρκίας και ο υπουργός Υγείας. Εόρτασαν συντρώγοντες στα Αρριανά Ροδόπης με 5.000 συνδαιτυμόνες. Την ημέρα του Δημοψηφίσματος ο υπουργός Περιβάλλοντος αλώνιζε δυό ημέρες τα μουσουλμανικά χωριά Ξάνθης, Ροδόπης. Στο 20ετές μνημόσυνο του Σαδίκ, τον θεωρούν Ντενκτάς της Θράκης, ήρωα, ήρθαν στην Κομοτηνή 500 άτομα Κυβερνητικοί, Βουλευταί, Δήμαρχοι από Τουρκιά.

Η Θράκη είναι επαρχία της Τουρκίας; Δεν υπάρχουν Έλληνες πολιτικοί να προβληματισθούν με τις ανεξέλεγκτες επισκέψεις; Απάντηση δυστυχώς κυβερνητικού “είναι απόδειξη ότι οι μουσουλμάνοι στην Θράκη έχουν πλήρη ελευθερία”. Η απάντηση αυτή αν δεν είναι επιπόλαιας αδιαφορίας, τότε είναι δικαιολογία εσχάτης προδοσίας.

Διακεκριμένος Τούρκος καθηγητής γράφει, “η Τουρκιά έχει ιστορία γαϊδάρου, δηλαδή τόση υπομονή. Το ισλαμικό τόξο επεκτείνεται σιγά και σταθερά, εντελώς αθόρυβα στα Βαλκάνια. Η Άγκυρα τον διορισθέντα προ οκταμήνου Τούρκο Πρόξενο στην Κομοτηνή Αλή Ριζά Ακιντζί τον μεταθέτει ακόλουθο στην Πρεσβεία της Σόφιας και από την Σόφια έρχεται στην Κομοτηνή ο πρώτος ακόλουθος της Πρεσβείας ο σκληροπυρηνικός στην Νότιο Βουλγαρία. Ο υποπρόξενος Αλπέρ Αιτάκ διορίζεται β” γραμματέας στην Πρεσβεία Κοσσόβου.

Η Τουρκιά κάνει την δουλειά της στα Βαλκάνια. Ετοιμάζεται να εορτάσει τα 100 χρόνια Δημοκρατίας της το 2022 με επέκταση της Βαλκανικής.

Συνέλληνες, “τι μέλλει γενέσθαι” χωρίς σωστή διακυβέρνηση! Πού πάμε; πού οδηγείται η Πατρίδα μας από ανθρώπους που δεν την αγαπούν, αμνήμονες και επιλήσμονες των γεγονότων! Θα εισέλθουμε σε μια ατελείωτη χειμερία νύκτα;;;

Οι προβληματισμοί απαιτούν ενέργειες. Να διαφυλάξουμε ότι μας παρέδωσαν με θυσίες οι πρόγονοί μας, την ΕΛΛΑΔΑ ακέραια και με τους Έλληνας. Γρηγορείτε με αυτοσυνειδησία.

Θερμά σας ευχαριστώ
Λαδοπούλου Αιμιλία
Επίτιμος Πρόεδρος Ενώσεως Κομοτηναίων
Αντ/δρος Εθν. Ένωσ. Βορείων Ελλήνων
(Θρακών Μακεδόνων Ηπειρωτών)

Γκατζόλι


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 8/25/2015 08:19:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Η Θράκη μετατρέπεται σε ... Τουρκική επαρχία!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες