ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Αυγούστου 2015
Αναρτήθηκε από Άκης

Η χρεωκοπία του πολιτικού συστήματος.

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης.
Τόσο η πορεία που ακολούθησε η Ελλάδα , οδεύουσα στην “κρίση Χρέους”, όσο και η πορεία της μέσα σε αυτή την κρίση, έχουν οδηγήσει το πολιτικό σύστημα της Χώρας (τον κομματικό Κοινοβουλευτισμό) στην πλήρη αποκάλυψη τής χρεωκοπίας του.

Και επειδή η πιο ασφαλής κριτική ...
γίνεται “εκ του αποτελέσματος”, δεν χρειάζεται και μεγάλος κόπος ή ιδιαίτερες γνώσεις για να γίνει η διαπίστωση πως :
1ον) Η Εθνική Οικονομία της Χώρας, αφού (καθ'όλη τη διάρκεια της “μεταπολίτευσης”) κακοποιήθηκε βάναυσα από όλους τους διαχειριστές της (Σοσιαλιστές και Φιλελεύθερους) που την οδήγησαν, εκ του ασφαλούς, στη χρεωκοπία (μέσα από ένα αντιΔημοκρατικό όργιο Οικογενειοκρατίας, Ημετεροκρατίας και Αναξιοκρατίας).

2ον) Αμέσως μετά τη διαπίστωση της χρεωκοπίας, οι ίδιοι αυτοί, διά των γνωστών “Μνημονίων”, παρέδωσαν τη διαχείριση τής Εθνικής Οικονομίας, “άνευ όρων”, στα χέρια των εξωχώριων “δανειστών” τους, καθιστώντας (με τη σύμφωνη γνώμη Σοσιαλιστών και Φιλελευθέρων) τη Χώρα “Οικονομικό Προτεκτοράτο”, καθώς τα συμφέροντα του δανειστή και του χρεωκοπημένου δανειζόμενου, είναι ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ, άκρως αντίθετα και εχθρικά.

Βέβαια, η χρεωκοπία αυτή (του πολιτικού συστήματος) γίνεται “συντεταγμένα”, ώστε να μη γκρεμιστεί “εν μία νυκτί”, κάτω από το βάρος των εγκλημάτων του και γεμίσουν οι φυλακές με υπόδικους και καταδικασμένους για εσχάτη προδοσία....
Να καθυστερήσει η κατάρρευσή του, μήπως και, εν τω μεταξύ, βρεθεί τρόπος να σωθεί....
Προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί και να κρατήσει τη Χώρα, στην εξουσία του.

Η προπαγάνδα, παίζει τον κυρίαρχο ρόλο σ' αυτή την καθυστέρηση της λάμψης αυτής της αυταπόδεικτης Αλήθειας.

Κουκουλώνει τη χρεωκοπία του “Συστήματος”, δείχνοντάς την σαν αποτυχία της μίας ή της άλλης “παράταξης” (των Φιλελευθέρων ή των Σοσιαλιστών)

Κρύβει έτσι, με τον απλό αυτό τρόπο, την Αλήθεια πως υπαίτιος της καταστροφής δεν είναι ούτε ο ένας ούτε ο άλλος: ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΊ, ως κύρια συστατικά του “Συστήματος”...
Τελευταίως, ως πράξη επιβεβαίωσης αυτής της πραγματικότητας, στο κάδρο του “δικομματισμού” , ήρθε και προστέθηκε και η “Αριστερά”, επιβεβαιώνοντας τελειωτικά πως το έγκλημα (η πτώχευση και η προτεκτορατοποίηση τηςΧώρας) δεν το διέπραξε κάποιο κόμμα, αλλά διαπράττεται από το “Σύστημα” !....
Αυτό, με το νυστέρι του “κυβερνισμού”, έχει ήδη, ολοκληρώσει την πλαστική εγχείρηση με την οποία η κυβερνήσασα επί 10ετίες νοοτροπία και “παράταξη” του (Πασοκικού) Σοσιαλισμού, παρουσιάζεται ως το “νέο πρόσωπο” της “Αριστεράς” που, “γιά πρώτη φορά” γίνεται κυβέρνηση στην Ελλάδα.....

Όμως, όλα αυτά, τα κάνει (και καλά κάνει για τη δική του επιβίωση) το “Σύστημα”. Εμείς, ο (υποτίθεται “κυρίαρχος”) Λαός, τί κάνουμε;
Τί μπορούμε να κάνουμε;
Τί πρέπει να κάνουμε;
Μία ΚΑΙ ΜΟΝΗ διέξοδος υπάρχει: Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Πρώτο βήμα για να φθάσουμε σ' αυτήν, είναι η ανάκτηση της (χαμένης, με τα “Μνημόνια”) ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

Δεύτερο βήμα, η σύσταση μίας πραγματικά Δημοκρατικής Πολιτείας, που θα αποτελέσει και το Δημοκρατικό παράδειγμα για όλο τον κόσμο.

Αυτή (η σύσταση πραγματικά Δημοκρατικής Πολιτείας) με έναν μόνο τρόπο μπορεί να γίνει: Με Συντακτική Εθνοσυνέλευση, Λαϊκής βάσης. Δηλαδή τα θεμελιώδη συστατικά της θα τα δώσει ο Κυρίαρχος Λαός.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ, είναι η μεγάλη Λαϊκή συσπείρωση σε μία δύναμη ανατροπής του καθεστώτος προτεκτοράτου, που έχει ύπουλα εγκατασταθεί στη Χώρα και την κυβερνά.

Όσο τη Χώρα θα την κυβερνά ένα χρεωκοπημένο σύστημα, τόσο θα βαθαίνει η κοινωνική και Οικονομική της χρεωκοπία.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 8/07/2015 01:54:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Η χρεωκοπία του πολιτικού συστήματος."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες