ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Αυγούστου 2015
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Νέα Φιλική Εταιρεία: " ... και η ψυχραιμία έχει τα όριά της ..."

Έντιμοι, ικανοί, ηθικοί, δημοκράτες και πατριώτες δήλωναν πάντα από συνήθεια «άπαντες» οι πρωθυπουργοί της καταστροφής (μεταπολίτευσης) και ειδικά ο 13ος εξ αυτών, ο Αλέξης Τσίπρας, που δήλωσε πλήρη υποταγή στη Γερμανική μπότα στις 13η Ιουλίου 2015, όταν έβαλε την υπογραφή του κάτω από μια κατάπτυστη συμφωνία με την «Τρόϊκα».

Φανταστείτε το μέγεθος της καταστροφής μας αν και οι 13 τους αναγνώριζαν εξ αρχής ότι, επί...
πρωθυπουργίας τους, «υπήρξαν» πράγματι λαμόγια, άχρηστοι, ανήθικοι, φασίστες και Εφιάλτες.

«Νενικήκαμεν», ανεφώνησε ο «ηρωϊκός» πρωθυπουργός την ώρα της προδοσίας του, πανηγυρίζοντας επειδή, στο εξής, ο λαός θα βιώνει την εξαθλίωση για πρώτη φορά αριστερά στο πετσί του με .... «αξιοπρέπεια».

Ο Τσίπρας φλόμωσε τον λαό στο ψέμα, υποσχόμενος λαγούς με πετραχήλια, με το αποτέλεσμα, μέσω της ψήφου του, να βάλει χέρι στην εξουσία.
Τώρα που αποδείχτηκε, μετά την 6μηνη κοροϊδία τους, ότι ο «Αλέξης» πουλούσε στον λαό φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες, βγήκαν οι προσωπολάτρες και τα κομματόσκυλα να μιλήσουν για την εντιμότητά, την μπέσα και τον χαρακτήρα ενός «απατεώνα» που κατόρθωσε, μέσα σε μισό χρόνο να κατεβάσει τα ρολά του κράτους, να κερατώσει το Σύνταγμα, να ξεφτιλήσει τον Έλληνα μπροστά σ’ όλο τον κόσμο και να ξεπουλήσει ότι απέμεινε στην χώρα.

Την υπογραφή του Τσίπρα και των προκατόχων του δεν πρόκειται να σεβαστούν, να αναγνωρίσουν και πόσο μάλλον να εφαρμόσουν οι Έλληνες.
Ας πάει ο Τσίπρας με τους αφισσοκολλητές και τους κλακαδόρους της κυβέρνησής του να χορέψουν πεντοζάλι στο ταψί των Γερμανών ή να περάσουν με τη γλώσσα τους λούστρο τις Γερμανικές μπότες.

Τα 85 δις. € του 3ου ταπεινωτικού δανείου/μνημονίου αναλογούν σήμερα μόνο στο 3% όλων όσων εκλάπησαν από τα δημόσια ταμεία επί μεταπολίτευσης.
Είναι τα χρήματα που βρίσκονται τώρα στις τσέπες των πολιτικών, των εργολάβων, των δημοσιογράφων, των δικαστών και των λοιπών λαμογιών, που επι δεκαετίες έτρωγαν με δέκα μασέλες το μεδούλι του λαού.

«Δεν χάλασε και ο κόσμος» απαντά τώρα ο κάθε υποστηρικτής της κυβέρνησης σ’ ότι αφορά το συμφωνητικό της ταπείνωσης και της υποταγής.
 «Αφήστε το παιδί ήσυχο για τρία χρόνια, να κάνει «έργο» και μετά το κρίνετε» προτρέπουν οι χαχόλοι των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο σύνολό τους, αγνοώντας τις παράπλευρες απώλειες και τις καταστροφές των τελευταίων έξη μηνών.
Η κονόμα που θα προκύψει από την διαχείρηση της μπίζνας της φτώχειας και του χρέους είναι τόσο τεράστια που οι «σύντροφοι» άρχισαν ήδη να εφοδιάζουν τα σακάκια τους με μεγάλες τσέπες.
 Κανείς τους δεν ενδιαφέρεται πλέον αν «ΕΣΥ» και η οικογένειά σου δεν έχετε στον ήλιο μοίρα και λέτε το ψωμί- ψωμάκι.
Οι Τσίπρας- Καμμένος και Σία σας έχουν «γραμμένους» στα παλαιότερα των υποδημάτων τους!

«Εγώ» αποφάσισα να μην περιμένω τον άδοξο θάνατο που θέλουν να μου επιβάλλουν με το 3ο μνημόνιο.
Αν είναι γραφτό να πεθάνω, τότε, πράγματι, μόνο με αξιοπρέπεια και μάλιστα στο πεδίο της μάχης, πολεμώντας για λευτεριά, δικαιοσύνη, παιδεία και εργασία.

Ας μας ενώσει ότι μας χώριζε, μέχρι τώρα.
Η Επανάσταση φέρνει την Ανάσταση!

Νέα Φιλική Εταιρεία

Υ.Γ.: Οι Γερμανοί, οι Νενέκοι τους και τα ΜΜΕ των εργολάβων και των εφοπλιστών μας έχουν βάλει στην μαύρη λίστα.
Η λεύτερη σκέψη δεν φιμώνεται, αντιδράστε και ΔΙΑΔΩΣΤΕ τη παντού!

Συμπατριώτισσες,
Συμπατριώτες,
ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΠΛΑΙΣΙΩΣΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΑΝΑΚΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ!

Η Τόλμη, η Αρετή και η Γενναιότητα δεν αρκούν πλέον, από μόνες τους, για την τελική ΝΙΚΗ.
Τώρα χρειαζόμαστε και τα ΜΕΣΑ!

Όλοι οι Έλληνες μια Οικογένεια.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 8/04/2015 09:03:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Νέα Φιλική Εταιρεία: " ... και η ψυχραιμία έχει τα όριά της ...""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες