ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Αυγούστου 2015
Αναρτήθηκε από Άκης

Οι Δημοσκόποι της"πλάκας" έπιασαν δουλειά!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός.
Η είδηση...
Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί οι εταιρείες δημοσκοπήσεων και ήδη σύμφωνα με πληροφορίες όλες σχεδόν έχουν αρχίσει τις σχετικές μετρήσεις για τις αντιδράσεις του εκλογικού σώματος ενόψει των εκλογών.

Ο σχολιασμός...

Οι δήθεν έγκυροι και έγκριτοι εγχώριοι "επιστήμονες" των μετρήσεων και των αναλύσεων ξανάπιασαν δουλειά με σκοπό να κατευθύνουν ξανά την κοινή γνώμη σε κόμματα και πρόσωπα τα οποία όπως λένε πολλοί τους πληρώνουν "τοις μετρητοίς" ή τους υπόσχονται μελλοντικές διευκολύνσεις και επιχορηγήσεις.

Θρασύτατοι και χωρίς ίχνος ντροπής άρχισαν να μας πληροφορούν στα τηλεπαράθυρα και στις εφημερίδες για τις δήθεν προτιμήσεις και τάσεις των συμπολιτών μας για τις ερχόμενες εκλογές.

Χρησιμοποιώ αυτούς τους σκληρούς χαρακτηρισμούς γιατί όλοι αυτοί οι "τύποι" όφειλαν να μας ζητήσουν μια ειλικρινή συγνώμη για όλες τις ανεπιτυχείς (κατευθυνόμενες και πληρωμένες για μένα) προβλέψεις τους στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις στην χώρα μας.

Προβλέψεις οι οποίες απείχαν σκανδαλωδώς από την πραγματικότητα των τελικών αποτελεσμάτων αλλά σίγουρα επηρέασαν κάποιο ποσοστό ψηφοφόρων στην τελική τους επιλογή οπότε επί της ουσίας αυτοί οι "δόλιοι" αντί να προβλέπουν ... αλλοιώνουν τα τελικά αποτελέσματα μιας εκλογικής αναμέτρησης.

Εδώ θέλω να διευκρινίσω ότι δεν απορρίπτω συλλήβδην τις δημοσκοπήσεις και την στατιστική επιστήμη και όσους την υπηρετούν αλλά τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής των συγκεκριμένων ανθρώπων δείχνουν ότι "πουλάνε" τις υπηρεσίες τους σε συμφέροντα απαξιώνοντας με αυτό το τρόπο από μόνοι τους το επάγγελμα τους.

Το βέβαιο είναι ότι και για αυτές τις εκλογές ανέλαβαν ξανά από τα γνωστά κέντρα της διαπλοκής την εργολαβία της προσπάθειας επηρεασμού της επιλογής της ψήφου μας.
Ας κλείσουμε λοιπόν τα αυτιά και τα μάτια μας και ας μην δώσουμε την ευκαιρία να μας κατευθύνουν άνθρωποι οι οποίοι πληρώνονται αδρά για αυτό.

Ας καταλήξουμε στην τελική μας επιλογή σύμφωνα με την κρίση μας η οποία θα πρέπει να βασίζεται στα βιώματα, στις ανάγκες και στα οράματα μας για το μέλλον της χώρας μας, το δικό μας αλλά κυρίως των παιδιών μας.
Γιάννης Δ. Πρεβενιός.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 8/25/2015 08:13:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Οι Δημοσκόποι της"πλάκας" έπιασαν δουλειά!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες