ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Αυγούστου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Απάντηση του Γ. Πανούση σε ερώτηση της Μ. Τζούφη για τους πενταετής πυροσβέστες.

Απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης, Γ. Πανούση, σε ερώτηση της Μερόπης Τζούφη για τα προβλήματα των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης.

Γραπτή απάντηση έδωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γ. Πανούσης σε ερώτηση που κατέθεσαν μετά από πρωτοβουλία της ...
Μερόπης Τζούφη, βουλευτού Ιωαννίνων, 38 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και οι βουλευτές Ιωαννίνων Γιάννης Στέφος και Γιάννης Καραγιάννης.

Στην απάντηση του ο Υπουργός ενημερώνει ότι ήδη έχει δοθεί διαταγή για καταγραφή των υφιστάμενων υπηρεσιακών και λοιπών δυσλειτουργιών και προβλημάτων και δεσμεύεται να εξετάσει τα θέματα ομογενοποίησης και χωροταξικής αναδιάταξης του προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και των προσλήψεων με τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου. Επίσης ενημέρωσε τους βουλευτές ότι από τις 30 Μάρτη 2015 έχει συσταθεί επιτροπή Πρόσληψης για την κάλυψη των κενών θέσεων των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης από τον πίνακα επιλαχόντων και ότι δεν προβλέπεται μέχρι στιγμής από την κείμενη νομοθεσία η κάλυψη των κενών θέσεων του μόνιμου προσωπικού από τον πίνακα επιλαχόντων.

Για το θέμα των αδειών ανατροφής και τέκνου δήλωσε ότι ισχύουν και τους Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης οι διατάξεις που ισχύουν για το προσωπικό του Πυροσβεστικού σώματος, με τους περιορισμούς βέβαια που πηγάζουν από τη σχέση εργασίας τους. Για το θέμα της υπερωριακής απασχόλησης, της εργασίας τις νυκτερινές ώρες και της εργασίας τις Κυριακές ο κ. Πανούσης υπενθύμισε την Υ.Α. 21627 οικ. Φ. 108.3, με την οποία ρυθμίζεται το απαράδεκτο εργασιακό καθεστώς των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μερόπη Τζούφη, δεσμεύεται ότι σε συνεργασία με τις συνδικαλιστικές ενώσεις των πυροσβεστών και την αρμόδια επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την οριστική επίλυση των παραπάνω προβλημάτων, που παραβιάζουν σοβαρά εργασιακά δικαιώματα των πυροσβεστών. mtzoufi@gmail.com m.tzoufi@parliament.gr


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 8/05/2015 01:32:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Απάντηση του Γ. Πανούση σε ερώτηση της Μ. Τζούφη για τους πενταετής πυροσβέστες."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες