ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Σεπτεμβρίου 2015
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Αλήτες.....καθάρματα, Τσίπρας και Καμμένος !

Γράφει Φ.Α.Η.
Αλήτες παιδί μου, καθάρματα.
Μας έβγαλαν από το αποικιοκρατικό Αγγλικό δίκαιο που μας είχαν παγιδεύσει οι προηγούμενοι με το Βερολίνο για να κατάσχουν όλη μας τη Δημόσια περιουσία και μας έβαλαν στο ευρωπαϊκό που δεν επιτρέπει κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων κράτους (μας ξαναέκαναν κυρίαρχο κράτος δηλαδή)...
διασφαλίζοντάς την.

Μας γλύτωσαν 20 δις μέτρα μόνο από τα χαμηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα που πέτυχαν να συμφωνήσουν, μας γλύτωσαν κάπου 15 δις ακόμη από τα μέτρα που ειχε προσυμφωνησει ο Σαμαράς για την επόμενη τριετία.

Μας έφεραν το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση.

Έφεραν το νομοσχέδιο για την προστασία της Α κατοικίας των Ελλήνων.

Έφεραν το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις κι ανακούφισαν έναν ολόκληρο λαό.

Έφεραν το νομοσχέδιο για διαγραφή χρεών όσων χρωστούν μέχρι 20.000 ευρώ κι είναι άνεργοι και χωρίς ακίνητα (35.000 άνθρωποι!) για να τους σώσουν από τη φυλακή.

Aπαίτησαν ως ΑΝΕΛ και πέτυχαν να εφαρμοστεί η δική τους πρόταση στο μεταναστευτικό
(να συλλέγονται οι μετανάστες από πλοία που πληρώνει η ΕΕ για να μην επιβαρύνεται καθόλου ο προϋπολογισμός του κράτους, να τους δίνουν χαρτιά και να τους διώχνουν στην Ευρώπη) αλλιώς θα πέρναμε από δυο ο καθένας μας αγκαλιά κάθε βράδυ για νανάκια.

Κατέθεσαν την τροπολογία για μείωση των αμοιβών των υπουργών-βουλευτών-διοικητών δημοσίων οργανισμών κατά 30%,  
πέτυχαν να επανέλθουν οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Πέτυχαν να μη χρεοκοπήσει η χώρα ελαχιστοποιώντας τις απώλειες και πετυχαίνοντας για πρώτη φορά σε ελληνικό πρόγραμμα να μη δοθούν λεφτά μόνο για ανατροφοδότηση του χρέους αλλά και για εξόφληση των ανεξόφλητων οφειλών του Δημοσίου προς ιδιώτες που είναι κάμποσα δις που θα πέσουν στην πραγματική οικονομία.

Πέτυχαν να αναστείλουν την κατάργηση του ΕΚΑΣ.

Πέτυχαν να μη γίνουν νέες περικοπές μισθών και συντάξεων.

Πέτυχαν να μπουν στο νόμο Κατσέλη και οι ρυθμίσεις χρεών προς το Δημόσιο.

Η Ελλάδα στη νέα σύμβαση για πρώτη φορά ΔΕΝ παραιτείται από την ασυλία της.

Κατάφεραν να προστατεύσουν την ενέργεια που παραμένει υπό δημόσιο έλεγχο και δεν ιδιωτικοποιείται υπερασπιζόμενοι το Σύνταγμα της χώρας που δεν επιτρέπει την πώληση δημόσιων αγαθών κι οι προηγούμενοι είχαν κάνει κωλόχαρτο.

Πήραν 35 δις ευρώ αναπτυξιακό πακέτο αγύριστα για να ανασυστήσουν υγιώς την ελληνική κοινωνία και οικονομία.

Πέτυχαν να αποδείξουν σε όλο τον πλανήτη ότι η συμφωνία αυτή είναι προϊόν εκβιασμού κι ανα πάσα στιγμή μπορούμε να την ακυρώσουμε με βάση απόφαση του ΟΗΕ για τέτοιες περιπτώσεις...

Ολα αυτά καταφέρνοντας ταυτόχρονα, με μαεστρική διπλωματία να φέρουν και τη στήριξη των ΗΠΑ στις Ελληνικές θέσεις κόντρα στη Γερμανία και με τη βοήθεια του Ελληνικού λαού με το γενναίο "ΟΧΙ" του στο δημοψήφισμα, να ανοίξει για πρώτη φορά η συζήτηση για τη βιωσιμότητα του χρέους που είναι ΗΔΗ κερδισμένη αφού κανένας δε μιλά πλέον στον πλανήτη ΟΛΟΚΛΗΡΟ για παραμονή του Ελληνικού χρέους ως έχει, αλλά Ελλάδα-ΗΠΑ-ΔΝΤ ζητούν κούρεμα και οι Γερμανοί με το λόμπι τους έχουν ΗΔΗ υποχωρήσει σε αναδιάρθρωση και κάνοντας το μη βιώσιμο χρέος βιώσιμο θα φέρουν το τέλος των δανείων και των μνημονίων και θα έχουν σώσει την πατρίδα!

Αλήτες παιδί μου, καθάρματα...

Φ.Α.Η

Ξυπνήστε ρε.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 9/08/2015 09:08:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Αλήτες.....καθάρματα, Τσίπρας και Καμμένος ! "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες