ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:16 Σεπτεμβρίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Απάντηση σε ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων.

"Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν εμπλέκεται σε πολιτικά παιχνίδια. "

Οφείλω την απάντηση αυτή γιατί με βάναυσο τρόπο και χωρίς αντικειμενική αξιολόγηση πραγματικών περιστατικών ενεπλάκει η υπηρεσία στην οποία προΐσταμαι στην προεκλογική αντιπαράθεση των...
κομμάτων.

Η ανακοίνωση της ΝΔ μόνο και μόνο για την δημιουργία εντυπώσεων προσπαθεί να προσδώσει κομματική απόχρωση σε καθαρά υπηρεσιακά θέματα ταυτίζοντάς τα με άνωθεν εντολές και με πρόθεση να αποκομίσει πολιτικό όφελος ο ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι άδικο όμως η μια πλευρά να διαμαρτύρεται και να ερμηνεύει αποφάσεις της διοίκησης δεδομένες και επιβεβλημένες από την τρέχουσα υπηρεσιακή αναγκαιότητα ότι γίνεται καθ’ υπαγόρευση του ΣΥΡΙΖΑ και η άλλη με κατευθύνσεις από την ΝΔ.

Σκόπιμο και φρόνιμο θα ήταν σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία για την χώρα η προεκλογική αντιπαράθεση να γίνεται πάνω σε προγράμματα, ιδέες και προτάσεις που έχουν άμεση σχέση με βιώσιμες λύσεις στο δυσθεόρατο χρέος και γενικά στην χρηστή οικονομική διαχείριση.
Η σημερινή διοίκηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης δεν είναι πλέον τοποθετημένη από κομματικά επιτελεία και αυτό γίνεται για πρώτη φορά και ως εκ τούτου είναι και απαλλαγμένη πλήρως από πολιτικές δεσμεύσεις και εξαρτήσεις.

Είναι γνωστό ότι με τις διατάξεις του άρθρου 56 του Ν. 4357/2014 στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της χώρας δεν προΐσταται πολιτικό στέλεχος αλλά ο αρχαιότερος Γενικός Δ/ντής ο οποίος με την λογική εξήγηση και όχι με την πολιτική που αρέσκονται ορισμένοι για να κάνουν προεκλογικά σενάρια και συνειρμούς ως στέλεχος καριέρας ενδιαφέρεται πρώτιστα για την επίλυση των άμεσων και χρόνιων προβλημάτων και την κατά το δυνατόν εύρυθμη υπηρεσιακή λειτουργία και την ποιοτική προσφορά υπηρεσιών στους πολίτες.

Αποτελεί γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι στον χώρο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας για οποιαδήποτε έκτροπα η παραλείψεις στελεχών παρατηρούνται κινείται άμεσα και χωρίς εξαιρέσεις η προβλεπόμενη από τον Νόμο προανάκριση.

Οι επιβεβλημένες για την ομαλή συνέχιση και αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών τα τελευταία ζοφερά χρόνια με τις αθρώες πρόωρες συνταξιοδοτήσεις και για την κάλυψη των κενών τοποθετήσεις προϊσταμένων γίνονται με αντικειμενικό τρόπο και με απόλυτο σεβασμό στις σχετικές διατάξεις του Υπαλληλικού Κώδικα και των ερμηνευτικών εγκυκλίων.

Η προσπάθεια να συσχετισθούν ορισμένες από τις σε καθαρά υπηρεσιακό επίπεδο ενέργειες με ένθεν κακήθεν πολιτικές παρεμβάσεις και προεκλογικές σκοπιμότητες αποτελούν την συνήθη για την Ελληνική πραγματικότητα προσπάθεια ορισμένων για δημιουργία πολιτικών εντυπώσεων και μόνο.

Με την προσδοκία ότι θα δημοσιεύσετε την επιστολή μου αυτή σας ευχαριστώ θερμά.
Με εκτίμηση
Βασίλης Μιχελάκης


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 9/16/2015 07:59:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Απάντηση σε ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες