ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Σεπτεμβρίου 2015
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Αδιάβλητες εκλογές;

 Εισαγωγή:
Στις 25 Αυγούστου δημοσιεύσαμε θέμα με τίτλο "Επείγον πρόταση για αδιάβλητες εκλογές." του Προέδρου του Συλλόγου "Βετεράνοι Κύπρου 1974", Νίκου Αργυρόπουλου με ξεκάθαρη άποψη περί του αδιάβλητου των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, όπως άλλωστε λέει και ο τίτλος.

Δείτε την απάντηση του Αρείου Πάγου, την απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών αλλά και...
την αντίδραση του Προέδρου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
26.08.2015

Κύριε Αργυρόπουλε,
σε απάντηση του ως κατωτέρω ηλεκτρονικού σας μηνύματος, σας ενημερώνουμε ότι αυτό ήδη πρωτοκολλήθηκε και έλαβε τον αριθμό πρωτοκόλλου 1564/26-8-2015.

Μετά την προκήρυξη των επικείμενων γενικών Βουλευτικών Εκλογών, θα ενημερωθεί αρμοδίως το Α1’ Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Ευχαριστώ,
Μάρθα Ψαραύτη
Προϊσταμένη Διεύθυνσης
Γραμματείας του Αρείου Πάγου

=============================================


ΠΡΟΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ
ΣΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ κ. ΠΑΝ. ΣΚΙΑΔΑ

Κοινοποίηση : ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ

Θέμα : Αίτημα διασφάλισης εκλογών και εκλογικών αποτελεσμάτων
Έγγραφό σας με αρ. πρωτοκόλλου 30059/28.08.2015

Επειδή ενδεχομένως δεν έγινε κατανοητή η βάση των αμφιβολιών που οδήγησαν στην υποβολή του ανωτέρω αιτήματος με διατύπωση ενστάσεων, παρατηρήσεων και προτάσεων προκειμένου να ληφθούν αμέσως μέτρα για την διασφάλιση του αδιαβλήτου της προσεχούς αλλά και κάθε επόμενης εκλογικής διαδικασίας, σας παραθέτω δειγματοληπτικά τα ακόλουθα αδιαμφισβήτητα στοιχεία, για τα οποία παρακαλώ να τύχω της πειστικής επεξηγηματικής απαντήσεώς σας.

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ
Έχουν καταγγελθεί τα ψεύτικα αποτελέσματα των εκλογών:
Σύμφωνα με δημοσίευμα δόθηκε ψήφος σε μετανάστες με ψεύτικες διευθύνσεις (ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΤΙΣ 28-10-10), όπου υπάρχουν και αποδείξεις βλ. κατωτέρω).

Απόσπασμα του δημοσιεύματος:
«Έχουν επιχειρήσει – και σε γενικές γραμμές έχουν καταφέρει – να εγγράψουν στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών «ανύπαρκτους» μετανάστες, κυρίως από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Βουλγαρία, Ρουμανία, Πολωνία), χρησιμοποιώντας ψεύτικα ή πλαστά στοιχεία.

(….) οι δηλωμένες διευθύνσεις των μεταναστών, κυρίως από τη Βουλγαρία, παραπέμπουν σε ακατοίκητα νεοκλασικά, ερειπωμένα οικήματα, χαμόσπιτα, καταστήματα, αλλά και οικόπεδα, γεγονός που καταδεικνύει ότι κάποιοι ήξεραν πως δεν πρόκειται να γίνει έλεγχος».

Αποδείξεις:
Δημοφώντος 46: Είναι επίσης μια ακατοίκητη παλαιά μονοκατοικία με καρφωμένα ξύλα στην πόρτα. Φέρεται ως κατοικία του 55χρονου Nikolay N., που είναι γραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους με α/α 40.

Μυκάλης 19: Κλειστός χώρος με λαμαρίνες, με την ένδειξη εργοτάξιο, είναι περισσότερο από βέβαιο ότι δεν μπορεί να είναι και κατοικία. Και όμως έχει δηλωθεί ως κατοικία των εκ Βουλγαρίας Ivet C. και του Atanas C., που είναι γραμμένοι για να ψηφίσουν (εκλογικοί κατάλογοι με α/α 3 και 4 αντιστοίχως).

Δημοφώντος 56: Προκλητική και εμφανής η εξαπάτηση. Αυτό το οικόπεδο στα Άνω Πετράλωνα έχει δηλωθεί ως κατοικία της 32χρονης Svetlana S. από τη Βουλγαρία, η οποία είναι γραμμένη στους εκλογικούς καταλόγους με α/α 49.

Μυκάλης 17: Είναι ένα ακατοίκητο νεοκλασικό κτίσμα και έχει δηλωθεί ως διεύθυνση κατοικίας της Svetla S., 40 χρονών (εκλογικοί κατάλογοι διαμέρισμα α/α 47).

Δημοφώντος 78: Παλαιό κτίσμα με σφραγισμένα παράθυρα, που, όπως φαίνεται, δεν μπορεί να είναι και η κατοικία της 27χρονης Mirela C. από την Πολωνία, που είναι γραμμένη στους εκλογικούς καταλόγους με α/α 17.

Αλόπης 8: Είναι ένα ακατοίκητο χαμόσπιτο, του οποίου μέχρι και η είσοδος είναι κλεισμένη από φυλλωσιές, στοιχείο που δείχνει την εγκατάλειψη. Έχει δηλωθεί ως διεύθυνση κατοικίας από τη Mariyana Y., 39 ετών, η οποία είναι γραμμένη στους εκλογικούς καταλόγους με α/α 141.

Δημοφώντος 44: Είναι μια παλαιά μονοκατοικία με πράσινη αλυσοδεμένη πόρτα και η οποία δείχνει ακατοίκητη πολύ καιρό. Παρ’ όλα αυτά έχει δηλωθεί ως διεύθυνση κατοικίας της Daniela U., 36 ετών, γραμμένης στους εκλογικούς καταλόγους α/α 50.

Κειριαδών 60: Είναι ένα κλειστό ισόγειο κατάστημα, μια κλειστή ψαραγορά (!), όπου και η διπλανή είσοδος είναι με λουκέτα. Έχει δηλωθεί ως κατοικία της Margarita I., 57 ετών, και του Kipro K., 34 ετών (α/α εκλογικών καταλόγων 54 και 73 αντίστοιχα).

Δημοφώντος 80: Το κτίσμα φιλοξενεί μια ταβέρνα της περιοχής και όχι την Donka, 55 ετών, που είναι γραμμένη στους εκλογικούς καταλόγους με α/α 12. Η γυναίκα έχει άγνοια για την εγγραφή αυτή, αφού στην Ελλάδα είναι μόλις δυόμισι μήνες!

Δημοφώντος 28: Ακόμη ένα κτίσμα ακατοίκητο με σφραγισμένη πόρτα, που έχει δηλωθεί όμως ως διεύθυνση κατοικίας της Vasilika K., 60 ετών (α/α εκλογικών καταλόγων 32).
(Φωτό 10) Μυκάλης 10: Παλαιά μονοκατοικία με σφραγισμένα πράσινα παράθυρα με ξύλα, που δείχνει σαφέστατα ότι είναι ακατοίκητη. Εχει δηλωθεί ως κατοικία της Natalia K., 25 ετών, και της Raya K., 29 ετών, (γραμμένες στους εκλογικούς καταλόγους με α/α 22 και 24 αντίστοιχα).

Μυκάλης 2: Ακόμη ένα ακατοίκητο παλαιό κτίσμα με καρφωμένα ξύλα στα παράθυρα. Η διεύθυνση αυτή είναι δηλωμένη από την Yuliya K., 31 ετών, και την Stanka P., 55 ετών (α/α εκλογικών καταλόγων 28 και 42 αντίστοιχα).

Αλόπης 6: Στη διεύθυνση αυτή έχει δηλωθεί ακόμη ένα οικόπεδο (!) ως κατοικία δύο γυναικών από τη Βουλγαρία. Είναι η Nadezhda D., 53 ετών, και η Mariana U., 47 ετών, που είναι γραμμένες στους εκλογικούς καταλόγους με α/α 68 και 135 αντίστοιχα.

Κειριαδών 96: Είναι ένα ισόγειο κτίσμα που έχει μόνο καταστήματα. Έχει δηλωθεί ως κατοικία της Zornitsa M., 36 ετών. (Είναι γραμμένη με α/α 83).

Δημοφώντος 50: Είναι μια κλειστή μονοκατοικία με λουκέτο στην πόρτα, η οποία έχει δηλωθεί ως διεύθυνση κατοικίας της Boryana S., 29 ετών (α/α 44).

Πόσες χιλιάδες ή δεκάδες χιλιάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι αλλοδαποί είναι παράνομα εγγεγραμμένοι στους Ελληνικούς εκλογικούς καταλόγους, χωρίς να γίνεται κανένας έλεγχος από κανέναν «αρμόδιο» κρατικό φορέα ή έστω «αρμόδιο» υπάλληλο των «αρμοδίων» υπηρεσιών του «αρμοδίου» Υπουργείου ;;

Στην κάλπη ψηφίζουν οι ίδιοι ή «εκπρόσωποί τους»;
Ποιός και πώς τους ελέγχει ;

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τελευταίας απογραφής το 2011 (Απόφαση της ΕΛΣΤΑΤ υπ’ αριθ. 2891. ΦΕΚ Β΄ 630/20.03.2013) το σύνολο του πληθυσμού της Ελλάδος είναι 10.939.727 άτομα (όλων των ηλικιών).

Η ΕΛΣΤΑΤ, με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε στις 23.08.2013, ανακοίνωσε τα δημογραφικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά του μόνιμου πληθυσμού της χώρας, σύμφωνα με την απογραφή πληθυσμού – κατοικιών, του 2011.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει η ΕΛΣΤΑΤ στο Δελτίο Τύπου, ο πληθυσμός της χώρας ανέρχεται στα 10.815.197 άτομα (Έλληνες και αλλοδαποί).

Από τα στοιχεία του πίνακα 5 στο ίδιο Δελτίο (σελίδα 6), που εμφανίζει την κατανομή του μονίμου πληθυσμού κατά ομάδες ηλικιών, προκύπτει ότι το σύνολο των ατόμων ηλικίας μέχρι 19 ετών (που δεν ψηφίζουν) είναι 2.122.314 ή ποσοστό 19,63%, ενώ το σύνολο των ατόμων ηλικίας άνω των 19 ετών (που ψηφίζουν) είναι 8.692.883 ή ποσοστό 80.37%.

Από τα στοιχεία που έχει δημοσιεύσει το Υπουργείο Εσωτερικών σχετικά με τις τρείς τελευταίες εκλογές (μετά την απογραφή του 2011) προκύπτει ότι το σύνολο των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων στους εκλογικούς καταλόγους της χώρας ήταν :
Εκλογές Μαΐου 2012 : 9.945.859
Εκλογές Ιουνίου 2012 : 9.947.876
Εκλογές Ιανουαρίου 2015 : 9.949.684

Δηλαδή, ενώ η απογραφή του 2011 καταμέτρησε 8.692.883 άτομα με δικαίωμα ψήφου, στους εκλογικούς καταλόγους εμφανίζονται εγγεγραμμένα :
τον Μάϊο του 2012 : 1.252.976 περισσότερα άτομα,
τον Ιούνιο του 2012 : 1.254.973 περισσότερα άτομα, και
τον Ιανουάριο του 2015 : 1.256.801 περισσότερα άτομα.

Υπάρχει κάποια λογική και μαθηματικά κατανοητή εξήγηση γι’ αυτό το …θαύμα ;

Τα έγκυρα ψηφοδέλτια, βάσει των οποίων εξήχθη το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών και έγινε η κατανομή των βουλευτικών εδρών στα κόμματα και στα οποία περιλαμβάνονται και τα επί
πλέον της απογραφής άτομα, ήταν :
τον Μάϊο του 2012 : 6.323.892
τον Ιούνιο του 2012 : 6.154.885
τον Ιανουάριο του 2015 : 6.180.601

Ο μαθηματικός υπολογισμός αποδεικνύει ότι ο ... εκ θαύματος ή μαγικός αριθμός των 1.250.000 ατόμων, οι οποίοι ούτε καταμετρήθηκαν, ούτε υπάρχουν, πλήν όμως είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους και ψηφίζουν, αποτελούν το 20% !!! του τελικού αποτελέσματος, το οποίο βέβαια καθορίζει την εκάστοτε κυβέρνηση.
Έτσι διασφαλίζεται «το αδιάβλητο» και «η απόλυτη αξιοπιστία» των πάσης φύσεως εκλογικών διαδικασιών στην Ελλάδα ;

Έτσι διασφαλίζεται ότι τα αποτελέσματα των εκλογικών αναμετρήσεων αντιπροσωπεύουν ΑΚΡΙΒΩΣ την ελεύθερη βούληση των Ελλήνων – ΝΟΜΙΜΩΝ ψηφοφόρων ;

Αθήνα, 1η Σεπτεμβρίου 2015
Νικόλαος Φ. Αργυρόπουλος

===============================================
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 9/08/2015 02:25:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Αδιάβλητες εκλογές; "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες