ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Σεπτεμβρίου 2015
Αναρτήθηκε από nikos

Η Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ αρωγός του Πολιτισμού. «Χρυσός χορηγός» στις ΒΑΚΧΕΣ του Ευριπίδη στο αρχαίο θέατρο της Δωδώνης.

Η Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, πιστή στις αξίες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που πρεσβεύει, υποστηρίζει έμπρακτα τον πολιτισμό, χορηγώντας σημαντικές διοργανώσεις εθνικού και διεθνή χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ, ως αναπόσπαστο κομμάτι της περιοχής της Δωδώνης και της Ηπείρου, αποτελεί το χρυσό χορηγό της θεατρικής...
παράστασης «Βάκχες» του Ευριπίδη, η οποία θα ανέβει στο αρχαίο θέατρο της Δωδώνης στις 2 Σεπτεμβρίου από το Πειραϊκό Θέατρο «Δημήτρης Ροντήρης» και την εταιρεία ΑΝΘΟΣ.

Πρόκειται για μία παράσταση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, σε σκηνοθεσία του Ηπειρώτη Γιώργου Παπαθεοδώρου, η οποία περιλαμβάνει την επί σκηνής παράλληλη ερμηνεία του έργου στη στην ελληνική και διεθνή νοηματική γλώσσα.

Σημειώνεται ότι η παράσταση θα λάβει χώρα και σε επιλεγμένα αρχαία θέατρα του εξωτερικού, που βρίσκονται στην Ταορμίνα, τη Μασσαλία, το Μονακό, την Άσσο και την Αλεξάνδρεια.
Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης δήλωσε: «Στην εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ, η κοινωνική και πολιτιστική προσφορά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας και της λειτουργίας μας. Στο πλαίσιο αυτό, είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να είμαστε αρωγοί και να υποστηρίζουμε εμπράκτως διοργανώσεις και πρωτοβουλίες με εθνικό και διεθνές αποτύπωμα, που στηρίζουν ενεργά τον πολιτισμό. Η ΔΩΔΩΝΗ προάγοντας αξίες όπως προσφορά, αλληλεγγύη, ενότητα και αγάπη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία του τόπου και φυσικά του αρχαίου θεάτρου»

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κωφών.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 9/02/2015 08:21:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , .

0 σχόλια for "Η Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ αρωγός του Πολιτισμού. «Χρυσός χορηγός» στις ΒΑΚΧΕΣ του Ευριπίδη στο αρχαίο θέατρο της Δωδώνης."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες