ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:24 Σεπτεμβρίου 2015
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων συμμετέχει στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς .

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων συμμετέχει στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς για τη διετία 2015-2016 με μια σειρά εκδηλώσεων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων και στον αρχαιολογικό χώρο του Κάστρου Ιωαννίνων (Ακρόπολη Ιτς Καλέ, Βυζαντινό Μουσείο και Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων).

Ο εορτασμός διαρκεί τρεις ημέρες, από...
την Παρασκευή, 25 έως και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015. To θέμα των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς για τη διετία 2015-2016 είναι αφιερωμένο στο δίπολο «Βία και ανεκτικότητα», που είναι και ο γενικός τίτλος που θα καλύπτει τις εκδηλώσεις.

Οι εκδηλώσεις ανά χώρο έχουν ως εξής:
1) Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 –Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 Θεματικές ξεναγήσεις με έμφαση σε εκθέματα που σχετίζονται με τη βια στον μύθο και την ιστορία, για μαθητές Γυμνασίου. Ώρες προσέλευσης : Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2014 :Δύο ξεναγήσεις στις 11.00 και 12.00 το μεσημέρι. Σάββατο, 26 και Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου: Μία ξενάγηση στις 11.00.
Υπεύθυνοι αρχαιολόγοι: Ιουλία Κατσαδήμα (26510-01076), Χρήστος Κλείτσας (26510-01062)

2) Βυζαντινό Μουσείο Ιωαννίνων
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015
Θεματικές ξεναγήσεις με έμφαση σε εκθέματα που σχετίζονται με την απόδοση της βίας στη βυζαντινή τέχνη. Ώρες προσέλευσης : Δύο ξεναγήσεις στις 11.00 και 12.00 το μεσημέρι. Υπεύθυνοι αρχαιολόγοι: Βασιλική Νάκου, Μιχάλης Κωτσόπουλος ( 26510-39580) 3) Κάστρο Ιωαννίνων, Ακρόπολη Ιτς Καλέ Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 Χορευτικό δρώμενο με τίτλο: «Πέτρα, η φωνή από μέσα». Συνεργάζονται το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, η Σχολή Χορού Γιάννας Νέσση (Ιωάννινα), η Σχολή Χορού Ελένης Γουγουτσά (Θεσσαλονίκη) και εθελοντές μαθητές Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Π.Ε. Ιωαννίνων. Ώρα προσέλευσης : 19:00

4) Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων.
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 –Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 Συνέχιση της έκθεσης « Γλυπτική Κεραμέως» του Βασίλη Σιούζου.
Υπεύθυνη αρχαιολόγος: Βιργινία Μαυρίκα.
Ώρες προσέλευσης : Καθημερινά 11.30- 14.30 και 18.30 – 21.30.
Το Σαββατοκύριακο του εορτασμού η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Η Παρασκευή είναι αφιερωμένη κυρίως στα σχολεία.
Για την επικοινωνία :
Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων Πλατεία 25ης Μαρτίου 6 e-mail: efaioa@culture.gr τηλ. 26510-01050
Βυζαντινό Μουσείο Ιωαννίνων Ακρόπολη Ιτς Καλέ 26510-25989.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 9/24/2015 09:04:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων συμμετέχει στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες