ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:1 Σεπτεμβρίου 2015
Αναρτήθηκε από Άκης

Εκλογές.

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης.
Οι επικείμενες εκλογές, δεν πρόκειται να προσφέρουν τίποτε απολύτως στη ρημαζόμενη Ελληνική κοινωνία.

Τουναντίον, θα επιδεινώσουν την παραπαίουσα Οικονομία, ρημάζοντας επανωτά και διασταυρούμενα την αγορά που ήδη βαριανασαίνει θανάσιμα, σε μία ανηφόρα πρωτοφανούς κούρασης και ξηρασίας, με πλήρη ...
έλλειψη ρευστότητας...

Στο πολιτικό σκηνικό, όλα θα παραμείνουν ακριβώς όπως είναι, εδώ και πέντε χρόνια:
• Το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΣΥΡΙΖΑ το λένε τώρα) θα συνεχίσει να συγκυβερνά τη Χώρα (για λογαριασμό των “Προστατών” της και όχι των Πολιτών της) , με τη σθεναρή στήριξη της Νεοφιλελεύθερης “Δεξιάς Παράταξης” και με τις ανάλογες, γνωστές και άκρως Νεοφιλελεύθερες, συνταγές των κατοχικών δυνάμεων των “Δανειστών”.

• Ο “φασισμός των ροπαλοφόρων” θα συνεχίσει να προσπαθεί να ξεγελάσει και να ψαρέψει απελπισμένους Έλληνες και Ελληνίδες με αισθήματα πατριωτισμού και το ΚΚΕ θα συνεχίσει το ασφαλές στρογγυλοκάθισμά του στα κλούβια αυγά του που, εξυπακούεται, ποτέ δεν πρόκειται να βγάλουν κλωσσόπουλα.

Οι δήθεν δικαιολογίες που διατυμπανίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για ανάγκη δημοκρατικής νωπής εντολής, απευθύνονται μόνον σε χαχόλους κομματικούς υπνωτισμένους, που δεν είδαν και δεν κατάλαβαν πως η νωπή εντολή του ΟΧΙ των 2/3 των ψηφοφόρων, πνίγηκε στο φλέγμα του ενδοτικού ΝΑΙ μέσα σ' εκείνη τη “νύχτα των μεγάλων μαχαιριών” που, μαζί με το “κεφάλι” του Βαρουφάκη που “έπεσε”, ευνουχίστηκε εγκληματικά και επιδεικτικά και η Δημοκρατία, στην Ελλάδα !

Τη στραγγάλισαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (το καθεστώς πολιτικό σύστημα) ενωμένοι σε ένα ντελίριουμ “Εθνικής συσπείρωσης” της Ολιγαρχίας των δωσιλόγων, μπροστά στον Πρόεδρο της “Δημοκρατίας”, ο οποίος έδεσε τον σάκκο με το πτώμα της, τον σφράγισε (σύμφωνα με το Προεδρικό Πρωτόκολλο) και τον πέταξε στη θάλασσα, χωρίς να πεί λέξη για το φρικτό έγκλημα !

Απευθύνονται σ' αυτούς που, μέχρι χθές, θεωρούσαν τα Μνημόνια εγκληματικά και σήμερα τα θεωρούν ευλογία Θεού, αφού τα ευλόγησε ο Τσίπρας !
Αυτός, που τόσο κουράστηκε να μη τα υπογράψει, που (όπως μας είπε) εκβιάστηκε να τα αποδεχθεί, τώρα θέλει διακαώς να τα υπηρετήσει και να εκτελέσει τους επαχθείς (όπως ο ίδιος λέει) όρους τους!
Και δεν θέλει να μοιραστεί με άλλους αυτή τη δόξα, ως άλλος Άδωνις Γεωργιάδης!
Θέλει και ζητά αυτοδυναμία για να επιβάλλει μόνος του, το παλληκάρι, τους σωτήριους τώρα, όρους τους....

Οι γελοιότητες αυτές θα ήταν για γέλια σε κάποια θεατρική παράσταση, αν δεν ήταν τόσο τραγικές οι κοινωνικές συνέπειες αυτών των ανερμάτιστων πολιτικών πράξεων που αποτελούν την αδιάψευστη ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ "ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ".
Μετά την προσχώρηση και των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στις ήδη διαπιστευμένες Μνημονιακές/δωσιλογικές δυνάμεις των ΝΔ, Πα.Σο.Κ, ΠΟΤΑΜΙ, ΔΗΜΑΡ, ΛΕΒΕΝΤΗ, ΤΕΛΕΙΑ, το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα, το μόνο που θα κάνει θα είναι το να κατοχυρώσει τη ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ με κυβέρνηση και αντιπολίτευση, Μνημονιακή!
Αυτός είναι και ο λόγος που γίνονται οι εκλογές αυτές!

Η πραγματικότητα αυτή εκφράστηκε και από την Άγγελα Μέρκελ, την προϊσταμένη τής δύναμης που κινεί τα νήματα των Ελληνικών μαριονετών, η οποία, ταυτόχρονα με την άδεια που έδωσε για να γίνουν εκλογές στο “Προτεκτοράτο Ελλάς”, δήλωσε ευθαρσώς: "Θα έχουμε περισσότερη σταθερότητα, μέσω της νέας κυβέρνησης".

Τί δεν κατάλαβες συμπολίτη ψηφοφόρε του Δημοψηφίσματος του ΟΧΙ , που (με ηλίθιες, δήθεν αντιθέσεις μεταξύ τους) σε "φτιάχνουν" και σε ετοιμάζουν να πείς ΝΑΙ, με πλάγιο τρόπο, ψηφίζοντας κάποιο από αυτά τα κόμματα τού ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;

Ο Μίκης Θεοδωράκης, ο μόνος Έλληνας που μπορεί να στηθεί μόνος του απέναντι σε όλους αυτούς και να τους νικήσει, σταθερός όπως πάντα στις απόψεις του και, έχοντας προβλέψει με εκπληκτική ακρίβεια τις εξελίξεις που ζούμε σήμερα, ορθώνει πάλι το ανάστημά του και ζητά από τον Λαό να μην απελπιστεί, διότι η δυνατότητα δραπέτευσής του από την αιχμαλωσία του, δεν έχει χαθεί, όπως θέλει να μας κάνει να πιστεύουμε, το καθεστώς (ενδυναμωμένο τώρα και με τον ενδοτισμό και της “Αριστεράς”).

Το αφεντικό της Χώρας, δεν είναι ούτε η “Αριστερά”, ούτε η “Δεξιά”, ούτε το “Κέντρο”.
Το αφεντικό της Χώρας, είμαστε εμείς, οι ακαπίστρωτοι και ελευθερόφρονες πολίτες της. Και θα το δείξουμε!.....
Έρχεται, φθάνει η ώρα μας ...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 9/01/2015 07:19:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Εκλογές. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες