ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:18 Σεπτεμβρίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωση: " Σας καλούμε να επανδρώσετε τις γραμμές του κόμματος."

Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, αγαπητοί συνάδελφοι,
Η Πατριωτική Ένωση "Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωση" (ΕΛ.ΛΑ.Σ) κατεβαίνει στις εκλογές μετά από ώριμη σκέψη και με την πεποίθηση ότι η ενέργεια αυτή, αν και οικονομικά επώδυνη, είναι συνταγματικά αναγκαία για να συνεχίσει το κόμμα ανεμπόδιστο τον αντιμνημονιακό του αγώνα και όχι μόνο.

Μία χώρα καταλαμβάνεται είτε με...
τη βία ή με την οικονομική καταστροφή. Στη περίπτωσή μας έχει συμβεί η οικονομική καταστροφή και ο πόλεμος είναι πολύ πιθανός.
Συνεχίζουμε τον αγώνα έχοντας εργασθεί για τον σχηματισμό μιας Εθνικής Ομάδος προσωπικοτήτων, η οποία θα αναλάβει κατά τρόπο υπεύθυνο τον σχηματισμό κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας.
Παράλληλα έχει δημιουργηθεί μία κίνηση ΠΑΛΛΑΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΒΕΤΑΡΑΝΩΝ, η οποία πρόκειται να αναλάβει την εσωτερική ασφάλεια της Χώρας την ώρα της Κρίσεως.

Από έρευνα την οποία κάναμε συζητώντας με Λαθρομετανάστες κατέστη φανερό ότι είναι πρόθυμοι να μας υπογράψουν Υπευθύνους Δηλώσεις με τις οποίες θα εξουσιοδοτήσουν ομάδα νομικών αφενός μεν να διεκδικήσει από τους κατακτητές τις περιουσίες τους, αφετέρου δε να καταγγείλουν τους υπευθύνους του ξεριζώματος και των δολοφονιών για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Αυτή τη στιγμή η Ελληνική δικαιοσύνη καταγγέλλεται στην Ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη για βαρείες παραλήψεις και άδικες αποφάσεις που επισύρουν σοβαρότατες ποινές.

Δυστυχώς υπάρχουν μεγάλοι άνθρωποι σε ηλικία, μαντρωμένοι στο παλαιό πολιτικό κατεστημένο, αδύναμοι να αντιληφθούν την παγίδα που έχει στηθεί.

Σας καλούμε να επανδρώσετε τις γραμμές του κόμματος, σε όλες του τις διαστάσεις, ώστε να το βοηθήσετε στις περιφέρειες στις οποίες υπάρχουν υποψήφιοι μας.

Ο αρχιτέκτων κύριος Μακρίδης Ιωάννης ορίζεται υπεύθυνος του Κόμματος για θέματα Πολιτισμού –Παιδείας τηλ6936528528

ΜΘΠΧ

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛ.ΛΑ.Σ
Στέργιος Σμυρλής


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 9/18/2015 01:24:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωση: " Σας καλούμε να επανδρώσετε τις γραμμές του κόμματος.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες