ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Σεπτεμβρίου 2015
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε.: " Συνεχίζονται οι στάσεις εργασίας στο Μακεδονία tv. "

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας», αποφάσισε την κήρυξη 10ώρης στάσης εργασίας όλων των τεχνικών που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «TV Μακεδονία » από τις 12:00 έως τις 22:00 της 8ης Σεπτεμβρίου 2015 σήμερα, ημέρα Τρίτη σε συνέχεια των κινητοποιήσεων που έχει ξεκινήσει με αίτημα, την άμεση ανάκληση των απολύσεων των τριών...
τεχνικών – μελών μας.

Προειδοποιούμε ότι σε περίπτωση που δεν ανακληθούν οι άδικες απολύσεις θα προχωρήσουμε σε ακόμα μεγαλύτερη κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας.

Η Διοίκηση του εν λόγω Τηλεοπτικού Σταθμού συνεχίζοντας την τακτική της μείωσης του τεχνικού προσωπικού της, όλως αιφνιδιαστικά και απροειδοποίητα προχώρησε την προηγούμενη Παρασκευή στην απόλυση ακόμα τριών τεχνικών.

Την ίδια στιγμή που προβαίνει σε απολύσεις, οδηγώντας στην ανεργία όλο και περισσότερα μέλη μας, παραβιάζει τις διατάξεις του άρθρου 6 παρ. 14 του ν.3592/2007, που ορίζει ως ελάχιστο αριθμό 200 εργαζόμενους ανά τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας.

Με τις εργασιακές αυτές μεταβολές δεν τηρεί την υποχρέωσή της για καθημερινά τακτά πρωτότυπα δελτία ειδήσεων (άρθρο 5 & 5 του ν.3592/2007) και το κριτήριο της προγραμματικής πληρότητας αναφορικά με την ποιοτική στάθμη προγράμματος στους τομείς της ενημέρωσης (άρθρο 7&ε’ του ν.3592/2007).

Επειδή, ο τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV», που κατέχει και εκμεταλλεύεται το δημόσιο αγαθό της ψηφιακής τηλεοπτικής συχνότητας, το οποίο του έχει παραχωρηθεί από το Ελληνικό Κράτος, έχει ως ελάχιστη υποχρέωση έχει, αφενός να σέβεται και να τηρεί τη ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία, αφετέρου δε να παρέχει στο κοινό έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, προχωρώντας όμως σε συρρίκνωση του τεχνικού προσωπικού όχι μόνο έρχεται σε αντίθεση με τις υποχρεώσεις που θέτει η ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία για τη χρήση και εκμετάλλευση του δημόσιου αγαθού της τηλεοπτικής συχνότητας, αλλά θέτει σε διακινδύνευση τον ενημερωτικό χαρακτήρα του τηλεοπτικού σταθμού.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε.
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕΛΟΣ Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. ΚΑΙ Ε.Κ.Θ.Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 9/08/2015 08:44:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε.: " Συνεχίζονται οι στάσεις εργασίας στο Μακεδονία tv. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες