ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:11 Σεπτεμβρίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Γεροβασίλη Όλγα: " Με την ψήφο και τη στήριξή σας, μπορούμε να ξεμπερδέψουμε οριστικά με το παλιό."

Τον περασμένο Ιανουάριο ξεκινήσαμε έναν επίπονο αγώνα για να βγάλουμε τη χώρα από το αδιέξοδο, και το σπιράλ ύφεσης, όπου την έριξαν πέντε χρόνια καταστροφικών μνημονίων.

Δώσαμε την υπόσχεση ότι θα διαπραγματευτούμε με τους δανειστές και εταίρους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, διατηρώντας τη χώρα στον πυρήνα της Ευρωζώνης και...
το πράξαμε.


Μετά από επτά μήνες σκληρής μάχης, με αρνητικούς συσχετισμούς στην Ευρώπη, αντιμετωπίζοντας ακόμη και οικονομικό στραγγαλισμό, αλλά καταφέραμε να κρατήσουμε τη χώρα όρθια στα πόδια της.

Με τη δική σας υποστήριξη, όλους αυτούς τους μήνες, διασφαλίσαμε
● την αποφυγή μιας άτακτης χρεοκοπίας, και το τέλος κάθε συζήτησης για grexit
● την τριετή χρηματοδότηση της χώρας,
● την άμεση προοπτική σημαντικής απομείωσης του δυσβάσταχτου χρέους,
● την προστασία εργασιακών σχέσεων και συλλογικών διαπραγματεύσεων,
● την ελάφρυνση κατά 20 δισ. των δημοσιονομικών απαιτήσεων, μέσω χαμηλών πλεονασμάτων, προς όφελος του κοινωνικού κράτους,
● και ένα γενναίο αναπτυξιακό πακέτο ύψους 35 δισ.

Τώρα βρισκόμαστε μπροστά σε νέες προκλήσεις. Η χώρα χρειάζεται σταθερή διακυβέρνηση, και τη δημιουργία ενός συμπαγούς πολιτικού εδάφους, πάνω στο οποίο θα εφαρμόσουμε το πολιτικό μας σχέδιο, με σταθερό προσανατολισμό στη δίκαιη ανακατανομή των οικονομικών βαρών. Προϋπόθεση είναι η ισχυρή ανανέωση της εμπιστοσύνης σας που θα εξασφαλίσει το αυτοδύναμο της πρώτης Αριστερής κυβέρνησης.

Η νέα ενισχυμένη εντολή στο ΣΥΡΙΖΑ στις 20 του Σεπτέμβρη:
● Θα σταθεροποιήσει ένα προοδευτικό πολιτικό περιβάλλον, απαλλαγμένο από τις παθογένειες του παρελθόντος.
● Θα κλείσει για τα καλά το δρόμο στη διαφθορά, την αναξιοκρατία και την πελατοκρατία.
● Θα επισπεύσει την οριστική έξοδο από τον κύκλο της λιτότητας.
● Θα επιταχύνει την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας προς όφελος όλων των Ελλήνων.
● Θα δυναμώσει κι άλλο τη δεσμευτική, για όλους μας στον ΣΥΡΙΖΑ, ιδεολογική προσήλωση στη στήριξη των μεσαίων και αδύναμων στρωμάτων του λαού μας.

Με την ψήφο και τη στήριξή σας, μπορούμε να ξεμπερδέψουμε οριστικά με το παλιό και να κερδίσουμε το αύριο.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 9/11/2015 12:57:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Γεροβασίλη Όλγα: " Με την ψήφο και τη στήριξή σας, μπορούμε να ξεμπερδέψουμε οριστικά με το παλιό." "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες