ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:29 Σεπτεμβρίου 2015
Αναρτήθηκε από Άκης

Η Ελλάδα ανήκει στους "λαθρό".

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος.
Εκατοντάδες ανεξέλεγκτοι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, άνδρες κομμάντος νεαροί στην ηλικία, εισέρχονται στη πατρίδα μας, στην Ελλάδα μας.
Ξέφραγο χωράφι η πατρίδα μας.

Ο Τσίπρας αγνοεί ότι κάθε κράτος έχει σύνορα.
Έτσι του δίδαξαν στη...
Ν.Τ.Π.
Να δηλώνεις ΑΘΕΟΣ είναι ανοησία και βλακεία.
Το άτομο αυτό δηλώνει ανυπαρξία φιλοσοφικής σκέψεως.

Σήμερα ζούμε μετατόπιση πληθυσμών.
Ο θάνατος της Ελλάδος και των Ελλήνων θα προέλθει από μαζική Ισλαμική εισβολή.

Ο Πατρο-Κοσμάς ο Αιτωλός δήλωσε-προφήτευσε, «Έτσι θα πάτε να κατοικήσετε αλλού, σε άλλα μέρη, και άλλοι θα έλθουν να κατοικήσουν σε εσάς».

Μεγάλος ο κίνδυνος για την ασφάλεια των Ελλήνων!
Η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση υλοποιεί το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI περί αναμείξεως των Ευρωπαϊκών λαών, με Ασιάτες και Αφρικανούς λαθρομετανάστες.

Η υλοποίηση του σχεδίου αυτού γίνεται με πέντε μεθόδους
α) Δημιουργία πολέμων και βομβαρδισμό πόλεων, ώστε να αναγκάσουν τους κατοίκους να μεταναστεύσουν προς Ευρώπη.

β) Άφθονο χρήμα , από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, και τη Ν.Τ.Π. για μετακίνηση των λαθρομεταναστών. Το χρήμα αυτό ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ το εισπράττει από εμάς, μέσω ΔΟΥ και προδοτών πολιτικών όλων των πτερύγων της Βουλής.

γ) Προπαγάνδα στους κατοίκους Αφρικής-Ασίας, ότι οι Ευρωπαίοι έχουν χαζέψει, και οι Ευρωπαϊκές πατρίδες είναι τώρα στη διάθεση των Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.

δ) Εντολές από τη Ν.Τ.Π. προς Ευρωπαίους πολιτικούς- πιόνια της παγκόσμιας κυβέρνησης-, να αποδεχθούν τους λαθρό.

ε) Το Χαλιφάτο των ISIS Τζιχαντιστών, είναι δημιούργημα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, χρηματοδοτείται, εξοπλίζεται, και στηρίζεται διπλωματικά στον ΟΗΕ, και σε όλους τους παγκόσμιους οργανισμούς από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορας και Επικυρίαρχους του πλανήτη.

Έψαχνε πολύ ο Τσίπρας να βρεί αυτές τις Σιωνίστριες γριές, ανθελληνίδες, και άσχημες κυρίες, για να αφελληνίσει την Ελλάδα;
Εδώ στην Ελλάδα, οι προδότες πολιτικοί αδιαφορούν, μέχρι να μπούν οι πρώτες βόμβες στην Ακρόπολη-Παρθενώνα, και σε άλλους Αρχαιολογικούς χώρους, (Αμφίπολη, Δελφοί, κλπ) και να αρχίσει το αντάρτικο όπως στη Συρία, από τους Τζιχαντιστές.

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες δεν θέλουν την Αρχαία Ιστορία και τον Πολιτισμό άλλων λαών, θέλουν ΜΟΝΟ την Ιστορία του Μωϋσή, Αβραάμ, Δαυϊδ, και Σολομώντα!
Γιαυτό κατάστρεψαν ότι Αρχαίο Πολιτισμό βρήκαν στη Βαβυλώνα, στη Παλμύρα, Συρία, Μεσοποταμία, κ.λ.π.
Γιαυτό προβάλλουν εμπόδια για τις ανασκαφές στην Αμφίπολη!
Μισούν τον Μέγα Αλέξανδρο!
Θα μας εξαφανίσουν με πόλεμο, με μετανάστευση, και με εποικισμό με υπανάπτυκτους φτωχούς λαθρομετανάστες.
Τους πλούσιους τους παίρνουν στην Ευρώπη, και εδώ αφήνουν τους ρακένδυτους, αυτούς που βλέπετε στη πλατεία Βικτωρίας, και σε άλλες πλατείες των Αθηνών, Λέσβο, Κω.

Ήδη η Σιωνιστική Κυβέρνηση Τσίπρα, μέσω Τασίας & Σίας, ψήφισε νόμο για Ελληνοποίηση Β! γεννεάς λαθρό.
Η κυρία ΣΙΑ θέλει τον απογαλακτισμό των Ελλήνων από τον Χριστιανισμό.
Η κυρία ΣΙΑ Θέλει οι Έλληνες-όσοι απομείνουμε- να ασπασθούμε τη Σιωνιστική Πανθρησκεία.
Εμείς λέμε τι Ρεπούση, τι Τασία & ΣΙΑ!
Όλες αυτές βράζουν στο καζάνι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Για τα Χριστιανόπουλα της Συρίας που σκοτώνουν οι σφαγείς του ISIS, θα φωνάξει κανένας μεγαλο-δημοσιογράφος στα μεγάλα κανάλια τύπου Όλγας & Σίας;

Υπάρχει σχέδιο της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης, οι λαθρομετανάστες να ξεμείνουν στην Ελλάδα, αφού οι ισχυρές χώρες της Ευρώπης δεν τους θέλουν.
Δέχονται ΜΟΝΟ μικρό ποσοστό 1-2% του πληθυσμού.
Τό όλον «Τσουνάμι» των λαθρό θα το υποστούμε εμείς οι Έλληνες.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΤΣΙΠΡΑ αδιαφορεί, και για «ανθρωπιστικούς Σιωνιστικούς λόγους» τους φιλοξενεί και περιθάλπει.
Βλέπει το δέντρο, και δεν βλέπει το δάσος, και τον Αρμαγεδώνα που έρχεται, για εξαφάνιση του Ελληνισμού.
Η Κυβέρνηση Τσίπρα δημιουργεί ανά την επικράτειαν πολυτελείς καταυλισμούς λαθρομεταναστών, και δεν βλέπει πέρα από τη μύτη της, ή μάλλον υπακούει στις εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, που έχει προγράμματα για εξαφάνιση του Ελληνισμού σε μια γεννεά.

Η επίσημη θέση της Εκκλησίας μας για τη Συρία, και για ότι συμβαίνει εκεί, είναι βουβή, αδιάφορη, και άσπλαχνη.
Η Ορθοδοξία στο λαθρό-Μεταναστευτικό κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Όταν οι Τζιχαντιστές σφαγείς, θα αρχίσουν να σφάζουν τους Μητροπολίτες, τότε θα είναι αργά να ξυπνήσουν!
Όπως οι Τζιχαντιστές έσφαξαν στη Συρία τους Μητροπολίτες, και ουδείς από την Ορθοδοξία αντέδρασε.
Θα μου πείτε τι μπορούν να κάνουν;
Έχουν μεγάλη δύναμη στο Λαό, ο Ελληνικός Λαός τους υπακούει, με φλογερά κηρύγματα, κάθε Κυριακή και εορτή στις Εκκλησίες-ενορίες, να ενημερώσουν τον Ελληνικό Λαό που κοιμάται!

Η Ορθοδοξία φοβάται μη θίξει τις πολιτικές του ΑΘΕΟΥ Τσίπρα, και των Σιωνιστών Υπουργών του, πολιτικές εντολές πού έχει λάβει από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Στη Συρία σφάζουν τους απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου και κανείς στη κουρελιασμένη αυτή Ελλάδα του Τσίπρα δεν ενδιαφέρεται.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΤΣΙΠΡΑ εκτελεί εντολές των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Όλα τα ανωτέρω είναι συνδυασμός ψυχολογικού, πολιτικού, οικονομικού, και ένοπλου πολέμου.
Ο απληροφόρητος Αμερικανικός Λαός, υποδέχεται τώρα τον Πάπα, με πανηγυρισμούς, χωρίς να καταλαβαίνει ότι ο Πάπας είναι μυημένος από τη Ν.Τ.Π. και δουλεύει για τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.

Στα πόσα Μνημόνια άραγε ξυπνάει ο Ελληνικός Λαός;
Η Παγκόσμια Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, καλά κρατεί...

Όταν οι Πέρσες του Δαρείου, Ξέρξη, & Αρταξέρξη, έκαναν εισβολή στην Ελλάδα, οι Έλληνες πολέμησαν στις Θερμοπύλες, στον Μαραθώνα, στη Σαλαμίνα.
Εμείς παραδώσαμε την Ελλάδα μας, και παραδωθήκαμε στους βαρβάρους εισβολείς λαθρομετανάστες, επειδή έτσι το θέλησε η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

Το κακό είναι ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος, συμφωνούν και συνεργάζονται με τους προδότες-εφιάλτες πολιτικούς, ορντινάντσες του Λόρδου-Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ.
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αρθρογράφος διαδικτύου


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 9/29/2015 12:50:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Η Ελλάδα ανήκει στους "λαθρό"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες