ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Σεπτεμβρίου 2015
Αναρτήθηκε από Άκης

Ιατρίδη Μίκα: " Πληρώσαμε ακριβά τα δίδακτρα εξουσίας του κου Τσίπρα."

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει τις τελευταίες ημέρες από τον ελληνικό λαό να του δώσει 2 βουλευτές παραπάνω, απ όσους πήρε στις εκλογές του Ιανουαρίου. Ξεχνάει προφανώς ότι δεν είχε 149 βουλευτές τον τελευταίο καιρό, αλλά...120! Και γι αυτό πήγε σε εκλογές. Άρα χρειάζεται 32 και όχι 2 βουλευτές!

Οι Έλληνες καλούνται από τον...
ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του να τους ξαναδοκιμάσουν στην εξουσία. Αλλά τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κυβερνητικό παρελθόν. Σε 7 μήνες κατάφερε τα ακατόρθωτα: κλείσιμο τραπεζών, ύφεση, νέο μνημόνιο.

Όμως, αν ο κ. Τσίπρας δεν είχε εκβιάσει τις εκλογές του Ιανουαρίου, η Ελλάδα θα είχε μπει από τις αρχές του έτους στην προληπτική πιστωτική γραμμή στήριξης από τους εταίρους. Θα συνεχίζαμε στην ανάπτυξη, δεν θα χρειαζόταν νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και δεν θα στέρευε-για πρώτη φορά στην ιστορία- η ρευστότητα στη χώρα. Αλλά και μετά τις εκλογές, αρκεί να συνέχιζε η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου από εκεί που σταμάτησε η προηγούμενη και να έκλεινε έγκαιρα την αξιολόγηση του προγράμματος.

Η παράταση που πήρε τον Φεβρουάριο η κυβέρνηση αποδείχτηκε καταστροφική και φυσικά περιείχε το μέγα σφάλμα: δεν εξασφάλισε την απαραίτητη ρευστότητα. Και εξ ίσου καταστροφική αποδείχθηκε η διεξαγωγή δημοψηφίσματος 4 ημέρες πριν λήξει η παράταση. Οι διαπραγματεύσεις ήταν επί 4 μήνες σχεδόν ανούσιες. Ένα διαρκές πηγαινέλα από τον κ. Βαρουφάκη και τους συμβούλους του, χωρίς να καταθέτουν κάποιες σοβαρές προτάσεις. Όταν δε αυτές κατατέθηκαν, οι αποκλίσεις των προσδοκώμενων εσόδων ήταν τεράστιες και φυσικά οι εταίροι μας το θεώρησαν προχειρότητα και ερασιτεχνισμό. Αυτά δυστυχώς πληρώνουμε σήμερα.

Η ΝΔ ψήφισε την συμφωνία που κρατάει την χώρα στην Ευρωζώνη. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Όμως οι Έλληνες πρέπει να ξέρουν ότι το κόστος αυτής της συμφωνίας εκτινάχθηκε στα 84 δις, ενώ αρχές του 2015 το χρηματοδοτικό κενό μας ήταν 20-22 δις. Υπήρχε, ταυτόχρονα, μαξιλάρι ασφαλείας 11 δισ. ευρώ στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, τα οποία γύρισε πίσω η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.

Ο τόπος πλήρωσε ακριβά τα δίδακτρα εξουσίας του κου Τσίπρα και την απόκτηση της εμπειρίας του για την οποία ο ίδιος περηφανεύτηκε στο debate. Με κλειστές τράπεζες εκτινάχθηκαν χρέη και ανεργία. Η απόγνωση είναι παντού διάχυτη. Η Ελλάδα είναι σε χειρότερη θέση απ ότι πέρυσι τέτοια εποχή. Η χώρα πρέπει τώρα να βγει από την μέγγενη της νέας λιτότητας -που μας έφερε με την καθυστερημένη και πανάκριβη συμφωνία- ο τέως πρωθυπουργός.

Χρειαζόμαστε κυβέρνηση εθνικής ενότητας, ευρείας συναίνεσης και αποτελεσματικής διακυβέρνησης. Η πραγματικότητα είναι ότι ακόμα και τώρα στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν άνθρωποι που εναντιώνονται στη συμφωνία, που ο ίδιος ο κ. Τσίπρας υπέγραψε. Είναι λοιπόν, εξαιρετικά πιθανό, αν έρθει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, να ξαναπάμε σε εκλογές το επόμενο εξάμηνο. Τέτοια παιχνίδια δεν τα αντέχει άλλο ο ελληνικός λαός.

Για αυτό, με κορμό την ΝΔ, οι υπεύθυνες δυνάμεις της χώρας οφείλουν να ανοίξουν τον δρόμο για την ανάκαμψη της οικονομίας στον τόπο.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 9/17/2015 08:43:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ιατρίδη Μίκα: " Πληρώσαμε ακριβά τα δίδακτρα εξουσίας του κου Τσίπρα.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες