ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Σεπτεμβρίου 2015
Αναρτήθηκε από Άκης

Επισκέψεις του Σταύρου Καλογιάννη.

Δημόσιες Υπηρεσίες επισκέφθηκε χθες ο Σταύρος Καλογιάννης, με συνυποψήφιούς του και κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, συνεχίζοντας τις δραστηριότητες καθώς πλησιάζουμε στις εκλογές.

Ειδικότερα επισκέφθηκε τις Δασικές Υπηρεσίες, τις Υπηρεσίες του ΟΓΑ και του ΕΦΕΤ και το τμήμα Αλλοδαπών και...
Μετανάστευσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, όπου συζήτησε με υπαλλήλους και Προϊσταμένους θέματα που αφορούν τις Υπηρεσίες, με πρώτο την υποστελέχωσή τους.

Στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης της λίμνης Παμβώτιδας συζήτησε με τους εργαζόμενους θέματα λειτουργικά και θεσμικά του Φορέα. Υπενθύμισε το μεγάλο έργο που είχε γίνει για τις Προστατευόμενες Περιοχές και όλους τους Φορείς της χώρας κατά τη θητεία του ως Υφυπουργός Περιβάλλοντος, με την σύνταξη και έγκριση όλων των Κανονισμών Λειτουργίας και Διαχείρισης των Φορέων, βάσει των οποίων λειτουργούν μέχρι σήμερα, αλλά και το νομοθετικό έργο που είχε τότε προωθηθεί βάσει του οποίου θεσμοθετήθηκαν οι Φορείς.
Αναφέρθηκε επίσης στην απαράδεκτη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση έκδοσης του Προεδρικού Διατάγματος της Παμβώτιδας από το Υπουργείο Περιβάλλοντος.
Στο Τεχνικό Επιμελητήριο ο Σταύρος Καλογιάννης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Ντάτση και τα μέλη της διοίκησης των εργοληπτών μηχανικών (ΠΕΔΜΕΔΕ), οι οποίοι του έθεσαν μία σειρά θεμάτων που αντιμετωπίζει ο τεχνικός κόσμος. Πρώτο θέμα είναι οι μεγάλες οφειλές του Δημοσίου προς τους εργολάβους, οι οποίες σε συνδυασμό με τα capital controls έχουν οδηγήσει πολλά έργα σε διακοπή. Δεύτερο ζήτημα είναι η μεγάλη καθυστέρηση στη δημοπράτηση και συμβασιοποίηση έργων του ΕΣΠΑ, τα οποία πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί εντός του τρέχοντος έτους, καθώς στις 31 Δεκεμβρίου 2015 λήγουν όλα τα Προγράμματα του ΕΣΠΑ.

Είναι βέβαιο ότι, εάν δεν δοθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή παράταση στο χρονοδιάγραμμα, αυτά τα έργα θα μείνουν ημιτελή, οι πιστοποιημένοι λογαριασμοί δεν θα εισπραχθούν και οι ανάδοχοι θα βρεθούν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Συζήτησαν επίσης νομοθετικά θέματα που αφορούν την παραγωγή των δημοσίων έργων και ο Σταύρος Καλογιάννης τους ενημέρωσε για την πορεία των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων, οι οποίοι παρουσιάζουν σοβαρές καθυστερήσεις την τρέχουσα χρονιά, που καθιστούν επισφαλή την έγκαιρη ολοκλήρωσή τους.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 9/17/2015 08:48:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Επισκέψεις του Σταύρου Καλογιάννη. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες