ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:23 Σεπτεμβρίου 2015
Αναρτήθηκε από Άκης

Κορυφαία συνεργασία του Mediterranean College με το Manchester Metropolitan University.

Το Κολλέγιο ιδρύει νέα Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας (School of Health Professions), διευρύνοντας τους Τομείς Σπουδών του.

Πιστό στους στόχους του-που το θέλουν ένα ιδιωτικό ίδρυμα ανώτατης εκπαίδευσης με ηγετικό ρόλο στους κλάδους σπουδών της Οικονομίας, της Πληροφορικής, των Ανθρωπιστικών Επιστημών, των ...
Μηχανικών, προσφέροντας προγράμματα υψηλής ποιότητας- το Mediterranean College ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με ένα από τα πλέον δημοφιλή Πανεπιστήμια της Μ.Βρετανίας: Το Manchester Metropolitan University.

Αποτέλεσμα της σύμπραξης, είναι η ίδρυση νέας Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας (School of Health Professions) στο Mediterranean College, γεγονός που διευρύνει τους προσφερόμενους Τομείς Σπουδών. Τα δύο πρώτα, αναγνωρισμένα προπτυχιακά προγράμματα Bachelors που προσφέρει το School of Health Professions του Κολλεγίου από είναι:

· Bachelοr στη Λογοθεραπεία
Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους σπουδαστές να ασκήσουν το επάγγελμα του λογοθεραπευτή και ασχολείται με τη διαχείριση των διαταραχών της γλώσσας, ομιλίας, ευχέρειας λόγου, φωνής, επικοινωνίας και κατάποσης σε παιδιά και ενήλικες. Οι απόφοιτοι είναι υποψήφιοι για αίτηση εγγραφής στα αρμόδια επαγγελματικά σωματεία της Μ. Βρετανίας (Royal College of Speech & Language και Health & Care Professions Council) και μπορούν να υποβάλλουν αίτηση επαγγελματικής ισοδυναμίας του πτυχίου τους και στην Ελλάδα, μέσω του ΣΑΕΠ (Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων).

· Bachelor στη Φυσικοθεραπεία
Το πρόγραμμα προετοιμάζει πλήρως τους φοιτητές για τις προκλήσεις της σύγχρονης πρακτικής φυσιοθεραπείας και πληροί ως προς το περιεχόμενο τις προϋποθέσεις που θέτουν τα επαγγελματικά σωματεία της Μ. Βρετανίας (HCPC, Chartered Society of Physiotherapy). Οι απόφοιτοι έχουν επίσης δικαίωμα αίτησης επαγγελματικής ισοδυναμίας του πτυχίου τους και στην Ελλάδα, μέσω του ΣΑΕΠ (Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων).

Τα παραπάνω προγράμματα σπουδών οδηγούν στην απόκτηση τίτλων, ισοδύναμων επαγγελματικά με εκείνων των δημοσίων ΑΕΙ/ΤΕΙ.
Η διάρκεια των προγραμμάτων είναι 3 ή 4 έτη. Στα δύο πρώτα έτη η διδασκαλία γίνεται στα Ελληνικά και στα επόμενα δύο στα Αγγλικά, με στόχο τόσο την ομαλή μετάβαση των φοιτητών στην επίσημη γλώσσα διδασκαλίας των μαθημάτων, όσο και την εξοικείωση τους σε ειδικές ιατρικές ορολογίες. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν υποχρεωτική, εποπτευόμενη κλινική πρακτική στο δίκτυο συνεργαζόμενων φορέων (νοσοκομεία, κλινικές, κέντρα αποκατάστασης, ΜΚΟ, εκπαιδευτήρια, κ.α.)

Τα προγράμματα απευθύνονται σε:
· Απόφοιτους όλων των τύπων Λυκείου
· Απόφοιτους Λυκείου θετικής κατεύθυνσης με καλή βαθμολογία (εισαγωγή στο 2ο έτος)
· Απόφοιτους ΙΕΚ συγγενικών ειδικοτήτων (εισαγωγή στο 2ο έτος)
· Πτυχιούχους Πανεπιστημίων συγγενικών ειδικοτήτων

Η συνεργασία με το Manchester Metropolitan University έρχεται να «φωτίσει» το όραμα του Mediterranean College, που είναι η δημιουργία παγκόσμιας κλάσης, δίγλωσσων επαγγελματιών υγείας με αυξημένες προοπτικές απασχόλησης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε.
Ενημερώσου τώρα για τα νέα προγράμματα του Mediterranean College.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 9/23/2015 09:51:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for " Κορυφαία συνεργασία του Mediterranean College με το Manchester Metropolitan University."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες