ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Σεπτεμβρίου 2015
Αναρτήθηκε από Άκης

Μνημονιακοί μεγαλοδημοσιογράφοι των debates.

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος.
Λέμε ΟΧΙ στους Μνημονιακούς Μεγαλο-Δημοσιογράφους των Μνημονιακών μεγαλο-καναλιών της διαπλοκής των Μεγιστάνων, έσωτερικού και εξωτερικού, στα debates των προδοτών Μνημονιακών πολιτικών.

Όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι.
Σαν τα κοράκια περιμένανε τα debates των...
εφιαλτών πολιτικών αχυρανθρώπων των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

Όσες φορές οι Μνημονιακοί Δημοσιογράφοι των μεγαλο-Καναλιών της διαπλοκής των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έλαβαν μέρος στα DEBATE των προδοτών πολιτικών, υπέβαλαν στους προδότες Μνημονιακούς πολιτικούς πιόνια των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ερωτήσεις τύπου «νερόσουπας», με σκοπό τον αποπροσανατολισμό του αφελούς και ανίδεου Ελληνικού Λαού.

Αποτέλεσμα ο απληροφόρητος Λαός, να ρίξει τη ψήφο του υπέρ των προδοτών πολιτικών της διαπλοκής των δανειστών.

Τα φλέγοντα προβλήματα του Ελληνισμού είναι,
α.- Οι λαθρομετανάστες-πρόσφυγες, μεταξύ των οποίων κρύβονται Τζιχαντιστές, σφαγείς του Ελληνικού Λαού.
β.- Τα Εθνικά μας θέματα.
γ.- Η σχεδιασμένη και προ-μελετημένη χρεοκοπία της Ελλάδος, από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες του Επικυρίαρχου Μεγιστάνα προέδρου της ΝΤΠ Λόρδου και Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
δ.- Η κατάληψη αμαχητί της χώρας από τους Τζιχαντιστές κομμάντος της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης- Δικτατορίας.

Να δείτε που δεν θα υποβάλλουν καμία τέτοια ερώτηση οι αμφιβόλου Εθνικής υποστάσεως Μεγαλο-Δημοσιογράφοι των πληρωμένων μεγαλο-καναλιών της διαπλοκής των Σιωνιστών δανειστών Κοσμοκρατόρων.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αρθρογράφος ΜΜΕΟι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 9/10/2015 08:32:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Μνημονιακοί μεγαλοδημοσιογράφοι των debates."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες