ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:15 Σεπτεμβρίου 2015
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

ΝΑΤΟ & Ουκρανία.

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος.
Κύριοι Αρχηγοί των Ε.Δ.
η πρόσφατη ιστορία της Ουκρανίας είναι γνωστή από τα ΜΜΕ.  Το ΝΑΤΟ εισέβαλε –ως μη όφειλε- σε σφαίρα επιρροής άλλης υπέρ-δυνάμεως.

Έχετε υπ’ όψιν ότι το ΝΑΤΟ είναι ο μεγάλος Εχθρός της...
Ελλάδος.
Βοηθά τους εχθρούς μας από Βορρά και Ανατολάς.
Ως εκ τούτου συμμετέχοντας στις επιθέσεις του ΝΑΤΟ εναντίον της ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, βοηθάτε τον εχθρό μας ΝΑΤΟ, πράγμα που είναι εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδος-πατρίδος.

Ενώ βλέπουμε τη καταστροφή, εμείς μένουμε μέσα στη «φάκα».
Συμμετέχοντας στις επιθέσεις του ΝΑΤΟ, κάνετε έγκλημα κατά της πατρίδος.
Εκτός τούτου θέτετε σε κίνδυνο τις φιλικές σχέσεις του Λαού μας με τη Ρωσία, η οποία δυνατόν να μας χρειασθεί σε καιρούς χαλεπούς για τη πατρίδα.

Δεν απευθύνομαι προς τους πολιτικούς διότι αυτοί είναι προδότες της Πατρίδος.
Οι πολιτικοί όντες προδότες της Πατρίδος, γέμισαν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες, διότι έτσι θέλει η παγκόσμια Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Οι πολιτικοί αφού υπέγραψαν τα Μνημόνια, κατεδίκασαν τον Ελληνικό Λαό και ΕΣΑΣ, στην εσχάτη ένδεια, και εξασφάλισαν τους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, τώρα κάνουν εκλογές, για να συνεχίσουν το ανθελληνικό έργο τους.
Αρκεί αυτοί να πλουτίζουν, από δώρα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προδίδοντας τη Πατρίδα...

Οι πολιτικοί παρέδωσαν στους Τούρκους τα Ελληνικά νησιά, και το Ανατολικό Αιγαίο, εκτελώντας τα Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά σχέδια της παγκόσμιας Κυριαρχίας!
Οι πολιτικοί ασχολούνται τώρα με την προεκλογική περίοδο, εκφωνώντας λόγους αερολογίες, περί ανέμων και υδάτων, αγνοώντας το 3ο Μνημόνιο που ψήφισαν ομοθυμαδόν επί τω αυτώ!
Οι εφιάλτες πολιτικοί δεν αναφέρουν καν τη λέξη λαθρομετανάστες, που κατακλύζουν την Ελλάδα.
Χάνουμε τη πατρίδα μας, και εσείς κάθεστε αραχτοί, στις προσταγές του ανθελληνικού ΝΑΤΟ, και των προδοτών πολιτικών!

Οι πολιτικοί είναι μαριονέτες της παγκόσμιας κυβέρνησης-Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Το ΝΑΤΟ τελεί υπό τις διαταγές της παγκόσμιας Δικτατορίας.
Μην έχετε εμπιστοσύνη στις Δυτικές δυνάμεις (ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ) οι οποίες είναι υπό τις διαταγές της παγκόσμιας Δικτατορίας.
Οι Δυτικοί αρκετά μας έκλεψαν όλο το πλούτο, και μας ποδοπάτησαν σαν Μ@@@@@ς που είμαστε, είναι καιρός να αντιδράσουμε και να επαναστατήσουμε.
Οι δούλοι κάποτε εξεγείρονται, και εμείς μένουμε σκλάβοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, σαν τους προδότες πολιτικούς.
Η Ρωσία θα μας χρειασθεί στο μέλλον, τηρείστε ουδετερότητα.

Το μέλλον προδιαγράφεται ζοφερό για την Πατρίδα μας, με τις σημερινές συμμαχίες, και με τους προδότες αργυρώνητους πολιτικούς.
Οι Αμερικανοί (ΗΠΑ) θα καταστραφούν σε ενδεχόμενο Γ! Παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, πράγμα που επιδιώκει η παγκόσμια δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Κρατάτε «πισινή» λέει ο Λαός.

Μην εκθέτετε την Ελλάδα σε πυρηνικό πόλεμο, ως χώρα μέλος του ΝΑΤΟ, συμμετέχοντας σε επιθέσεις του ΝΑΤΟ εναντίον της ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.
Όποιος αισθάνεται φίλος και σύμμαχος με το ΝΑΤΟ είναι εχθρός της Ελλάδος.

Αντώνης Γρυπαίος
Διεθνολόγος/Αρθρογράφος ΜΜΕ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 9/15/2015 10:19:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for " ΝΑΤΟ & Ουκρανία. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες