ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Σεπτεμβρίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Νιώθει ένοχη η Siemens;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου,
Επικεφαλής "Ελλήνων Πολιτεία".
Έγραφα στις 5 Απριλίου 2015:
«Αληθεύει αυτό που ακούγεται, πως δηλαδή στον 4ο όροφο του κτηρίου Blue Land στο Μαρούσι, ιδιοκτησίας της Γιάννας Αγγελοπούλου όπου στεγάζεται η Siemens, αμέσως μετά την πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά και της αποδυνάμωσης του στενού και...
 έμπιστου συνεργάτη του Αντώνη, Σταύρου Παπασταύρου, η σύζυγός του και εκλεκτή του διευθύνοντα συμβούλου της γερμανικής εταιρείας Πάνου Ξυνή, κ. Μαρύ Αγαλιώτου “αμφισβητείται” στη Siemens;
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η κ. Αγαλιώτου εξακολουθεί να είναι επικεφαλής του νευραλγικού τομέα των Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας της γερμανικής πολυεθνικής εταιρείας και με αυτή την ιδιότητα συμμετέχει στην Επιτροπή της Siemens, που σε συνεργασία με την Επιτροπή του Υπουργείου Οικονομικών, όπου προΐσταται η κ. Πηνελόπη Παγώνη, παρακολουθούν την εξέλιξη και την εφαρμογή των συμφωνηθέντων του εξωδικαστικού συμβιβασμού Ελληνικού Δημοσίου – Siemens».

Ωστόσο, προ ημερών έγινε η κατάθεση του Σταύρου Παπασταύρου στον Επίκουρο Οικονομικό Εισαγγελέα Δραγάτση ως υπόπτου για την διάπραξη των κακουργημάτων της φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα εκ της συμμετοχής του στην πολυσυζητημένη λίστα Λαγκάρντ, όπου φέρεται να υπάρχουν σε λογαριασμό του 5,5 εκατ. ευρώ!

Έπαιξε λοιπόν, ρόλο αυτή η κατάθεση και η εμπλοκή του συζύγου της κ. Αγαλιώτου με τη Δικαιοσύνη, στην απόφαση της Siemens – όπως μας πληροφορεί αξιόπιστη πηγή μας – ώστε να λυθεί η υπαλληλική σχέση εργασίας Siemens – Αγαλιώτου;
Αληθεύει επίσης, πως η Siemens συνεχίζει τη συνεργασία της με την κ. Αγαλιώτου μέσω Σύμβασης Έργου, χρησιμοποιώντας την κ. Αγαλιώτου ως εξωτερικό συνεργάτη;

Αν αληθεύει η πληροφορία μας, βεβαίως και είναι δικαίωμα της εταιρείας να επιλέγει την κάθε μορφή συνεργασίας, αλλά δεν έχει το δικαίωμα να επιχειρεί να μας ρίξει στάχτη στα μάτια. Γιατί, αυτό τουλάχιστον, δείχνει ενοχή εκ μέρους της εταιρείας!

Αλήθεια, νιώθει ένοχη η Siemens;

Πάντως, όπως και να έχει, για άλλη μια φορά δικαιωθήκαμε!
Παναγιώτης Αποστόλου 
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”
egerssi@otenet.gr 

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 9/10/2015 10:45:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Νιώθει ένοχη η Siemens; "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες