ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:16 Σεπτεμβρίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

ΝΟΔΕ Ιωαννίνων: " Το «νέο» ήθος του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. σε όλο του το μεγαλείο."

Διακεκριμένο τοπικό κομματικό στέλεχός του, που κατέχει διευθυντική θέση σε περιφερειακή υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας, με το κρατικό αυτοκίνητό του πραγματοποιεί περιοδείες εν ώρα εργασίας, για την προπαγάνδιση των θέσεων του Κόμματος σε ακριτικά χωριά της περιοχής που υπηρετεί.

Είναι το ίδιο στέλεχος που είναι προϊστάμενος...
νευραλγικής υπηρεσίας στον τομέα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και που είναι υπόλογος για σοβαρές πράξεις- παραβάσεις, που έχουν καταγγελθεί επωνύμως – διαπιστωθεί εις βάρος του (και πρόσφατα δημοσιεύτηκαν) οι οποίες εξετάζονται απ’ την Εισαγγελία Ιωαννίνων και χωρίς μέχρι σήμερα οι αρμόδιοι της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να έχουν προβεί στον πειθαρχικό έλεγχό του ως όφειλαν, κινδυνεύοντας οι ίδιοι να βρεθούν υπόλογοι για την μεροληπτική και ευνοϊκή αντιμετώπισή του!

Και όχι μόνο αυτό αλλά μία μέρα πριν την προκήρυξη των εκλογών επιχειρήθηκε η μετακίνηση και αναβάθμισή του, που τελικά ανεστάλη προσωρινά μετά τις έντονες αντιδράσεις. Αυτό είναι το νέο ήθος που διδάσκει ο ΣΥΡΙΖΑ;
Αυτή είναι η αποκομματικοποίηση του Κρατικού μηχανισμού που με στόμφο διακήρυττε ο μέχρι πρότινος Υπουργός Εσωτερικών;

Γιατί δεν εφαρμόζεται στην περίπτωση του συγκεκριμένου υπηρεσιακού παράγοντα και κομματικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, η νομοθεσία για τον πειθαρχικό έλεγχό του; Γιατί ο ασκών καθήκοντα Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης αντί να ζητήσει εξηγήσεις απ’ τους υφισταμένους του γιατί δεν προχώρησε ο πειθαρχικός έλεγχος του εν λόγω υπηρεσιακού παράγοντα, προσπάθησε να τον μετακινήσει και να τον αναβαθμίσει; Δέχθηκε και από ποιον παρέμβαση;

Δυστυχώς απ’ το συγκεκριμένο γεγονός, αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν είναι το νέο, αλλά είναι γνήσιος εκφραστής του παλαιοκομματισμού, της σαθρής νοοτροπίας καθοδήγησης του δημοσίου και της ευνοϊκής μεταχείρισης των στελεχών του.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 9/16/2015 01:07:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "ΝΟΔΕ Ιωαννίνων: " Το «νέο» ήθος του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. σε όλο του το μεγαλείο.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες