ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:15 Σεπτεμβρίου 2015
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Ο "κυρίαρχος" λαός και η κυρίαρχη προπαγάνδα.

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης.
Προεκλογική περίοδος και παρακολουθούμε όλα όσα γίνονται.
Αυτό που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, είναι η αποκάλυψη του ρόλου της προπαγάνδας στη χειραγώγηση της απόφασης του “κυρίαρχου Λαού” στις επικείμενες εκλογές.

Αυτή η αποκάλυψη, επιχειρείται παρακάτω:...

Με αυτές τις εκλογές, το καθεστώς πολιτικό σύστημα, σε απόλυτη ταύτιση απόψεων με αυτές των “δανειστών/εντολέων” του, επιδιώκει κυρίως δύο τινα:

1. Να εξαφανίσει από την κύρια πολιτική αντιπαράθεση την βασική αντιπαλότητα “ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ” ή “ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ” και επί της οποίας απεφάνθη με Στεντόρια φωνή (με το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου !!) ο “κυρίαρχος” Λαός.

• Σημειώνεται πως, η αντιπαλότητα αυτή, κρύβει την πραγματική πολιτική αντιπαλότητα, που είναι: “ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΒΟΥΛΗΣΗ” ή “ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ”, την οποία θέλουν (οι “δανειστές” και τα εδώ τσιράκια τους) να καθυστερήσουν όσο γίνεται περισσότερο να έρθει στην επιφάνεια, καθώς, όταν έρθει, όλοι αυτοί (και τα έργα τους) θα εξαφανισθούν....

1. Να ανατρέψει, με έμμεσο τρόπο, ύπουλα, (χωρίς να το πάρει χαμπάρι ο Λαός) το αποτέλεσμα του ιστορικού αυτού Δημοψηφίσματος, καθώς το άθροισμα των ψήφων προς κόμματα που υποστηρίζουν τα Μνημόνια, θα συνυπολογισθεί (από τους “δανειστές” και τα εδώ τσιράκια τους) σαν ψήφιση των Μνημονιακών δεσμεύσεων που, σαν πρόσφατη απόφαση, θα διαγράψει την (προηγηθείσα) απόφαση του Δημοψηφίσματος.

Βλέπουμε, λοιπόν, το πώς η προπαγάνδα του Συστήματος, ανέλαβε εργολαβικά να ολοκληρώσει τη δουλειά του κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος των 252 “αντιπροσώπων του Λαού” με το οποίο ανατράπηκε, σε μία νύχτα, μέσα στη “Βουλή των Ελλήνων”, η Λαϊκή βούληση του 62% που, με το Δημοψήφισμα, αποφάσισε καθαρά και δυνατά ΟΧΙ ΣΕ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, αψηφώντας Ελληνικά, τα καταιγιστικά πυρά των υπερτέρων δυνάμεων τού ΝΑΙ .

• Πως , η προπαγάνδα, εξαφανίζει από την κύρια πολιτική αντιπαράθεση την βασική αντιπαλότητα “ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ” ή “ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ” (η οποία κρύβει την πραγματική πολιτική αντιπαλότητα, που είναι: “ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΒΟΥΛΗΣΗ” ή “ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ”) ;;

1. Αλλάζει το ερώτημα στον Λαό: Αντί να οργανώνει ομιλίες και να εμφανίζει συζητήσεις γύρω από το θέμα “ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ” ή “ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ”, καθιστά επιβεβλημένη την επιλογή “ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ” (που έγινε με το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα των 252) και το ερώτημα, που απασχολεί όλες τις επίσημες πολιτικές ομιλίες και τις τηλεοπτικές συζητήσεις, γίνεται: “ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ” ;  Ο Ένας ή ο Άλλος ; και έτσι καθίσταται το διακύβευμα των εκλογών αυτών.

2. Το ότι η επιλογή “ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ” έγινε ερήμην και εναντίον της λαϊκής βούλησης (!) γεγονός που σημαίνει ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ από τους “βουλευτές” που άλλαξαν την ετυμηγορία του Δημοψηφίσματος, δεν ακούγεται πουθενά !
Έτσι, παύει να υπάρχει στο μυαλό του ψηφοφόρου, μέχρι την κρίσιμη στιγμή της ψήφου του...... δεν αφήνεται να ακουστεί, γιατί, αν ακουστεί, μπορεί να γκρεμίσει όλη τη “μαγική εικόνα” που στήνει η προπαγάνδα!...

• Φαντάσου, το θέμα αυτό (ο σφετερισμός της Δημοκρατίας από τις Μνημονιακές δυνάμεις, αλλοδαπές και εγχώριες) να “παιζόταν” στα κανάλια τόση ώρα, όση παίχτηκε το θέμα του “ΦΠΑ στα νησιά”, ή το θέμα της επαναπρόσληψης των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών !

• Οι τηλεθεατές θα μάθαιναν (ξαφνικά) από αξιόπιστα πρόσωπα που βρίσκονται έξω από κάθε κομματική αντιπαράθεση, πως το Σύνταγμα προβλέπει (και υποχρεώνει τον κάθε πολίτη) “να αντιστέκεται με κάθε μέσο σε όποιον σφετερίζεται τη λαϊκή κυριαρχία”, δηλαδή σε όποιον καταργεί τη Δημοκρατία, χρησιμοποιώντας το δημόσιο αξίωμα που έχει.

Θα καταλάβαιναν αμέσως, πως η φτώχεια και ο ξεφτελισμός της ζωής τους, οφείλεται σ' αυτόν τον σφετερισμό και σε τίποτε άλλο, καθώς ο σφετερισμός αυτός είναι που τους έχει μετατρέψει από πολίτες σε υπόδουλους ξένων συμφερόντων, που τα υπηρετούν αυτοί τους οποίους ψηφίζει στις εκλογές, με άψογες (πράγματι) δημοκρατικές διαδικασίες !

Αυτές οι απλές Αλήθειες (και άλλες εξ ίσου σημαντικές) κρύβονται με κάθε τρόπο από την παντοδύναμη προπαγάνδα που κυριαρχεί επί των αποφάσεων τού (μόνον κατ' όνομα) “κυρίαρχου” Λαού.
Και, στο ότι κρύβονται συστηματικά και αποτελεσματικά, ιδίως κατά την προεκλογική περίοδο, επιτρέπει στο καθεστώς πολιτικό σύστημα να συνεχίζει ασύστολα τον σφετερισμό τής Δημοκρατίας, ο οποίος μας έχει καταντήσει ανδράποδα των “δανειστών” και του προσωπικού αυτού του καθεστώτος...

Η αποτελεσματικότητα της παρέμβασης της προπαγάνδας (να αλλοιώνει το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών) ήδη καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις, όπου το περ. 80% του λαού, θα ψηφίσει (υπό την επιρροή αυτής της προπαγάνδας) κόμματα που υποστηρίζουν αναφανδόν την άνευ όρων υποδούλωση στους “δανειστές”, με τα γνωστά μας “Μνημόνια”.

Να πως το 62% του Δημοψηφίσματος, που αποτελούσε μαχαιριά στην καρδιά των κατοχικών δυνάμεων της Χώρας μας, θα γίνει 20% , που αποτελεί χρυσή λαβή στο βούρδουλα τους!....
Ο “κυρίαρχος του παιγνιδιού” δεν είναι ο “κυρίαρχος Λαός”. Συνεχίζουμε (οι ελευθερόφρονες Έλληνες και Ελληνίδες) να επιτρέπουμε να είναι η προπαγάνδα των επικυρίαρχων της Χώρας, αλλοδαπών και ημεδαπών....Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 9/15/2015 10:24:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ο "κυρίαρχος" λαός και η κυρίαρχη προπαγάνδα. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες