ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Σεπτεμβρίου 2015
Αναρτήθηκε από Άκης

Παπαγγέλης Βασίλης: " Δεν συμμετέχω στην επιτροπή εκλογικού αγώνα των ΑΝΕΛ Ιωαννίνων. "

Κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου των ΑΝ.ΕΛ. στα Ιωάννινα για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου του 2015 από τον κ. Παναγιώτη Σγουρίδη, ανακοινώθηκε και η επιτροπή εκλογικού αγώνα στην οποία αναφέρθηκε και η συμμετοχή μου σε αυτή.

Θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι δεν επιθυμώ να συμμετάσχω στην εν λόγω επιτροπή για τους εξής λόγους:...

Α) Ουδείς επικοινώνησε μαζί μου για να μου ζητήσει να συμμετάσχω στην Επιτροπή εκλογικού αγώνα

Β) Από τον Μάιο του 2015 έχω ζητήσει την αναστολή της ιδιότητας μου ως συντονιστής Ιωαννίνων των ΑΝ.ΕΛ λόγω απουσίας μου από τα Ιωάννινα

Γ) Και τέλος ο σημαντικότερος λόγος είναι η διαφωνία μου με την στελέχωση του ψηφοδελτίου των

Ανεξαρτήτων Ελλήνων στα Ιωάννινα και ειδικά με την συμμετοχή στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου «προσώπου» που έχει διαγραφεί από το Κίνημα από την Επιτροπή Δεοντολογίας των ΑΝ.ΕΛ. κατά την συνεδρίαση της 23ης Ιουνίου 2015 για αντιδεοντολογική συμπεριφορά κατά των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝ.ΕΛ. στα Ιωάννινα, για μια σειρά θεμάτων για τα οποία έχει ενημερωθεί η Γραμματεία Οργανωτικού στην Αθήνα, καθώς και ο Γραμματέας του Κινήματος κος Μοίρας.

Η εν λόγω απόφαση της διαγραφής των δύο πολιτευτών έχει κρατηθεί στο συρτάρι . Επειδή σε θέματα αρχών , αξιοπιστίας και διαφάνειας σε δημοκρατική παράταξη δεν ρίχνω νερό στο κρασί μου, δεν συμμετέχω στην εν λόγω επιτροπή εκλογικού αγώνα.

Υ.Γ. Ελπίζω να μην αμφισβητηθεί η διαγραφή του εν λόγω υποψηφίου επικεφαλής του ψηφοδελτίου Ιωαννίνων καθώς και ακόμα ενός υποψηφίου επικεφαλής ψηφοδελτίου σέ αλλο νομό τής Ηπείρου γιατί υπάρχουν αντίγραφα από τα πρακτικά ...

Ευχαριστώ γιά τήν φιλοξενία
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 9/10/2015 09:00:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Παπαγγέλης Βασίλης: " Δεν συμμετέχω στην επιτροπή εκλογικού αγώνα των ΑΝΕΛ Ιωαννίνων. " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες