ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:15 Σεπτεμβρίου 2015
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Πολιτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ : " Από το ευρώ στην Δραχμή. Διαδικασία επαναφοράς Εθνικού νομίσματος."

Τα βήματα που πρόκειται να ακολουθηθούν έτσι ώστε να μπορέσουμε με ασφάλεια να επιστρέψουμε στον εθνικό νόμισμα, που είναι η απαραίτητη προϋπόθεση της Εθνικής μας Κυριαρχίας είναι τα εξής:

1. Θα υπάρξει συνεργασία με χώρες σκληρών νομισμάτων για την στήριξη του εγχειρήματος επιστροφής στην Δραχμή. Ιδιαίτερη σημασία έχει να αποτυπωθεί εγγράφως η πρόταση...
μερίδος των Ευρωπαίων πολιτικών που επιθυμούν την έξοδο της χώρας μας από την ευρωζώνη με ταυτόχρονη παραχώρηση ενίσχυσης και προστασία σε ενδεχόμενα κερδοσκοπικά φαινόμενα.

2. Η νομισματική πολιτική της Τράπεζας της Ελλάδος θα πρέπει να ακολουθήσει, αρχικά, μία σταθερή συναλλαγματική πολιτική.

3. Δραχμοποίηση των τραπεζικών καταθέσεων που σήμερα είναι σε ευρώ και η εισαγωγή της Δραχμής στην καθημερινή κυκλοφορία. Η αξία της Δραχμής θα καθορισθεί με την ισοτιμία 1 ευρώ = 500 Δραχμές (με κάποιες μικρές αποκλίσεις συν ή πλην αναλόγως των διεθνών οικονομικών συγκυριών), με σκοπό την μικρότερη αγοραστική απώλεια στα χρήματα των Ελλήνων.

4. Για την ενίσχυση της Δραχμής και την εδραίωση της εμπιστοσύνης προς αυτήν, θα ακολουθηθεί μία οικονομική πολιτική αυστηρής δημοσιονομικής πειθαρχίας και μηδενικών ελλειμμάτων και εξευρέσεως πόρων. Συνεπώς είναι αδιανόητο μεταλλεία πολυτίμων μετάλλων της Πατρίδος μας να τα διαχειρίζονται ιδιωτικές εταιρείες.

5. Οι δραχμοποιημένες συντάξεις και οι μισθοί θα διατηρήσουν την αγοραστική τους δύναμη προκειμένου να γίνει η σημερινή Δραχμή αποδεκτή αλλά και για να κινηθεί η εσωτερική αγοραστική κατανάλωση.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 9/15/2015 03:03:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Πολιτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ : " Από το ευρώ στην Δραχμή. Διαδικασία επαναφοράς Εθνικού νομίσματος." "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες