ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:18 Σεπτεμβρίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Όχι στο ξεπούλημα του Σίμου και των Ελληνικών παραλιών.

Όχι στο ξεπούλημα του παραδεισένιου Σίμου από το ΤΑΪΠΕΔ.
Ναι στην ήπια ανάπτυξη της Ελαφονήσου και στην προστασία και αξιοποίηση του προϊστορικού Παυλοπετρίου και των τροπικών παραλιών.
Όχι στην έλλειψη υπηρεσιών και υποδομών.

Θανάσιμος ο εγκλωβισμός της τροπικής ελαφονήσου στο χαρτοφυλάκιο του ΤΑΪΠΕΔ.
Η αρπαγή του σπάνιου φυσικού πλούτου της Ελαφονήσου από...
το ΤΑΙΠΕΔ και τη συγκυβέρνηση (Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ), χωρίς καμιά διαβούλευση
Το Νοέμβριο του 2013 η Διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων, μεταβίβασε χωρίς αντάλλαγμα στην εταιρία ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε. (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε. ) πλήθος ακινήτων κυριότητας του Ελληνικού Δημοσίου (βλ. ΦΕΚ 2883/2013).
Ανάμεσα τους, όλη η έκταση του Σίμου – Σαρακήνικου Ελαφονήσου, της ομορφότερης παραλίας της Μεσογείου. Το ΤΑΙΠΕΔ κατ' εντολή της τρόικας των δανειστών, εντάσσει άμεσα στο χαρτοφυλάκιο των ακινήτων του το Σίμο – Σαρακήνικο.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι υπεύθυνοι του ΤΑΙΠΕΔ πρότειναν στους υποψήφιους επενδυτές να αξιοποιήσουν μια περιοχή υψηλής περιβαλλοντικής αξίας, μοναδικού φυσικού πλούτου, ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, χαρακτηρισμένη ως Τόπος Κοινοτικής Σημασίας του δικτύου NATURA 2000 (GR2540002), ανεγείροντας ... εξοχικές κατοικίες και ξενοδοχεία!
Πού;
Μα μέσα στο μοναδικό κεδρόδασος και τους αμμόλοφους του Σίμου και του Σαρακήνικου.

Ακολούθησε βομβαρδισμός δημοσιευμάτων και διαμαρτυριών από το Επιστημονικό μας Σωματείο και οι δημότες, οι φορείς οι σύλλογοι και οι φίλοι της Ελαφονήσου ξεκίνησαν ανένδοτο αγώνα με τα αλιευτικά σκάφη του νησιού να προμαχούν (μόνο οι βουλευτές της Λακωνίας και η περιφέρεια της Πελοποννήσου... έμειναν αμέτοχοι).
Σάλος στα ΜΜΕ και τα Γαλλικά, Γερμανικά κ.α. κανάλια (πλην των γνωστών Ελληνικών) κάλυψαν τη Διαμαρτυρία.

Συγχρόνως επιχείρησαν την υφαρπαγή του νησιωτικού Καλλικρατικού Δήμου της Ελαφονήσου και το Διαμελισμό του Δήμου της Μονεμβάσιας χωρίς καμία Διαβούλευση...με πρωτεργάτες Λάκωνες βουλευτές! (Βλέπε εδώ. ).

ΤΟ ΑΔΗΦΑΓΟ ΤΑΙΠΕΔ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ... ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
Βόμβα για την ανάπτυξη και την οικονομία της Ελαφονήσου και της Ν.Α. Ελλάδας αποτελεί η απαίτηση των δανειστών για 50 δις από το χαρτοφυλάκιο του ΤΑΙΠΕΔ ( στο οποίο εντάσσεται από το 2013 και η Ελαφόνησος) με τη νέα συμφωνία της Κυβέρνησης (και των 5 κομμάτων που την στήριξαν).

Με την αντίδραση της Κυβέρνησης για την μεταφορά της έδρας του ΤΑΙΠΕΔ στο Λουξεμβούργο, μπορεί η Ελαφόνησος ν' απέφυγε τον ξαφνικό θάνατο, αλλά όχι και τον αργό θάνατο ή τον οικονομικό μαρασμό. Διότι μπορεί η συγκέντρωση των 50 δις από το ΝΕΟ ΤΑΙΠΕΔ (Νέο Ταμείο στα πρότυπα του εξωτερικού -sovereign funds-) να αποτελεί ουσιαστικά ανέφικτο στόχο, αλλά ποιος μπορεί να αποκλείσει ότι η πανέμορφη παραλία του Σίμου δεν θα συμπεριληφθεί (ως το καλλίτερο φιλέτο) στις πρώτες εκποιήσεις (ή στις πολυετείς μισθώσεις γενεών και γενεών επί το κομψότερον );

- Ποιος θα επενδύσει πλέον στην Ελαφόνησο, όταν το στολίδι και η καρδιά του νησιού κινδυνεύει να βγει στο σφυρί από ώρα σε ώρα και μέσα σε μια νύκτα;

- Ποιος μπορεί να προσμετρήσει την απαξίωση των επενδύσεων των ντόπιων, που προήλθαν κυρίως από το μεταναστευτικό και το ναυτιλιακό συνάλλαγμα και έγιναν με αισθήματα αγάπης προς τον τόπο και τη χώρα μας και με την πίστη ότι τα κελεύσματα των Ελληνικών κυβερνήσεων για επενδύσεις στην Ελλάδα...ήταν αξιόπιστα;

-Ποιος μπορεί να συνυπολογίσει την απαξίωση της αγοραστικής αξίας της γης και των λοιπών περιουσιακών στοιχείων, για τους κατοίκους της Ελαφονήσου και των ευρύτερων περιοχών του Νότου από τις επονείδιστες αυτές πολιτικές;

Ο Σίμος πλέον δεν ανήκει στους κατοίκους της Ελαφονήσου και στους αμέτρητους λάτρεις και επισκέπτες του νησιού.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι ακόμη και για τη μίσθωση των ομπρελών και ξαπλωστρών στις παραλίες του Σίμου – Σαρακήνικου από το Δήμο, απαιτείται σύμφωνα με το ισχύον νομικό καθεστώς, άδεια από τη Διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ (και εάν είχε μεταφερθεί η έδρα του στην Ευρώπη ... άδεια από το Λουξεμβούργο)!

Και όμως ο Σίμος και το Σαρακήνικο της Ελαφονήσου πρέπει και μπορούν να σωθούν αν αναλάβουν σημαντικές και άμεσες πρωτοβουλίες η Περιφέρεια της Πελοποννήσου (που μέχρι σήμερα σιωπά), ο Δήμος της Ελαφονήσου, οι επαγγελματίες και οι επενδυτές της περιοχής, οι οικολογικές οργανώσεις και οι λοιποί φορείς ... και πιέσουν δυναμικά (ακόμη και νομικά) τα κόμματα, την εξουσία και τους αρμόδιους διαχειριστικούς φορείς.

Για μια ακόμη φορά πρέπει να διακηρύξουμε περίτρανα και προς κάθε κατεύθυνση ότι:
Ο ΣΙΜΟΣ, ΤΟ ΣΑΡΑΚΗΝΙΚΟ, ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ (ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΝΗΣΙ, ΠΟΥΝΤΑ κ.α. ...διότι τρώγοντας έρχεται η όρεξη), Η ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ.

Η ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΠΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
Η ανάπτυξη δεν έρχεται όμως χωρίς υπηρεσίες και υποδομές.
Ακόμη και η 3η χιλιετία βρίσκει το μοναδικό κατοικημένο νησί της Λακωνίας και της Πελοποννήσου, τη βιτρίνα της Ν. Ελλάδος, τη μαγευτική και φημισμένη Ελαφόνησο χωρίς καμιά στοιχειώδη υποδομή.

Χωρίς νέους οικισμούς και επέκταση του παλιού και κορεσμένου οικισμού, χωρίς Μουσείο (παρότι διαθέτει την αρχαιότερη βυθισμένη πόλη στον κόσμο στο Παυλοπέτρι), χωρίς λιμάνι, χωρίς αλιευτικό καταφύγιο, χωρίς βιολογικό καθαρισμό και δίκτυα αποχέτευσης, χωρίς σύγχρονη ύδρευση, χωρίς ουσιαστική ακτοπλοΐα, χωρίς επαρκή συγκοινωνία από το νησί, χωρίς καμιά συγκοινωνία μέσα στο νησί, χωρίς σύγχρονο λιμάνι στο Αντινόγναθο (Υπόστεγο Πούντας), χωρίς καμιά Δημόσια Υπηρεσία, χωρίς προστασία των Αρχαιολογικών της χώρων και του σπάνιου φυσικού περιβάλλοντος, χωρίς περιφερειακό δρόμο και χώρους στάθμευσης, χωρίς κανένα σύγχρονο Αθλητικό χώρο και παιδότοπο, χωρίς μια πλατεία, χωρίς πνευματικό κέντρο, χωρίς επάρκεια στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, χωρίς επαρκείς Διοικητικές και Επιστημονικές θέσεις εργασίας, και τόσα άλλα!

Δεν υπάρχει ούτε ένα νησί στην Ελλάδα με τις προδιαγραφές της Ελαφονήσου που να διαθέτει αυτή την ανεπάρκεια σε υπηρεσίες και υποδομές.
Πολλά νησιά (σχεδόν όλα) με μικρότερο πληθυσμό και πολύ λιγότερο τουρισμό, διαθέτουν πολύ καλύτερες υποδομές.

Η υψηλή επισκεψιμότητα της Ελαφονήσου ξεπερνά σε ετήσια βάση ολόκληρο τον πληθυσμό της Δυτικής Μακεδονίας ή των Ιονίων Νήσων.

Η ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΥΛΟΠΕΤΡΙ.
Πολιτιστική και περιβαλλοντική υποβάθμιση της Ελαφονήσου και των Βατίκων.
Η Ελαφόνησος διαθέτει την αρχαιότερη βυθισμένη πόλη του κόσμου στο Παυλοπέτρι, Προϊστορικά Αρχαιολογικά Ευρήματα… αλλά δεν διαθέτει Αρχαιολογικό Μουσείο στο νησί και Ανοικτό και Υποβρύχιο Μουσείο στον αρχαιολογικό χώρο του Παυλοπετρίου. Σε ποια άλλη χώρα –ακόμη και τριτοκοσμική- θα μπορούσε να συμβεί κάτι ανάλογο;

Η Ελαφόνησος αποτελεί: «Σπάνιο Ευρωπαϊκό Μνημείο Σύνθεσης Φυσικού και Πολιτιστικού Περιβάλλοντος».

Η πολιτιστική, οικονομική και τουριστική ανάπτυξη του νησιού θα αποφέρει σημαντικά δημόσια έσοδα στο κράτος και ήπια ανάπτυξη για ολόκληρη την Ν.Α. Ελλάδα. (Βλέπε εδώ ) .

Είναι απορίας άξιον γιατί ο ΕΟΤ δεν επέλεξε ποτέ να διαφημίσει την Ελλάδα με ένα νησί που αποτελεί ζωντανή (φυσική και πολιτιστική) διαφήμιση για τη χώρα μας.

•Αγκυροβόλιο πλοίων στην αρχαιότερη βυθισμένη πόλη του κόσμου –στο Παυλοπέτρι της Ελαφονήσου-, στον όρμο των Βατίκων και στο Μπογάζι του Τσιρίγου (των Κυθήρων).
Ασύγγνωστη πολιτιστική και οικολογική καταστροφή που ταλανίζει ολόκληρη την Ν.Α. Ελλάδα. (Βλέπε  εδώ. )

•Όχι ανεμογεννήτριες στον Κάβο-Μαλιά και στη βιομηχανοποίηση μιας από τις σημαντικότερες περιοχές φυσικού και πολιτιστικού κάλλους της χώρας μας.
Όχι στη μεθοδευμένη επέλαση για τη βιομηχανοποίηση του Σμιγοπέλαγου Νότου και των Βατίκων, σε μια χώρα που δείχνει όχι μόνον να μην αναγνωρίζει τα απόλυτα πλεονεκτήματα της και τα δομικά υλικά της για τον οικονομικό, τουριστικό και πολιτιστικό σχεδιασμό της… αλλά και να μην τα γνωρίζει!

• Να στηριχτούν ουσιαστικά τα Πυρόπληκτα Βάτικα.
Να δεσμευτούν τα κόμματα με συγκεκριμένες προτάσεις ότι θα στηρίξουν ουσιαστικά τα όμορφα και λευκοθώρητα Βάτικα που πρόσφατα γνώρισαν βιβλικές καταστροφές.

Δομικοί προβληματισμοί για τη Ν. Πελοπόννησο και τα Σμιγοπέλαγα Νησιά της
- Πώς χαρτογραφούνται πολιτισμικά η Ελαφόνησος, τα Κύθηρα, τα Αντικύθηρα και τα Βάτικα και πώς συνδέονται με τα σημαντικά πολιτισμικά δίκτυα της Πελοποννήσου (Ολυμπία, Επίδαυρο, Ναύπλιο κ.α.) της Κρήτης και της Ελλάδας;

- Τι προγράμματα καταρτίζονται και τι προσπάθειες καταβάλλονται για την συγκοινωνιακή ένωση του Σμιγοπέλαγου Πολιτισμού με την Κρήτη (Βάτικα - Κρήτη με μεγάλο ενδιάμεσο σταθμό, τα Κύθηρα) όταν σύνδεση, επικοινωνία και επιρροή των ως άνω περιοχών προϋπήρχαν και από την περίοδο ακόμη του Μινωικού Πολιτισμού;

- Πώς αναπτύσσεται ο Θαλάσσιος Πολιτισμικός Τουρισμός του Νότου και τι προσπάθειες καταβάλλονται για την αρτιότερη διασύνδεση της περιοχής με τις κρουαζιέρες της Μεσογείου;

- Τι γίνεται με το πολυθρύλητο αεροδρόμιο της Λακωνίας;

ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΕΠΙΓΕΙΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ … 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
Κολοσσιαία ερωτήματα που ταλανίζουν τη Χώρα μας, απουσιάζουν ακόμη και σήμερα από τον πολιτικό διάλογο μεταξύ των κομμάτων και από τα προγράμματά τους, όπως:
- Τι θα γίνει με τους φορολογικούς παραδείσους στη χώρα μας και ποια μέτρα θα παρθούν για τον ουσιαστικό έλεγχο των «Οφ-σορ» (Offshore) εταιρειών;

- Πότε θα φορολογηθούν πραγματικά οι Έλληνες Εφοπλιστές;

- Ποια μέτρα θα παρθούν επιτέλους για τους καταχραστές του δημοσίου χρήματος, για τους εξαγωγείς αφορολόγητων κεφαλαίων, για τους εισφοροφυγάδες, για τους φοροφυγάδες, για τους φοροαπαλλαγέντες κ.α.;

- Πότε θα φορολογηθούν αναλογικά, όπως προβλέπει το σύνταγμα, τα πολύ πλούσια εισοδήματα και οι κάτοχοι τεκμηρίων προκλητικού πλούτου;

- Πότε θα παρθούν μέτρα για: την αξιοποίηση του τεράστιου πλούτου των κρατικών ακινήτων, τη στήριξη των ελληνικών προϊόντων και των θέσεων εργασίας, την πάταξη της παραοικονομίας και της λαθρεμπορίας των καυσίμων, τα κλαπέντα Ελληνικά πολιτισμικά αγαθά, της πάσης φύσεως ασυλίες (υπουργικές, βουλευτικές κ.α.) και φοροασυλίες κ.α.;

- Πότε επιτέλους θα αξιοποιηθούν τα ελληνικά πετρέλαια, το ουράνιο κ.α. - που κατατάσσουν τη χώρα μας στις μεγαλύτερες ενεργειακές δυνάμεις του πλανήτη - και εν γένει πότε θα αξιοποιηθεί ο σπάνιος ορυκτός πλούτος της Ελλάδος;

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.
Ο Σύλλογός μας καλεί όλα τα κόμματα να μην προχωρήσουν στην σπίλωση και στην κατακρεούργηση του «Σπάνιου Ευρωπαϊκού Μνημείου Σύνθεσης Φυσικού και Πολιτιστικού Περιβάλλοντος» και να δεσμευτούν ρητά και επίσημα για την άμεση διαγραφή της Ελαφονήσου από το χαρτοφυλάκιο του ΤΑΙΠΕΔ και για τη μη εκποίηση όλων των ελληνικών παραλιών.

Επίσης τους καλεί να ενημερωθούν πρώτιστα για όλα τα προβλήματα της Ελαφονήσου και του Σμιγοπέλαγου Νότου, να επιδιώξουν δομικό και γόνιμο διάλογο και να στηρίξουν το αγώνα μας για:
Οικολογία, Ιστορία, Πολιτισμό, Ποιότητα Ζωής, Αξιοπρέπεια, Αισθητική, Δικαιώματα, Ήπια Ανάπτυξη, Δημόσια Αγαθά και Ελευθερία.

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Σ.Ε.Ε. 

FACEBOOK
EMAIL: sepistimonwnelafonisou@gmail.com

Σύλλογος Επιστημόνων Ελαφονήσου (Σ.Ε.Ε.)
epistimi.istoria.politismos16@gmail.comBookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 9/18/2015 01:43:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Όχι στο ξεπούλημα του Σίμου και των Ελληνικών παραλιών. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες