ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Οκτωβρίου 2015
Αναρτήθηκε από Άκης

Υπόδικοι, μνημονιακοί και αντιλαϊκοί, οι υποψήφιοι πρόεδροι της Ν.Δ.

Γράφει ο Ντίνος Μπάνος.
Από πού να αρχίσει και πού να τελειώσει κανείς με τους υποψήφιους για την προεδρεία της Ν.Δ.
Και είναι τόσα τα τρωτά του καθενός από αυτούς, που είναι να απορεί κανείς για το θράσος τους, να περιμένουν την εκλογή τους σε αυτό το αξίωμα, τη στιγμή που η παράταξη αυτή έχει μεγάλη ανάγκη ριζικής ανακαίνισης...

Αλλά ας αρχίσουμε από τον επικρατέστερο, τον...
πολλά βαρύ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη και ας αρχίσουμε από τα πρόσφατα ατοπήματα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

-Είναι αυτός που χρεώνεται με την τελευταία εκλογική ήττα της ΝΔ ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ.
-Είναι αυτός που του έφταιγε ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ στο ντιμπέϊτ διότι τον  κόντυνε.
-Είναι αυτός που παρότρυνε τον Τσίπρα στις Βρυξέλλες, να υπογράψει ότι του δώσουν και να αφήσει τους τακτικισμούς.

-Είναι αυτός που ακολουθεί κατά γράμμα την μνημονιακή πολιτική Σαμαρά-Βενιζέλου.
-Είναι ο πολιτικός ψεύτης, που προγραμμάτιζε περικοπές μισθών και συντάξεων, ώστε να βρει ισοδύναμα δήθεν για τους αγρότες, με στόχο την υφαρπαγή των ψήφων τους.
-Είναι αυτός που διώκεται για κακουργηματικές πράξεις σε βάρος του Δημοσίου.

-Είναι ο επιλεγόμενος «μπροστάντζας» από τον Καρατζαφέρη, για τις μίζες των εξοπλιστικών.
-Είναι ο ΥΠ.ΕΘ.Α, που τον Ιούνιο του 2009 πλήρωσε στους Γερμανούς 105 εκατομμύρια ευρώ για τα τέσσερα υποβρύχια, από τα οποία η Ελλάδα δεν παρέλαβε ούτε βίδα.
-Είναι ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, που άφησε την εντύπωση στον Νταβούτογλου, ότι τα τουρκικά καράβια μπορούν να κινούνται ελεύθερα σε κάθε μεριά του Αιγαίου.

-Είναι αυτός που θεωρεί ότι «δεν είναι τόσο σημαντική η συζήτηση για το χρέος».
-Είναι αυτός που είπε ότι «το χρέος της Ελλάδας δεν είναι βιώσιμο αλλά δεν πρέπει να το λέμε γιατί δεν θα μας δανείζουν χρήματα», θεωρώντας τους δανειστές κορόϊδα.
-Είναι αυτός που θυμώνει στο άκουσμα ανοίγματος τραπεζικών λογαριασμών και των offshore εταιρειών και όταν βγάζει το κουστούμι του, βγάζει πρώτα το παντελόνι του.
 Το '84 ήταν καθοδηγητής των παρακρατικών «Κενταύρων» και «Ρέϊντζερ» της ΟΝΝΕΔ.
-Είναι τέλος, ο άνθρωπος με γκρίζα μαλλιά και μουστάκι και τα κατάμαυρα φρύδια.

Στη συνέχεια ας πάμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη που αρέσκεται να απολύει δημοσίους υπαλλήλους.
-Άτομο από φιλογερμανική οικογένεια, λόγω των σχέσεών της με τον Χριστοφοράκο της Siemens.
-Ανέλαβε με χαρά να απολύσει 15.000 υπαλλήλους, όπως απαιτούσαν οι δανειστές.
-Αποδείχθηκε ότι προσπαθεί εδώ και καιρό να χτίσει την πολιτική του καριέρα πάνω σε ψέματα, βρίζοντας τους δημοσίους υπαλλήλους, χυδαιολογώντας και παρουσιάζοντάς τους σαν κοπανατζήδες και επίορκους, τους οποίους δήθεν αυτός βρήκε και συνέλαβε!

-Είναι αυτός που είπε στη Βουλή: «Θέλω να σας θυμίσω ότι υπάρχει και το άρθρο 28 του Συντάγματος, το οποίο δίνει τη δυνατότητα να εκχωρούμε εθνική κυριαρχία σε υπερεθνικούς θεσμούς. Μη σας διαφεύγει αυτή η μικρή λεπτομέρεια».
Και δυστυχώς την εκχώρησε!

Εφάρμοσε το νόμο του, για την επιλογή των προϊσταμένων του Δημοσίου, ως εξής:
Ο Δημήτρης Παπαδημητρόπουλος, που είχε συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο διαγωνισμό του ΥΠΕΣ το 2010 υποβιβάζεται από προϊστάμενος, σε απλό υπάλληλο.
Σε 3 Γεν. Δ/νσεις του ΥΠ.ΕΣ, τοποθετούνται προϊστάμενοι, ο Νίκος Μιχαλόπουλος, που είχε βγει τελευταίος(!) στο διαγωνισμό του 2010, ο Ιωάννης Σπηλιωτόπουλος, που δεν συμμετείχε στο διαγωνισμό, γιατί δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις (!!) και η Γεωργία Βαλατσού, που παρότι πληρούσε τα κριτήρια, ελέγχονταν πειθαρχικά με την κατηγορία ότι το 2006 απουσίαζε από την υπηρεσία, για έναν ολόκληρο χρόνο, αδικαιολόγητα(!!!)

Και τώρα η σειρά του λαλίστατου και φιλομνημονιακού, Άδωνι Γεωργιάδη, που όπως είπε, παραβίασε κόκκινα φανάρια, για να καταθέσει εγκαίρως την υποψηφιότητά του, αλλά...
-Ο υπουργός με τους 57 συμβούλους, που πλήρωνε ο χρεωκοπημένος ελληνικός λαός.
-Ο μνημονιακός υπουργός, που ήθελε να απολύει ο ίδιος, για να μην του κλέβει τη δόξα ο Τόμσεν.
-Ο πολιτικός που πλήρωνε Επιτροπή, για να μετράει ακριβώς, πόσοι Έλληνες αυτοκτόνησαν.

-Ο άνθρωπος που έβριζε ακατονόμαστα τον Σαμαρά και μόλις πήγε στη ΝΔ, τον έγλειφε.
-Ο πωλητής βιβλίων, που νόμισε ότι μπορούσε να πουλήσει τρέλα στον κάθε Έλληνα πολίτη.
-Ο επικίνδυνος που παρότρυνε τους Έλληνες πολίτες να αδειάσουν τα ΑΤΜ, άμα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

-Ο υπουργός που επέκρινε δημόσια τους συναδέλφους του, για πολιτική απραξία.
-Ο καλύτερος συνήγορος της Τρόϊκα, στα αιτήματά της προς την ελληνική κυβέρνηση.
-Ο κατήγορος της κυβέρνησής του, για ασυνέπεια εφαρμογής των Μνημονίων.

-Ο υπουργός Υγείας, που έκανε περισσότερο πασαρέλα εξυπνάδας στα κανάλια, παρά δουλειά.
-Ο αχάριστος που «πουλούσε τον ευεργέτη του, κυνηγώντας το προσωπικό κέρδος.
-Ο πολιτικός, που ο παθιασμένος λαϊκισμός της επιχειρηματολογίας του, σπάει κόκκαλα.
 -Ο επικριτής του Μεϊμαράκη, ότι ευθύνεται για την ιστορική ήττα της ΝΔ από τον Τσίπρα,

Ίσως όλα τα παραπάνω, αλλά και ο ρόλος του αρχιεπιστάτη της ΝΔ, που πήρε μόνος του, μπορεί να είναι και ο λόγος που έμεινε έξω η υποψηφιότητά του, έστω και για λίγα λεπτά της ώρας...

Για τον Απόστολο Τζιτζικώστα, δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να του προσάψω, καθότι είναι ένας νέος, συνετός, άφθαρτος και επιτυχημένος, για την ώρα, πολιτικός, που μπορεί να αποτελέσει, κατα την γνώμη μου, έναν υπολογίσιμο αντίπαλο για τον Αλέξη Τσίπρα.

Θα με κατηγορήσετε, ότι φωτογραφίζω τον επόμενο πρόεδρο της ΝΔ, παρά τα τυπικά εμπόδια που σκόπιμα,νoμίζω ότι ανέφερε ο Κουμουτσάκος, αλλά θελω να πιστεύω, ότι ο λογικά σκεπτόμενος ψηφοφόρος της ΝΔ, που θα κληθεί να εκλέξει τον νέο πρόεδρό της, αυτά όλα πρέπει να τα λάβει υπόψη του, καθότι οι καιροί ου μενετοί...

ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΟΣ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 10/07/2015 09:23:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for " Υπόδικοι, μνημονιακοί και αντιλαϊκοί, οι υποψήφιοι πρόεδροι της Ν.Δ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες