ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Οκτωβρίου 2015
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Υποβρύχιο κλάσης Jin με πυρηνικές κεφαλές έστειλε η Κίνα ανοιχτά της Συρίας προς υποστήριξη της Ρωσίας .

Φέρει 12 βαλλιστικούς πυραύλους με βεληνεκές έως 8.000 χλμ! 

Η Κίνα μπαίνει ακόμη πιο «χοντρά» στο παιχνίδι της Συρίας, στο πλευρό της Ρωσίας και αυξάνει τις ναυτικές δυνάμεις της στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και στη βάση της Ταρτούς. Εκείνο όμως το στοιχείο που κάνει τη διαφορά είναι πώς φέρεται ήδη να έχει στείλει ανοιχτά της ...
 Συρίας ένα πυρηνικό υποβρύχιο της κατηγορίας Jin (Type 094).

Τα υποβρύχια Type 094 της Κίνας μπορεί να μην είναι τόσο αθόρυβα όσο υποβρύχια άλλων πυρηνικών δυνάμεων, αλλά διαθέτουν τεράστια ισχύ πυρός. Συγκεκριμένα φέρουν 12 βαλλιστικούς πυραύλους (SLMB) JL-2 με βεληνεκές που κυμαίνεται μεταξύ 7.300 και 8.000 χιλιομέτρων.

Αντιλαμβάνεται κανείς τι μπορεί να συμβεί αν εμπλακεί σε σύρραξη. Και βέβαια δεν θα είναι το μόνο που βρίσκεται στην περιοχή. Δεδομένου δε πώς το υποβρύχιο βρίσκεται ήδη ανοιχτά της Συρίας προκαλεί απορία πώς η Κίνα κατάφερε να το μεταφέρει στην Ανατολική Μεσόγειο χωρίς να γίνει αντιληπτό ευρέως από τους δορυφόρους και τα πληροφοριακά συστήματα που έχουν εστιάσει στην περιοχή.

Ίσως με τον ίδιο τρόπο που οι Ρώσοι εντός του καλοκαιριού κατασκεύασαν τεράστια αεροπορική βάση στην Λαττάκεια και ανέπτυξαν εκεί περίπου 50-60 μαχητικά και βομβαρδιστικά αεροσκάφη χωρίς να τους πάρει χαμπάρι κανείς. Δημιουργήθηκε θέμα αφού τα πρώτα αεροσκάφη, αντιαεροπορικά και πυραυλικά συστήματα και γενικώς οι πρώτες ρωσικές δυνάμεις είχαν αναπτυχθεί στη Συρία.

Η Κίνα επίσης εμφανίζεται διατεθειμένη να ενισχύσει περαιτέρω τις ναυτικές δυνάμεις που σήμερα αριθμούν 4 πλοία πλησίον του λιμανιού της Ταρτούς (συμπεριλαμβανομένου και του αεροπλανοφόρου) και άλλα δύο ανοιχτά της Λαττάκειας.

Πληροφορίες αναφέρουν πώς το Πεκίνο προσανατολίζεται να στείλει στη Συρία και ένα δεύτερο αεροπλανοφόρο το Mao Tsé-Tung (θεωρητικά είναι υπό ναυπήγηση με ένα ακόμη αεροπλανοφόρο) για ταξίδι εγκαινίων.

Την ίδια στιγμή πηγές του ρωσικού υπουργείου Άμυνας αναφέρουν μια ενδεχόμενη συμμετοχή κινέζικων μαχητικών στην επιχείρηση των αεροπορικών επιδρομών που πραγματοποιεί η Ρωσία κατά διαφόρων τρομοκρατικών οργανώσεων στη Συρία, ενώ το συριακό πρακτορείο ShamTimes επικαλούμενο ιταλικό δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι η Κίνα θα αναπτύξει στρατιωτική δράση στη Συρία άνευ προηγουμένου και για πρώτη φορά!

Ο στρατός της Κίνας που είναι ο μεγαλύτερος στρατός του κόσμου και ο πιο καλά οργανωμένος, εκπαιδευμένος κι εξοπλισμένος ανησυχεί την Ευρώπη και την Αμερική αναφέρει το δημοσίευμα. Η ιταλική πηγή τονίζει ότι αυτή η κινητικότητα της Κίνας βασίζεται στην στρατιωτική συνθήκη συμμαχίας που έχει συνάψει με τη Ρωσία για την από κοινού αντιμετώπιση των 2 στρατών στο εξωτερικό για να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους όταν θίγονται αλλά και την παγκόσμια ειρήνη.

Η κατάσταση στη Συρία «βράζει» και δεδομένου της συμμαχίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Ρωσίας, της Κίνας, του Ιράν, του Ιράκ και της Αιγύπτου είναι εξαιρετικά δύσκολο η Δύση να αποφασίσει να κάνει την οποιαδήποτε κίνηση για να υπερασπιστεί τους τζιχαντιστές ή τον Συριακό Απελευθερωτικό Στρατό που θεωρούν οι ΗΠΑ ότι βομβαρδίζεται.

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 10/05/2015 01:34:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Υποβρύχιο κλάσης Jin με πυρηνικές κεφαλές έστειλε η Κίνα ανοιχτά της Συρίας προς υποστήριξη της Ρωσίας ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες