ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:22 Οκτωβρίου 2015
Αναρτήθηκε από Άκης

4o Συνέδριο για το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας.

Το Κόμμα Πειρατών διοργανώνει το 4ο συνέδριό του στις 31 Οκτωβρίου και 1η Νοεμβρίου, στα Παλαιά Σφαγεία, Πειραιώς και Επταλόφου στον Ταύρο, Αίθουσα 7.

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους να δώσουν το παρόν. Το συνέδριο θα μπορείτε να παρακολουθήσετε και...
μέσω mumble και θα μπορούν να γίνουν παρεμβάσεις μέσω αυτού.

Σύμφωνα με το καταστατικό οι προθεσμίες που ισχύουν είναι οι παρακάτω:

·5.5 Το Συνέδριο εκλέγει κάθε δύο έτη ή εκτάκτως όταν απαιτείται, τη Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος. Η εκλογή των μελών της Διοικούσας Επιτροπής γίνεται από ενιαίο ψηφοδέλτιο, με μυστική ψηφοφορία, από λίστα μελών του κόμματος που έχουν υποβάλλει την υποψηφιότητά τους τουλάχιστον μια (1) εβδομάδα πριν τη διεξαγωγή του Συνεδρίου.
 Οι υποψήφιοι για τη Διοικούσα Επιτροπή δεν μπορεί να είναι υποψήφιοι και για την Επιτροπή Διαιτησίας και αντίστροφα. Κάθε μέλος του κόμματος δικαιούται να εκφράσει την προτίμηση σε έναν ή περισσότερους υποψηφίους με τη χρήση σταυρού προτίμησης. Οι σταυροί προτίμησης δεν μπορούν να είναι περισσότεροι από το ένα τέταρτο (1/4) του συνόλου των υποψηφίων, ούτε μπορεί να είναι περισσότεροι από έξι (6).
Υποψηφιότητες για την ΔΕ μπορούν να υποβληθούν εδώ ή να σταλούν στο email synedrio@pirateparty.gr

·5.6 Το Συνέδριο ψηφίζει και τροποποιεί το καταστατικό του κόμματος με πλειοψηφία τουλάχιστον των δύο τρίτων (2/3) των ψηφισάντων.
Οι προτεινόμενες τροποποιήσεις που πρόκειται να τεθούν σε ψηφοφορία,πρέπει να έχουν υποβληθεί στο Προεδρείο του Συνεδρίου τουλάχιστον είκοσι (20) ημέρες πριν τη διεξαγωγή του Συνεδρίου, ώστε να συζητηθούν ψηφιακά μέχρι το Συνέδριο.
Οι τροποποιήσεις για το καταστατικό έχουν προεγκριθεί στην πλατφόρμα Liquid.

·5.7 Το Συνέδριο ψηφίζει για προσθήκες ή αλλαγές στις Αρχές του κόμματος με πλειοψηφία τουλάχιστον των δύο τρίτων (2/3) των ψηφισάντων. Οι προτεινόμενες τροποποιήσεις που πρόκειται να τεθούν σε ψηφοφορία, πρέπει να έχουν υποβληθεί στο Προεδρείο του Συνεδρίου τουλάχιστον δέκα (10) ημέρες πριν τη διεξαγωγή του Συνεδρίου, ώστε να συζητηθούν ψηφιακά μέχρι το Συνέδριο.
Πριν τη συζήτηση κάθε θέματος το Συνέδριο αποφασίζει, με απλή πλειοψηφία, αν θα ασχοληθεί ή όχι με το θέμα και σε περίπτωση θετικής απόφασης προχωρά στη συζήτηση των προτάσεων που εμπίπτουν στο συγκεκριμένο θέμα.

Για τις αρχές, το προεδρείο του συνεδρίου ζητά την ανοχή των μελών λόγω προβλήματος με την εύρεση αίθουσας και ζητά να υποβληθούν προτάσεις προς ψήφιση έως 7 μέρες πριν την διεξαγωγή του συνεδρίου.

Μπορείτε να στείλετε προτάσεις για πρόγραμμα στο email synedrio@pirateparty.gr ή στο Wiki.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου:

Σάββατο 31 Οκτωβρίου.
9:30 . Προσυγκέντρωση στο χώρο του συνεδρίου.
10:00 . Έναρξη εγγραφών
10:30 . Έναρξη Συνεδρίου
Ανασκόπηση – Απολογισμοί ( Διοικούσα επιτροπή, Οικονομικοί υπεύθυνοι,Επιτροπή διαιτησίας, εκπρόσωπος στα ευρωπαϊκά όργανα. )
Χαιρετισμοί επισκεπτών.
11:30 . Συζήτηση – Διαβούλευση πάνω σε θέματα ιδεολογικής και πολιτικής ατζέντας.
(Προεγγραφή ομιλητών για να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Υπόλοιπο χρόνου θα μοιραστεί σε όποιους το ζητήσουν)
13:30 . Παρουσίαση και συζήτηση – διαβούλευση για τις προτάσεις αλλαγής καταστατικού, αρχών και λοιπά θέματα.
2:30 . Διάλειμμα 1 ώρας.
3:30 . Ψηφοφορίες για τις προτάσεις αλλαγής καταστατικού, αρχών.
6:30 . Ανοιχτή συζήτηση και ομιλίες υποψηφίων για θέσεις στη διοικούσα και στο διαιτητικό.
(Προεγγραφή ομιλητών για να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Υπόλοιπο χρόνου θα μοιραστεί σε όποιους το ζητήσουν)
8:00 . Λήξη 1ης ημέρας.

Κυριακή 1 Νοεμβρίου.
10:00 . Έναρξη διαδικασίας εκλογών – Εκλογές.
12:00 . Ανακήρυξη αποτελεσμάτων
12:30 . Κατάθεση και συζήτηση επί προτάσεων προγράμματος
(Προεγγραφή ομιλητών για να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Υπόλοιπο χρόνου θα μοιραστεί σε όποιους το ζητήσουν)
2:30 . Διάλειμμα 1 ώρας.
3:30 . Ψήφιση προτάσεων προγράμματος
(Το προεδρείο προτείνει λόγο μη ύπαρξης κανόνων για την ψήφιση προγράμματος να απαιτείται αυξημένη πλειοψηφία 2/3 ή ομοφωνία) (Καταγραφή προτάσεων για πρόγραμμα εδώ.
5:30 . Λήξη συνεδρίου


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 10/22/2015 12:27:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "4o Συνέδριο για το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες