ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Οκτωβρίου 2015
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Μέλη και Φίλοι των ΑΝΕΛ Ιωαννίνων: " Για τους Ανεξάρτητους Έλληνες το νόμιμο δεν είναι και ηθικό."

Στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ κ.Καμμένο και στο Κίνημα απευθύνονται μέλη και φίλοι των ΑΝΕΛ Ιωαννίνων ζητώντας την αποκατάσταση μιας κατάστασης που έχει να κάνει με το γραφείο στα Γιάννενα.

Ζητούν την άμεση επιστροφή μιας αποσπασμένης εκπαιδευτικού από το γραφείο των Ιωαννίνων στην...
εκπαίδευση.

Δεν μπορεί σε μια εποχή που τα κενά στα σχολεία είναι πολλά και τα παιδιά μας μένουν από δασκάλους και καθηγητές να υπάρχουν καθηγητές που απασχολούνται σε πολιτικά γραφεία.
Αυτή είναι και η άποψη της ΟΛΜΕ αλλά και του Προέδρου των ΑΝΕΛ όπως αυτή ειπώθηκε προεκλογικά.

Μπορεί να λειτουργήσει ένα πολιτικό γραφείο με εθελοντές όπως λειτουργούσαν πάντα αυτά τα γραφεία και δεν χρειάζονται υπαλλήλους οι οποίοι να είναι απαραίτητοι στη εργασία τους.
Εξάλλου νομίζουμε ότι μάλλον ρουσφετολογικοί θα πρέπει να είναι πλέον οι λόγοι παραμονής τέτοιων υπαλλήλων, πράγμα αντίθετο με την ιδεολογία των ΑΝΕΛ, και λόγοι αποφυγής της αξιολόγησης από την υπηρεσία, επίσης αντίθετο με την ιδεολογία των ΑΝΕΛ.

Τα καθήκοντα ενός αποσπασμένου υπαλλήλου είναι γραμματειακή υποστήριξη και μπορεί να γίνει από μέλη του Κινήματος και όχι παραγωγή πολιτικής, που ΚΑΚΩΣ γίνεται από υπαλλήλους ενώ αυτό το κάνουν στελέχη και πολιτευτές κομμάτων.

Ζητάνε ΑΜΕΣΑ την αποκατάσταση της ηθικής τάξης με επιστροφή της απόσπασης στην εκπαίδευση, γιατί η παιδεία είναι στις πρώτες προτεραιότητες των ΑΝΕΛ.

Μέλη και Φίλοι των ΑΝΕΛ Ιωαννίνων


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 10/06/2015 02:00:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Μέλη και Φίλοι των ΑΝΕΛ Ιωαννίνων: " Για τους Ανεξάρτητους Έλληνες το νόμιμο δεν είναι και ηθικό.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες