ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:22 Οκτωβρίου 2015
Αναρτήθηκε από Άκης

Τα αποτελέσματα του προγράμματος πρακτικής άσκησης φοιτητών παρουσιάζει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Τα αποτελέσματα του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών παρουσιάζει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε εκδήλωση που διοργανώνει το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18:00 στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής» (Παλιά Σφαγεία) στα Ιωάννινα.

Το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης, στο διάστημα 2010 – 2015, έδωσε τη δυνατότητα σε ...
περισσότερους από 3300 φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση σε περισσότερες από 1000 επιχειρήσεις και οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Μέσω της πρακτικής άσκησης οι φοιτητές σύνδεσαν τις σπουδές τους με επαγγελματικά πεδία στα οποία σχεδιάζουν να δραστηριοποιηθούν, ανέπτυξαν επαγγελματικές δεξιότητες, γνώρισαν και δικτυώθηκαν με επιχειρήσεις και απέκτησαν σημαντικές επαγγελματικές εμπειρίες, που αποτελούν απαραίτητο εφόδιο για μια όσο το δυνατόν πιο ομαλή ένταξη στην αγορά εργασίας, ιδιαίτερα στο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια.

Στην εκδήλωση, που φέρει τον τίτλο «Πρακτική Άσκηση: Επενδύοντας στο μέλλον!» θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του έργου και ο σχεδιασμός του Πανεπιστημίου για την περαιτέρω ανάπτυξη και αξιοποίηση της πρακτικής άσκησης ως σημαντικής εκπαιδευτικής δράσης, ενώ προσκεκλημένοι εκπρόσωποι σημαντικών φορέων υποδοχής φοιτητών (επιχειρήσεις και δημόσιοι φορείς), θα παρουσιάσουν την εμπειρία τους από τη συνεργασία με τους φοιτητές μας και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Καθώς η πρακτική άσκηση των φοιτητών είναι και σημαντική δράση εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, η εκδήλωση, που θα είναι ανοιχτή στο κοινό, θα πραγματοποιηθεί στην πόλη (Πολιτιστικός Πολυχώρος «Δ. Χατζής»), προκειμένου περισσότερες επιχειρήσεις, φορείς και πολίτες να έχουν τη δυνατότητα να γίνουν κοινωνοί των σημαντικών αποτελεσμάτων της και να ενημερωθούν για τα άμεσα σχέδια του Πανεπιστημίου για συνέχιση των προγραμμάτων πρακτικής άσκησης.
Η Πράξη «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων» υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Πληροφορίες: κ. Νικηφόρος Παπαχρήστος, Τηλ.: 2651007479, E-mail: gpa@uoi.grBookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 10/22/2015 02:28:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Τα αποτελέσματα του προγράμματος πρακτικής άσκησης φοιτητών παρουσιάζει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες