ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:22 Οκτωβρίου 2015
Αναρτήθηκε από Άκης

Ροταριανοί οι υποψήφιοι αρχηγοί της Νέας Δημοκρατίας και τα στελέχη της.

Επειδή θέλουμε πάντα να είμαστε μέσα στην επικαιρότητα, ας ασχοληθούμε λίγο με τους υποψηφίους Προέδρους -και άλλα στελέχη- της ΝΔ.

Επισκεπτόμαστε το κανάλι στο youtube του Δημοτικού Συμβούλου Θεσσαλονίκης (με τον συνδυασμό της ΝΔ) Γεωργίου Ασπασίδη, υιού του...
(πρώην) πολιτικού Θεοδώρου Ασπασίδη (τώρα προέδρου του Ροταριανού Συλλόγου Θεσσαλονίκης).Δείτε τα 4 βίντεο που ανέβασε με τους (τότε, πριν 1-2 χρόνια) Υπουργούς της ΝΔ, στην εκδήλωση των Ρόταρυ (Άδωνης Γεωργιάδης, Απόστολος Τζιτζικώστας, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Θεόδωρος Καράογλου)Ο σύνδεσμος στο κανάλι youtube του Γεωργίου Ασπασίδη, εδώ
Παραθέτουμε φωτογραφίες και τα 4 βίντεο των πρωτοκλασσάτων στελεχών της ΝΔ (μάλιστα οι δύο είναι σήμερα υποψήφιοι για την αρχηγία της ΝΔ!):

Άδωνης Γεωργιάδης: 

Δείτε τον έτερο υποψήφιο για την αρχηγία της ΝΔ, Περιφερειάρχη κ.Απόστολο Τζιτζικώστα :
Δείτε και το αντίστοιχο βίντεο:

Η σχέση του κ.Τζιτζικώστα με το Ρόταρυ υφίσταται τουλάχιστον από το 2009, όπως μπορείτε να δείτε:


Κώστας Γκιουλέκας (τότε Υφυπουργός Παιδείας) : 


Δείτε τον και στο βίντεο: Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρόταρυ Ανατόλια, ο κ.Γκιουλέκας είναι Επίτιμος Πρόεδρος του Ρόταρυ Ανατόλια (διαβάστε την Ανακοίνωση τους, της 13 10 2014) :

"... απότιση φόρου τιμής για τους ανθρώπους που προσέφεραν τα μέγιστα για την ανάδειξη του Ομίλου μας σε έναν από τους κορυφαίους της Ροταριανής Περιφέρειας 2484 του Διεθνούς Ρόταρυ, μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου στις 6 Οκτωβρίου 2014 να τους απονείμει τον τίτλο του Επίτιμου Προέδρου των Ομίλων μας  και οι οποίοι είναι ..... 08. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας"

και σε μεγέθυνση:

από την επίσημη ιστοσελίδα του Ροταριανού Ομίλου Ανατόλια, εδώΔείτε και τον τέταρτο Υπουργό (Μακεδονίας Θράκης) της ΝΔ, τον κ.Θεόδωρο Καράογλου να μιλάει στην εκδήλωση των Ρόταρυ: και το αντίστοιχο βίντεο:Ας δούμε μερικές ακόμη φωτογραφίες τους στα Ρόταρυ: 


Δημήτρης Αβραμόπουλος! Τώρα είναι επίτροπος της ΕΕ, σε θέματα μετανάστευσης. Τυχαίο;


80 χρόνια Ρόταρυ Θεσσαλονίκης: Λείπει ο "Μάρτης" απ τη Σαρακοστή: Καράογλου, Τζιτζικώστας, Γκιουλέκας, Κοκόρης, Μπουτάρης!
Για τον κ.Άδωνη Γεωργιάδη, θα θέλαμε να θυμίσουμε και μερικές "παράξενες" παρουσιάσεις βιβλίων:Τα χρόνια περνάνε αλλά για κακή τους τύχη κάποια βίντεο μένουν ξεχασμένα στο διαδίκτυο. Δείτε τα εδώ: (ΠΡΟΣΟΧΗ: Όχι μόνο δεν είναι Χριστιανός, αλλά ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ο Άδωνις Γεωργιάδης!)

Δείτε και την καταγγελία του μητροπολίτη Γλυφάδας Παύλου εδώ (ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Όταν ο «καλός Χριστιανός» Άδωνις Γεωργιάδης ΕΚΒΙΑΖΕ και ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ τον Μητροπολίτη Γλυφάδας Παύλο!)

Θυμίζουμε σχετικές αποκαλύψεις με αδιάσειστα ντοκουμέντα, άλλου ιστολογίου (για την σχέση της ΝΔ με τα Ρόταρυ-Lions):


και


Αξίζει να δείτε 2 ακόμη ενδιαφέροντα βίντεο:

Αυτοί είναι οι Μασόνοι Πολιτικοί στην Ελλάδα μέρος 1  και


Αυτοί είναι οι Μασόνοι Πολιτικοί στην Ελλάδα μέρος 2Θυμίζουμε τις πρόσφατες -αποκλειστικές- αποκαλύψεις μας (Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Πατριάρχης Βαρθολομαίος):

ΑΙΣΧΟΣ:
εκδήλωση των Ρόταρυ στο ξενοδοχείο της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης,
με την ευλογία του μητροπολίτη Άνθιμου; 
Η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης παρέλαβε φιλανθρωπική βοήθεια από το Ρόταρυ;
και

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι σχέση έχουν με το ROTARY, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ;Οι τακτικοί αναγνώστες του ιστολογίου μας γνωρίζουν ότι ΔΕΝ χαριζόμαστε σε ΚΑΝΕΝΑΝ.

Υποσχόμαστε ότι η επόμενη αποκάλυψη μας για τις σχέσεις τους με τα Ρόταρυ, θα αφορά εκκλησιαστικά πρόσωπα. Υψηλόβαθμα στελέχη -ιερωμένους- μητροπόλεων αλλά και "θεοσεβούμενους" καθηγητές της Θεολογικής ! 
Μείνετε συντονισμένοι!

ΥΓ. 1 Αφορμή για την παρούσα ανάρτηση στάθηκε η παρουσία ενός εκ των παραπάνω στελεχών της ΝΔ ως ομιλητή αλλά και προεδρεύοντα συνεδρίας(!), σε εκδήλωση Ορθοδόξου σωματείου στη Βόρεια Ελλάδα!

ΥΓ.2 Σε όσους νομίσουν ότι προσπαθήσαμε εσκεμμένα να πλήξουμε συγκεκριμένους υποψηφίους για την αρχηγία της ΝΔ, τους ενημερώνουμε ότι σε ένα κόμμα υποταγμένο μέχρι το μεδούλι του στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και στα φερέφωνα της, δεν έχει καμία διαφορά ποιος θα εμφανίζεται ως αρχηγός της.
Όπως δεν είχε καμία σημασία αν Πρόεδρος της Αμερικής ήταν ο Κλίντον, ο Μπους ή ο Ομπάμα. Το σύστημα αλλάζει μόνον προσωπεία.
Έτσι από τους "κουστουμαρισμένους" πολιτικούς, περάσαμε στα σαξόφωνα, στα πουκάμισα χωρίς γραβάτα, εσχάτως και στα στρατιωτικά ρούχα!


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 10/22/2015 01:07:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ροταριανοί οι υποψήφιοι αρχηγοί της Νέας Δημοκρατίας και τα στελέχη της."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες