ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Οκτωβρίου 2015
Αναρτήθηκε από Άκης

Σκεφτείτε καλά και πράξτε αναλόγως...

Του Φίλιππου Αλεξ. Ηλιάδη.
Ο καιρός πέρασε που ελπίζαμε ότι η κεντρική εξουσία θα λειτουργούσε σύμφωνα με την λαϊκή εντολή, είναι καιρός να ξεκινήσει αγώνας από το λαό και όχι από τις διεφθαρμένες κεντρικές εξουσίες.

Ο λαός πρέπει να ξεκινήσει τον αγώνα ανατροπής αυτής κατάστασης συμμετέχοντας, αλλιώς βαδίζουμε σταθερά προς την διάλυσης της...
χώρας .
Αυτή η εχθρική και εθνοκτόνος κατάσταση πρέπει έγκαιρα να ανατραπεί, πριν να μας πάει ολοκληρωτικά σε δρόμους χωρίς γυρισμό.

Αποτέλεσμα αυτής της παθητικής στάσεις την οποία κρατούμε σταθερά εδώ και 6 χρόνια περίπου (εξαιρώντας κάποιες στιγμές ξεσπάσματος που είχαμε σποραδικά) είναι πως τον λογαριασμό στο τέλος θα τον πληρώσουμε εμείς.

Έξι χρόνια τώρα υποτίθεται ότι μας σώζουν υπερχρεώνοντας χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο την χώρα στα πλαίσια μια δημοσιονομικής προσαρμογής που ανάθεμα με αν κατάλαβα τι σημαίνει και για ποιο λόγο γίνεται !

Και δεν μας φτάνει αυτό καλούμαστε να πληρώσουμε για ακόμη μια φορά τα χρέη των τραπεζών οι οποίες.... άκουσον άκουσον παρουσίαζαν υπερκέρδη μέχρι το 2009, που πήγαν αυτά τα υπερκέρδη;
Είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που χρέη ιδιωτικών εταιριών όπως είναι η τράπεζες φορτώθηκαν στον κρατικό προϋπολογισμό

Μέχρι το 2009 ήμασταν μια φυσιολογική χώρα, δανειζόμασταν με χαμηλά επιτόκια, ήμασταν εντός των αγορών, άλλα σαφώς τα οικονομικά του κράτους ήθελαν συμμάζεμα.

Να κυνηγηθεί η φοροδιαφυγή να καταπολεμηθεί η διαπλοκή να μπούνε στη φυλακή αυτοί που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα κτλ. κτλ....

Αντί εμείς λοιπόν να κάνουμε όλα τα παραπάνω και να προωθήσουμε την οικονομική ανάπτυξη φέραμε τους Γερμανούς να βγάλουν και αυτοί χρήμα (όσο απέμεινε) εξαθλιώνοντας τον λαό μας που σε λίγο θα χάσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία!......
Δηλαδή θα είναι πλέον ξένος μέσα στην ίδια του την χώρα !

Σκεφτείτε καλά και πράξτε αναλόγως , η μη συμμετοχή σας σε αυτά που συμβαίνουν στην χώρα θα έχει σοβαρό αντίκτυπο στο μέλλον των παιδιών σας .
Το ξέρω ότι χρειάζεται δύναμη και θάρρος για να το κάνετε, αν δεν τα έχετε κοιτάξτε στα μάτια τα παιδιά και τα εγγόνια σας ………
είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα τα ΒΡΕΙΤΕ!Φίλιππος Αλεξ. Ηλιάδης.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 10/07/2015 09:13:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Σκεφτείτε καλά και πράξτε αναλόγως..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες