ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Νοεμβρίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Ετήσιο σεμινάριο παθολογίας τραχήλου στα Ιωάννινα.

Η Ελληνική εταιρεία παθολογίας τραχήλου και κολποσκόπησης πραγματοποιεί το ετήσιο σεμινάριο παθολογίας τραχήλου στα Ιωάννινα από τις 13 έως τις 15 Νοεμβρίου 2015, σρο ξενοδοχείο Du Lac.

Τις ανωτέρω ημερομηνίες πραγματοποιείται στα Ιωάννινα, το καθιερωμένο από σειρά ετών Σεμινάριο Κολποσκόπησης με πανελλήνια και...
διεθνή συμμετοχή. Από τις φετινές καινοτομίες ιδιαίτερης σημασίας είναι η συνδιοργάνωση του σεμιναρίου με την ενεργό συμμετοχή της Ελληνικής Εταιρείας Κυτταρολογίας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης και την συνεργασία της Ελληνικής Ακαδημαϊκής Ομάδας Μελετών Παθολογίας Τραχήλου, υπό την προεδρία του καθηγητή της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων Ε. Παρασκευαΐδη. Η συνδιοργάνωση αυτή για πρώτη φορά, στοχεύει στην καλύτερη ενημέρωση και ανάπτυξη συνεργασίας μεταξύ των 2 κύριων ιατρικών ειδικοτήτων που εμπλέκονται καθημερινά σε προβλήματα πρόληψης γυναικολογικών καρκίνων.

Η κύρια δομή του σεμιναρίου βασίζεται στη μάθηση μέσω της παρουσίασης και ανάπτυξης περιστατικών από την εμπειρία των συμμετεχόντων ελληνικών και διεθνών κέντρων παθολογίας τράχηλου (μάθηση μέσω κλινικών προβλημάτων).

Θα παρουσιαστούν επιπλέον αποτελέσματα κλινικών μελετών με τη συμμετοχή φοιτητών ιατρικής του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων και του κέντρου Παθολογίας Τραχήλου του ΠΓΝΙ, που καταδεικνύουν εξαιρετικά σημαντικά αποτελέσματα σχετικά με τις HPV λοιμώξεις, τον αντίστοιχο εμβολιασμό καθώς και την σημαντική προστασία που αυτός προσφέρει στις νέες αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες.

Επίσης, μεταξύ πολλών άλλων θα παρουσιαστούν πρωτοποριακές μέθοδοι κολποσκόπησης νέας γενιάς οι οποίες αυξάνουν σημαντικά την ευαισθησία της κολποσκόπησης για την ανίχνευση σοβαρών προκαρκινικών αλλοιώσεων, ειδικά για συγκεκριμένες υποομάδες γυναικών.

Τέλος, θα παρουσιαστούν εφαρμογές από μια μέθοδο Βιο-φασματοσκοπίας που χρησιμοποιεί οπτικές τεχνικές και ιδιότητες για την μελέτη βιολογικών δειγμάτων (αίμα, ούρα, σάλιο, ιστό, κύτταρα). Τα φάσματα που προκύπτουν από τη χρήση της δίνουν ποικίλες πληροφορίες, υποδεικνύοντας έτσι και τις διαφορές μεταξύ καρκινικού και φυσιολογικού πληθυσμού. Έχει ήδη επιτευχθεί ικανοποιητικός διαχωρισμός ογκολογικών και υγιών ατόμων, καθώς και μεταξύ παθολογικών υποτύπων, σε μελέτες για διάφορα είδη καρκίνου (μαστού, ωοθηκών, τραχήλου, εγκεφάλου, προστάτη κα.).

Στα πλαίσια της επιστημονικής εκδήλωσης οι επιστημονικά υπεύθυνοι καθώς και προσκεκλημένοι ομιλητές θα παραθέσουν Συνέντευξη Τύπου, στις 11.30 π.μ., την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015, στην αίθουσα «Ευτέρπη Α’» του Ξενοδοχείου Du Lac (κεντρικό κτίριο).


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 11/10/2015 07:46:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ετήσιο σεμινάριο παθολογίας τραχήλου στα Ιωάννινα. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες