ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Νοεμβρίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Γιορτή Πορτοκαλιού-Μανταρινιού-Ακτινιδίου-Ελιάς στην Άρτα.

Το Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015, στις 18.00, στην αίθουσα Μακρυγιάννης στην Άρτα συνεχίζεται η τριήμερη 2η Γιορτή Πορτοκαλιού-Μανταρινιού-Ακτινιδίου-Ελιάς με τίτλο «Πρωτογενής τομέας και επιχειρείν» και προσέγγιση στο θέμα: Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις-ΚοινΣΕπ, από τον κ. Δημήτρη Μιχαηλίδη.

Οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις-ΚοινΣΕπ είναι Επιχειρήσεις, με την μορφή Συνεταιρισμών, με στοιχεία τόσο της...
Κοινωνικής & Αλληλέγγυας Οικονομίας, όσο και της Ιδιωτικής Οικονομικής.
Ο σκοπός τους είναι η αύξηση της απασχόλησης και αυτό το πετυχαίνουν μέσω τριών κύριων προσανατολισμών, 1. «Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Ένταξης», 2. «Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Κοινωνικής Φροντίδας» και 3. «Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Συλλογικού και Παραγωγικού Σκοπού», οι οποίες αφορούν την παραγωγή προϊόντων και παροχή υπηρεσιών για την ικανοποίηση των αναγκών της συλλογικότητας (πολιτισμός, περιβάλλον, οικολογία, εκπαίδευση, παροχές κοινής ωφέλειας, αξιοποίηση τοπικών προϊόντων, διατήρηση παραδοσιακών δραστηριοτήτων και επαγγελμάτων κ.α.) που προάγουν το τοπικό και συλλογικό συμφέρον, προωθούν την απασχόληση, ενδυναμώνουν την κοινωνική συνοχή και την τοπικής ανάπτυξη.

Η τριήμερη 2η Γιορτή Πορτοκαλιού-Μανταρινιού-Ακτινιδιού-Ελιάς του Δήμου Αρτέων αρχίζουν την Παρασκευή, 27 Νοε 2015 και λήγουν την Κυριακή, 29 Νοε 2015, και περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων την πρώτη ημέρα, Ημερίδα στο Ξενοδοχείο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ, με θέματα: Ελαιοκαλλιέργεια-Ορθολογική λίπανση, Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων, Συνεισφορά του branding στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, Το εργαλείο IRMA στις αρδεύσεις, Οργάνωση Ομάδων Παραγωγών (από τον κ. Ραβανό Λεωνίδα, πρόεδρο της Ένωσης Νέων Αγροτών Πρέβεζας) και Ακτινίδια βιολογικών & συμβατικών καλλιεργειών.
Την δεύτερη μέρα (28/11/2015) στην Ψαροπλιά θα οργανωθεί έκθεση τοπικών προϊόντων, γευσιγνωσία συνταγών τοπικής γαστρονομίας και «Ποδηλατοβόλτα», ενώ το απόγευμα στις 18.00, στην αίθουσα Μακρυγιάννης θα αναπτυχθεί «ημέρα καριέρας» με θέματα: Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις-ΚοινΣΕπ, Καλή πρακτική ανάπτυξης-ΚΟΛΙΟΣ, Βιώσιμες λύσεις για την ανάδειξη του τοπικού προϊόντος στην τοπική γαστρονομία, ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ και βράβευση πετυχημένων επιχειρήσεων.

Την τρίτη ημέρα (Κυριακή, 29/11/2015) είναι η γιορτή όλων των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων και των συλλόγων γυναικών με εκτέλεση συνταγών, κεράσματα και μουσικές επιλογές. Η τριήμερη 2η Γιορτή Πορτοκαλιού-Μανταρινιού-Ακτινιδιού-Ελιάς θα κλείσει στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΜΑΡΟΣ» στους Κωστακιούς Άρτας, στις 19.00 με «γαστρονομικό δείπνο» κυρίως προς τις τοπικές επιχειρήσεις εστίασης της Άρτας.

Ο Δήμαρχος κ. Χρ. Τσιρογιάννης με την τριήμερη 2η Γιορτή Πορτοκαλιού-Μανταρινιού-Ακτινιδιού-Ελιάς 27, 28 & 29 Νοε 2015, σηματοδοτεί το υψηλό ενδιαφέρον για τον εντοπισμό και ανάδειξη των χαρακτηριστικών και τις προοπτικές ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα της περιοχής Άρτας και ευρύτερα της Ηπείρου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και το ΤΕΙ Ηπείρου.

Για την καταγραφή, Δημήτρης Μιχαηλίδης, 6998282382


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 11/26/2015 01:00:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Γιορτή Πορτοκαλιού-Μανταρινιού-Ακτινιδίου-Ελιάς στην Άρτα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες