ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:24 Νοεμβρίου 2015
Αναρτήθηκε από Τρύφωνας

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Κόνιτσας: " Αγωνία για το μέλλον των παιδιών μας."

Αξιότιμε κύριε προϊστάμενε της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Ιωαννίνων,

Επανερχόμενοι σε πρόσφατο προφορικό αίτημα μας, θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να σας εκφράσουμε την ανησυχία μας, λόγω της μη κάλυψης των θέσεων καθηγητή Αγγλικής γλώσσας και δασκάλου ολοημέρου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κόνιτσας, παρόλο που έχει παρέλθει ...
διάστημα μεγαλύτερο των δύο μηνών από την έναρξη του σχολικού έτους.

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κόνιτσας παρουσιάζει μια δυναμική και αδιάλειπτη παρουσία στα εκπαιδευτικά δρώμενα  της περιοχής μας.
Η λειτουργία του ανάγεται στα τέλη του 18ου αιώνα.
Σήμερα το σχολείο μας λειτουργεί ως εξαθέσιο, εξυπηρετώντας μαθητές από την Κόνιτσα και την γύρω περιοχή.

Η ακριτική κοινωνία της Κόνιτσας είναι αυτή που βοήθησε και στήριξε τον νεαρό πρόσφυγα Ζιλιέν από την Αφρική με αποτέλεσμα να πρωτεύσει στις Πανελλαδικές εξετάσεις.
Δυστυχώς , όμως, σήμερα η Πολιτεία αδιαφορεί για τα δικά της παιδιά της επαρχίας, που στερούνται βασικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες και αδυνατούν να έχουν πρόσβαση στη γνώση.

Περισσότερα από εκατό παιδιά του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου της Κόνιτσας δεν διδάσκονται την αγγλική γλώσσα και μάλιστα στην πλειοψηφία τους αυτά τα παιδιά δεν έχουν το προνόμιο εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας μέσω της ιδιωτικής εκπαίδευσης, λόγω των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζουν οι οικογένειές τους.
Περιμένουν, λοιπόν , από το δημόσιο σχολείο να καλύψει αυτή την ανάγκη.

Εμείς οι ακρίτες εκφράζουμε με την παρούσα επιστολή την αγωνία μας για το μέλλον των παιδιών της επαρχίας μας, προβάλλοντας το δίκαιο και αυτονόητο αίτημα μας, ως φορολογούμενοι πολίτες, για την άμεση τοποθέτηση τουλάχιστον καθηγητή αγγλικών και δασκάλου ολοημέρου στο σχολείο μας.

Ελπίζουμε στην άμεση ανταπόκριση και διευθέτηση του δίκαιου αιτήματος μας, για να μην προστεθούν και άλλα προβλήματα στην καθημερινότητα των παιδιών της παραμεθορίου.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών
Του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κόνιτσας

Κόνιτσα, 23/11/2015
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών 1ου Δημοτικού Σχολείου Κόνιτσας.
Τηλ:6944 107523
2655022312

Προς
Προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Κοινοποίηση:
Περιφερειακή Διευθύντρια Π/βάθμιας & Δ/βάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου
Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π/βάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων
Διευθυντή 1ου Δημοτικού Σχολείου Κόνιτσας

Βουλευτές Νομού Ιωαννίνων:
Ιωάννη Στέφο
Ιωάννη Καραγιάννη
Μερόπη Τζούφη
Χρήστο Μαντά
Κων/νο Τασούλα

Δήμαρχο Κόνιτσας
Αντιδήμαρχο Θεμάτων Παιδείας Δήμου Κόνιτσας
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τρύφωνας στις 11/24/2015 10:30:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Κόνιτσας: " Αγωνία για το μέλλον των παιδιών μας." "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες