ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Δεκεμβρίου 2015
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Με μεγάλη επιτυχία οι 1οι Πανελλήνιοι αγώνες τζούντο, στο κλειστό γυμναστήριο Καλπακίου.

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 362 αθλητών ολοκληρώθηκαν οι 1οι Πανελλήνιοι Διασυλλογικοί Αγώνες Τζούντο, στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλπακίου.
Οι αγώνες συνδιοργανώθηκαν με την Περιφέρεια Ηπείρου και το Δήμο Πωγωνίου.

Το Κλειστό Γυμναστήριο Καλπακίου πλημμύρισε από Τζουντόκες, ηλικίας 5 έως 17 ετών, από όλη τη χώρα που ...
αγωνίστηκαν με πάθος και κέρδισαν επάξια τα μετάλλιά τους.
Την επίσημη έναρξη των αγώνων έκανε ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κώστας Καψάλης που καλωσόρισε τους αθλητές και αναφέρθηκε στη σύνδεση του αθλητισμού με την ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής. «Σας καλωσορίζουμε σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλπακίου.

Έναν χώρο που έγινε για την προώθηση του αθλητισμού. Είναι πεποίθηση μας, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, με τα ψυχολογικά αδιέξοδα και τα οικονομικά προβλήματα του ταλανίζουν αδιακρίτως μικρούς και μεγάλους, ότι ο αθλητισμός αποτελεί σημαντική διέξοδο και πηγή ψυχικής και σωματικής ενδυνάμωσης. Αλλά και η ευγενής άμιλλα, η αγωνιστικότητα το ομαδικό πνεύμα, ο σεβασμός, η διαφορετικότητα η αξιοκρατία και η κατανόηση αποτελούν πανάρχαιες αξίες του Αθλητισμού και του Τόπου μας.

Ο δήμος Πωγωνίου συμβάλλοντας προς αυτή την κατεύθυνση δημιούργησε και δημιουργεί τις υποδομές εκείνες να βρίσκουν διέξοδο οι νέοι μας, αλλά και να φιλοξενεί αγώνες όπως οι σημερινοί. Στηρίζουμε τα αθλητικά σωματεία για τις ανάγκες τους και τις προπονήσεις τους, στοχεύοντας στην προώθηση του υγιούς αθλητισμού που δημιουργεί δυνατούς σε σώμα και πνεύμα πολίτες. Με ιδιαίτερη χαρά δεχθήκαμε το αίτημα του ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ Α.Σ. να διεξαχθούν οι αγώνες στον Ακριτικό μας Δήμο δίνοντας τη δυνατότητα στους αθλητές και στις αποστολές τους να γνωρίσουν την περιοχή μας» σημείωσε ο κ. Καψάλης συγχαίροντας τον ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ Α.Σ. και τους αθλητές για τις επιδόσεις τους.


Από την πλευρά της η Πρόεδρος του ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ Α.Σ. κ. Κυρίτση Παναγιώτα ευχαρίστησε την Περιφέρεια Ηπείρου και το Δήμο Πωγωνίου για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία. «Το επίπεδο των συλλόγων και αθλητών είναι ιδιαίτερα υψηλό. Οι αθλητές αγωνίστηκαν με πάθος και κέρδισαν επάξια τα μετάλλια. Πολύτιμοι βοηθοί στην άψογη αυτή διοργάνωση, οι γονείς και οι φίλοι του Πανηπειρωτικού Α.Σ., τους οποίους ευχαριστούμε. Ιδιαίτερες ευχαριστίες όμως οφείλουμε στους χορηγούς και υποστηρικτές μας. Η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Πωγωνίου στάθηκαν πολύτιμοι υποστηρικτές. Οι αγώνες διοργανώθηκαν σε έναν υπέροχο αθλητικό χώρο. Στόχος μας είναι να γίνουν θεσμός και ελπίζουμε και σε μία μελλοντική συνεργασία με το Δήμο Πωγωνίου. Ευχαριστούμε τη Δημοτική Αρχή, το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και όλη την τοπική κοινωνία για την φιλοξενία και τη συμπαράσταση» τόνισε.

Τους αγώνες παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Περικλής Βασιλάκης και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή Πωγωνίου.
Στην εκδήλωση πήρε μέρος και ο Πατριωτικός Σύνδεσμος Καλαρρυτών «Η ΠΙΝΔΟΣ», χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 12/14/2015 09:03:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Με μεγάλη επιτυχία οι 1οι Πανελλήνιοι αγώνες τζούντο, στο κλειστό γυμναστήριο Καλπακίου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες