ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Δεκεμβρίου 2015
Αναρτήθηκε από nikos

Ποιο Ισλαμικό Κράτος και τρίχες; Ελλάδα: το κράτος-τζιχαντιστής!

Γράφει ο Δημήτριος Κ. Φίλιππας,  κατά κόσμον Διογένης ο Κυνικός
Συνήθως για όλο τον δυτικό κόσμο η Κυριακή θεωρείται ότι μια ημέρα ηρεμίας, ανάπαυσης, για να αδειάσει το μυαλό από τα προβλήματα…

Εμείς όμως κάναμε το λάθος και ανοίξαμε τον τηλεοπτικό δέκτη και είδαμε ένα εξαιρετικό δημοσιογραφικό αφιέρωμα της εκπομπής «διπλή ματιά» της κρατικής τηλεόρασης με ...
θέμα οι ογκολογικοί ασθενείς και η πρόσβαση των ασφαλισμένων και ανασφάλιστων στο δημόσιο σύστημα υγείας. Μετά από τα όσα ακούσαμε τα συναισθήματα μας άλλαξαν μονομιάς!

Κουβεντιάζουμε με τις παρέες μας ή την οικογένεια μας για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.
 Οι δημοσιογράφοι σχολιάζουν την επικαιρότητα, και πολλές φορές μάλιστα αναφέρονται στις φρικαλεότητες των τζιχαντιστών, που κρεμάνε, πετάνε από ταράτσες, αποκεφαλίζουν, καίνε ζωντανούς ανθρώπους και τελικά επειδή δεν μας καίει εμάς προσωπικά ένα θέμα αγνοούμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν τεράστιο πρόβλημα και δεν μιλά σχεδόν κανέναν για εκείνους.

Θα είμαστε πολύ σκληροί σήμερα και επίτηδες δεν θα αναφερθούμε σε κόμματα και πρόσωπα γιατί το θέμα δεν είναι κομματικό.
Όλοι οι πολιτικοί έχουν συνεισφέρει στο να δημιουργηθεί αυτό το κράτος-τζιχαντιστής γιατί περί αυτού πρόκειται. Και εντάξει από κράτος πρόνοιας που ήταν μια φορά και ένα καιρό η χώρα μας, για την ακρίβεια παράλογης πρόνοιας όπου οι υγιείς ένεκα κομματικών και ψηφοθηρικών αναγκών ελάμβαναν επιδόματα αναπήρων, όπου οι τυφλοί οδηγούσαν ταξί ή νταλίκες φθάσαμε στο άλλο άκρο.
Της απόλυτης αδιαφορίας για τους έχοντες ανάγκη!

Και αρχίζουμε με τα στοιχεία. 32% τον ογκολογικών ασθενών δεν έχει πρόσβαση στον γιατρό!
Η κατάσταση για τους καρκινοπαθείς ήταν τριτοκοσμική πριν από 2 χρόνια στην Ελλάδα…
Σήμερα η κατάσταση δεν περιγράφεται με λόγια!
Η πρόσβαση για ακτινοθεραπεία καθυστερεί από 3 μέχρι 6 μήνες ή μπορεί και περισσότερο!

Από το 2012 έχει παρουσιαστεί το φαινόμενο να πηγαίνουν στο Κοινωνικό Μητροπολιτικό Ιατρείο του Ελληνικού άτομα με διάγνωση καρκίνου που για 7-8 μήνες δεν είχα καμία πρόσβαση σε θεραπείες για την ασθένεια τους με αποτέλεσμα η κατάσταση τους να χειροτερεύει δραματικά!

Οι καρκινοπαθείς έχουν να αντιμετωπίσουν και τον καρκίνο αλλά και μια οδύσσεια που συνεχίζει σε όλα τα επίπεδα και έχει να κάνει με την πρόσβαση σε γιατρούς, θεραπείες, φάρμακα κλπ!

Οι χημειοθεραπείες είναι το μοναδικό πράγμα που είναι σε αρκετά καλή κατάσταση.
Βέβαια πρέπει να λάβουμε υπ’ όψη ότι το 25% των ασθενών δεν παίρνει κανονικά τα φάρμακα του πχ λόγω κόστους ή το 40% καθυστερεί την θεραπεία γιατί λείπουν φάρμακα ή γιατί δεν έχει εύκολη πρόσβαση λόγω αποστάσεων, πολυκοσμίας κλπ στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ!

Από τα 65 μηχανήματα για τις ακτινοθεραπείες που έχει ανάγκη η χώρα μας τα κρατικά νοσοκομεία έχουν μόλις 27!
Σε δέκα χρόνια είχε προγραμματιστεί να λειτουργήσουν επιπλέον 8 μηχανήματα, αγοράστηκαν με ΕΣΠΑ 4 και λειτουργούν 2!
(Μπράβο σε όλες τις  υπουργάρες μας….)

Το νοσοκομείο Αρεταίειο δεν δέχθηκε ασθενή με βιβλιάριο ασθενείας της πρόνοιας γιατί έτσι αποφάσισε η διοίκηση του!
Βέβαια η πολιτεία άλλα έχει νομοθετήσει, αλλά ποιος ασχολείται με αυτές τις «λεπτομέρειες»!
Τι να πρωτοπεί και να πρωτογράψει κανείς για αυτή την κατάσταση;
Οι άνθρωποι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου του Ελληνικού έκαναν ότι μπορούσαν για να διορθώσουν και την συγκεκριμένη κατάσταση και άκρη δεν έχουν βρει ακόμη…

Και αυτά που αναφέρουμε ανωτέρω είναι ένα ελάχιστο δείγμα των απάνθρωπων συνθηκών που βιώνουν σήμερα πάρα, μα πάρα πολλοί συμπατριώτες μας.
Δυστυχώς τα στοιχεία αυτά δεν βγαίνουν ευρέως στην δημοσιότητα, δεν καταμετρώνται και οι περισσότεροι εξ ημών, αν δε έχουμε κάποιο προσωπικό ή οικογενειακό παράδειγμα, δεν φανταζόμαστε τι ακριβώς συμβαίνει με την κρίση.
 Από τι ασθένειες και προβλήματα υποφέρει ο κόσμος εξ αιτίας της κρίσης.
Τι ασθένειες έχουν βγει στην επιφάνεια, τι αυτοάνοσα νοσήματα εμφανίζονται στους ανθρώπους εξ αιτίας της κρίσης.
Ο Γερμανός γιατρός Ryke Geerd Hamer υποστηρίζει ότι καρκίνο παθαίνουμε όταν έχουμε μεγάλη εσωτερική σύγκρουση, όταν η ζωή μας είναι ενάντια στο σκοπό της ψυχής, όταν πάμε εντελώς ενάντια στα συναισθήματά μας.

Σύμφωνα δε με τον νόμο του καρκίνου που διατυπώθηκε από τον εν λόγω γιατρό «Όλοι οι καρκίνοι προκαλούνται και ενεργοποιούνται από έντονες και βίαιες εσωτερικές συγκρούσεις που τις βιώνουμε χωρίς να τις εκφράζουμε.
 Η φύση της εσωτερικής σύγκρουσης καθορίζει την περιοχή του εγκεφάλου που θα πληγεί και το όργανο στο οποίο θα εντοπισθεί η ασθένεια».
Αν πράγματι λοιπόν ισχύει ο νόμος αυτός καταλαβαίνεται τι επιπτώσεις έχει η κρίση αυτή πάνω στους ανθρώπους!

Κατά τα άλλα το πολιτικό σύστημα περί άλλα τυρβάζει!
Το μόνο που απασχολεί την εκάστοτε κυβέρνηση είναι πως θα καταφέρει να επιβιώσει και να μείνει στην εξουσία, η δε αντιπολίτευση πως θα ανέβει στην εξουσία.
Σήμερα αυτό ισχύει αν πχ καταφέρει πρώτα η αξιωματική αντιπολίτευση να εκλέξει νέο αρχηγό.
Ευτυχώς βρέθηκε και η εταιρεία που θα κάνει τις εκλογές…
Όχι τίποτα άλλο γιατί έτσι δεν θα χρειαστεί να «υποκλέψει» και τίποτα… Θα τα κάνει όλα όπως πρέπει και κυρίως νόμιμα…
Τώρα αν το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θα ψηφίσει ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας ή αυτό που επιθυμούν διάφορα κέντρα του εξωτερικού, μικρή λεπτομέρεια!

Οι δε δηλώσεις του κ. Σόιμπλε τις τελευταίες ημέρες μόνον τυχαίες δεν ήταν.
 Είπε συγκεκριμένα ότι
«Με την πολιτική του (ο κ. Τσίπρας) θα προκαλέσει τέτοιου μεγέθους καταστροφή στην Ελλάδα η οποία δεν θα έχει προηγούμενο στο τελευταίο μισό του αιώνα. Οδηγεί τους Έλληνες στην εξαθλίωση, αρνούμενος να κάνει τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει για να μην πειράξει τους ψηφοφόρους του και κυρίως τους δημοσίους υπαλλήλους. 
Η προβληματική Δικαιοσύνη και το πελατειακό κράτος είναι από τις κύριες αιτίες για τα δεινά του ελληνικού λαού»… 
Όλα αυτά σύμφωνα με το ρεπορτάζ βεβαίως…

Και εμείς αναρωτιόμαστε…
Είναι δυνατόν να μην βλέπουν οι Έλληνες πολιτικοί που τους οδηγούν συγκεκριμένα κέντρα;
Είναι δυνατόν, με όλα τα λάθη που έχουν κάνει στην ζωή τους, να μην βάζουν ένα τέλος σε αυτά;
Να πουν εντάξει, κάναμε ότι κάναμε τόσα χρόνια, φάγαμε ότι φάγαμε, κάναμε πλουσίους όσους κάναμε, αλλά εδώ και κάποια χρόνια φθάσαμε στο να «δολοφονούμε» ολοένα και περισσότερους ανθρώπους!
Και μάλιστα μιλάμε για τους τέλειους «φόνους» μια και δεν υπάρχουν στοιχεία... ούτε φονικά όπλα, ούτε αποτυπώματα, ούτε τίποτα…
 Μόνον νεκροί άνθρωποι που για πολλούς από αυτούς έτσι όπως ήταν η ζωή τους ο θάνατος είναι η λύτρωση από τα βάσανα που τους προκαλεί η ασθένεια τους και η ανυπαρξία πρόνοιας, υγειονομικής περίθαλψης και όλα αυτά…

Αν τελικά οι πολιτικοί είναι άνθρωποι, ας πάνε μια βόλτα στα νοσοκομεία, αρχίζοντας από τα ογκολογικά να δούνε τι περνά και πόσο υποφέρουν οι ασθενείς και οι δικοί τους άνθρωποι.
 Ας πάνε μια βόλτα στα κοιμητήρια όπου οι εκταφές που γίνονται είναι απίστευτες μια και ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει τα δημοτικά τέλη των κοιμητηρίων και μετά ας πάρουν τις όποιες αποφάσεις…
Για νέους φόρους, για νέα χαράτσια, για νέες μειώσεις συντάξεων, για κατάργηση των επικουρικών προκειμένου να σωθούν οι συντάξεις (δεν πειράζει που θα σου κόψουν το ένα από τα δύο πόδια… και με ένα τα καταφέρνεις…) όπως μας λένε…
Τόση καλοσύνη από τις κυβερνήσεις μας και τους δανειστές μας πώς να την αντέξουμε!

Εκτός και αν όλοι εφαρμόζουν τα λόγια του Βρετανού συγγραφέα Thomas Browne ότι «Ο θάνατος είναι η θεραπεία για όλες τις ασθένειες»…
Αλλά να μας λείπει αυτή η θεραπεία τους!

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 12/30/2015 12:06:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ποιο Ισλαμικό Κράτος και τρίχες; Ελλάδα: το κράτος-τζιχαντιστής!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες