ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Δεκεμβρίου 2015
Αναρτήθηκε από nikos

Lifelines to Greece. Be part of the solution.

Τι είναι αυτό;
Όλοι μας πάντα θέλουμε να βοηθήσουμε όταν δεινοπαθούν άνθρωποι. Είτε πρόκειται για ένα τσουνάμι στην Ασία, είτε για ένα σεισμό στη Βόρεια Αμερική ή για πείνα στην Αφρική, όλοι μας θέλουμε να δώσουμε. Νιώθουμε την ανάγκη να ξέρουμε ότι σαν άνθρωποι κάνουμε μια διαφορά.

Μπορείτε να κάνετε σήμερα μια διαφορά στην Ευρώπη, η Ελλάδα σας χρειάζεται!
Η ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα έχει πάρει ...
τεράστιες διαστάσεις λόγω των μέτρων λιτότητας των περασμένων πέντε ετών. Επί πρόσθετα η ανθρωπιστική κρίση των προσφύγων που διασχίζουν τη Μεσόγειο έχει οξύνει ιδιαίτερα τη κατάσταση. Αν υπήρχε ποτέ μια ευκαιρία να κάνουμε τη διαφορά, αυτή η ευκαιρία είναι εδώ και τώρα.

Η Lifelines to Greece σας δίνει την ευκαιρία να προσφέρετε άμεσα βοήθεια με τρόφιμα, φάρμακα και είδη οικιακής χρήσης χωρίς το μπελά της μεταφοράς. Και το καλύτερο είναι: υποστηρίζετε την ελληνική οικονομία ενώ βοηθάτε μια οικογένεια που έχει ανάγκη.

Δεν μας νοιάζει ποιος φταίει, δεν μας νοιάζει ποιος άρχισε… εμείς απλά θέλουμε μια λύση!
Για αυτό το λόγο ανεβείτε στο πλοίο μας και πετάξτε στην Ελλάδα ένα σχοινί σωτηρίας, μια Lifeline…
Γίνετε μέρος της λύσης.

Ποιοι είμαστε;
Είμαστε ένα δίκτυο εθελοντών που κατοικούν σε διαφορετικές χώρες, με διαφορετικές ικανότητες και εμπειρίες, που συναντηθήκαμε στο διαδίκτυο μέσο μιας ομάδα υποστήριξης προς την Ελλάδα. Εκεί ανταλλάσσαμε πληροφορίες, αναλύσεις και απόψεις για την ελληνική κρίση, αλλά και την επιθυμία μας να συμμετέχουμε ενεργά για να βοηθήσουμε στον αγώνα και την αντίσταση του λαού.

Καθώς οι «Lifelines to Greece» άρχισαν να δημιουργούνται, ο καθένας από εμάς συνέβαλε με τον τρόπο του: δημιουργία ιστοσελίδας και συντήρηση, λογιστικά, συγκέντρωση πόρων, συλλογής πληροφοριών, επικοινωνία με διάφορες Ελληνικές οργανώσεις, καταστήματα, παραγωγούς ...

Η οργάνωση αυτή γεννήθηκε από την επιθυμία μας να συμμετέχουν ενεργά, να είμαστε μέρος της λύσης στα προβλήματα που μας απασχολούν. Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αυτόs είναι ο στόχος μας!
Πρόλογος της ιδρύτριας:
Πριν από τέσσερα χρόνια ίδρυσα την ομάδα Europeans Standing by Greece (Ευρωπαίοι δίπλα στους Έλληνες) στο Facebook. Με τα χρόνια αποκαλύφθηκε η αγάπη μου για οτιδήποτε ελληνικό. Together we are strongΗ κρίση στην Ελλάδα έχει τεράστια διάσταση αλλά παρόλο αυτό η ομάδα παρέμενε ένας τόπος συζήτησης και όχι λύσεων. Η ομάδα αυτή καθαυτή έχει μεγάλη αξία μιας και ενημερώνει και ενώνει ανθρώπους από όλο τον κόσμο (αν και είναι λίγο δύσκολο μερικές φορές). Αλλά έπρεπε να σηκωθούμε από τον καναπέ και να κάνει κάτι εποικοδομητικό.

Μιλώντας με διάφορα μέλη της ομάδας, γεννήθηκε η ιδέα μιας διαδικτυακής τράπεζας τροφίμων και εδώ είμαστε λοιπόν, μια επίσημη μη κερδοσκοπική οργάνωση η οποία:
-ενώνει ανθρώπους παγκοσμίως
-στηρίζει την ελληνική οικονομία
-προσφέρει άμεση ανακούφιση
-προωθεί από κάθε πλευρά την Ελλάδα με θετικό τρόπο
-και λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια, οι άνθρωποι ξέρουν που πάνε τα χρήματα τους

Αν επιθυμείτε να έχετε μια πιο λεπτομερής ενημέρωση, διαβάστε την «Αποστολή Όραμα Στόχος» δήλωση μας ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας.
Χρειαζόμαστε και εκτιμούμε οποιαδήποτε υποστήριξη.Renie Spijkerman 

Ποια είναι η διαδικασία;
Είναι πραγματικά πανεύκολο, σαν να κάνουμε αγορές διαδικτυακές με μια μεγάλη όμως διαφορά: οι αγορές σας παραδίδονται στους άπορους αντί σε εσάς. Για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε κατηγορίες. Εσείς αποφασίζετε τι θέλετε να δώσετε, τρόφιμα, φάρμακα, οικιακά είδη, σχολικά είδη ή απλά ένα βραδινό γεύμα έξω.

Εσείς επίσης αποφασίζετε το ποσό που θα ξοδέψετε και ποιοι θα επωφεληθούν: παιδιά, οικογένειες, πρόσφυγες, άστεγοι, ηλικιωμένοι άνθρωποι κλπ. Οι Lifelines (Γραμμές ζωής) ετοιμάζουν ένα πακέτο, παρόμοιο δηλαδή με ένα καλάθι τροφίμων, βασισμένο στις δικιές σας επιλογές το οποίο παραδίδεται στη κατηγορία που επιλέξατε.

Φυσικά μπορείτε και να στηρίξετε άμεσα το έργο των Lifelines to Greece (Γραμμές ζωής για την Ελλάδα) προσφέροντας μια δωρεά. Εγγυούμαστε ότι οι δωρεές σας δεν θα πάνε χαμένες αλλά θα χρησιμοποιηθούν εκεί όπου υπάρχει η μεγαλύτερη ανάγκη..

Ανακατεύθυνση lifelines.gr
Η ανακατεύθυνση των lifelines.gr είναι μόνο προσωρινή, χρειαζόμαστε οικονομικούς πόρους για να αποκτήσουμε το δικό μας διακομιστή…
Πράγματι, έχουμε ανάγκη από χρήματα για τα πάντα, από χαρτί μέχρι και νομικές δαπάνες.
Aν θέλετε να μας βοηθήσετε, απλώς κάνετε ένα κλικ πάνω στο Help Lifelines


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 12/30/2015 04:27:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Lifelines to Greece. Be part of the solution."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες