ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:22 Ιανουαρίου 2016
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Η μεσοτοιχία της διαπλοκής στο κεφαλάρι.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου,
επικεφαλής της "Ελλήνων Πολιτείας",
Πριν από λίγες ημέρες κάποιοι “δημοσιογράφοι” θεώρησαν πως έσπασαν όλα τα κοντέρ τηλεθέασης με τις "αποκαλύψεις" που τάχατες έκαναν για τα αγροτεμάχια της Μαρέβα και του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τήνο, για την Off Shore στον Άγιο Βικέντιο και τις βίλες στον …Άγιο Πέτρο.

Θεώρησαν ότι ήταν φοβερές "δημοσιογραφικές" επιτυχίες...
αυτές τις “αποκαλύψεις” και θριαμβολογούσαν μέσω του καναλιού που τους στεγάζει. Γιατί, “δημοκρατικότατα” παρουσιάζονται μεταξύ τους αυτοπροβαλλόμενοι και αναμασώντας ειδήσεις παιγμένες κατά το παρελθόν.

Από την άλλη μεριά, δεν τολμούν να παρουσιάσουν τις πραγματικές αποκαλύψεις που φέρνουμε εμείς στο φως της δημοσιότητας κατά καιρούς, γιατί πιθανώς αυτή την εντολή έχουν, δηλαδή, να μη γίνουν ευρύτερα γνωστές αυτές οι ενοχλητικές για το πολιτικό Σύστημα, αποκαλύψεις.
Έτσι, θεωρούν πως όσο το δυνατόν λιγότεροι Έλληνες πολίτες γίνουν κοινωνοί αυτών των αποκαλύψεων, τόσο το καλύτερο γι΄ αυτούς τους υπηρέτες του Συστήματος.

Η παραδοχή της Μαρέβα Γκαμπόφσκι – Μητσοτάκη.
Η κ. Μαρέβα Γκαμπόφσκι – Μητσοτάκη από το 2008 με δηλώσεις της είχε πει πως απέκτησε το οικόπεδο στην Τήνο με δικά της χρήματα και ότι ο πρώην σύζυγός της δεν είχε καμιά σχέση και ότι η μόνη ανάμειξη του Μιχάλη Χριστοφοράκου – πρώην προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Siemens – και της Ελένης Δενδρινού - συζύγου του μεγαλοστελέχους της Siemens Διονύση Δενδρινού – είναι ότι αγόρασαν τα γειτονικά ακίνητα από τους ίδιους πωλητές την ίδια χρονική περίοδο.

Έτσι, η κ. Μαρέβα Γκαμπόφσκι – Μητσοτάκη παραδέχεται πως το οικόπεδο κατατμήθηκε στα τρία και το μοιράστηκαν ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, η Ελένη Δενδρινού και η ίδια.
Άλλωστε, η αγοραπωλησία έγινε από την off shore εταιρεία “Μιστράς Holding Limited” με έδρα τον Βικέντιο. Αυτό το γεγονός από μόνο του δείχνει τους ιδιαίτερους δεσμούς που ένωναν τις οικογένειες Μητσοτάκη, Χριστοφοράκου και Δενδρινού!!

Ιδιαίτερες οι σχέσεις Μαρέβα Γκαμπόφσκι και Ελένης Δενδρινού.
Η κ. Μαρέβα Γκαμπόφσκι – Μητσοτάκη, ξαφνικά επανήλθε στο πολιτικό προσκήνιο, αφού επέστρεψε μετά από 5 χρόνια στον σύζυγό της Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί προφανώς “μυρίστηκε” την Εξουσία.
Ωστόσο, επί 12 χρόνια ήταν Investment Banking στην Deutsche Bank. Στη Deutsche Bank – σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες μας – είχε προϊστάμενη την κ. Ελένη Δενδρινού. Άραγε, την κ. Μαρέβα Γκαμπόφσκι – Μητσοτάκη ποιος την προσέλαβε κατόπιν φυσικά των απαραίτητων “συστάσεων”;
Να σημειωθεί επίσης, πως ήταν άριστες οι σχέσεις μεταξύ του Χριστοφοράκου και του τότε διευθύνοντος συμβούλου της Deutsche Bank παγκοσμίως, Γιόζεφ Άκερμαν.
Ποιος είναι ο Διονύσιος Δενδρινός

Ο σύζυγος της Ελένης Δενδρινού, Διονύσιος Δενδρινός δεν είναι διόλου τυχαίο πρόσωπο. Υπήρξε ο στενότερος και πιο έμπιστος άνθρωπος του Μιχάλη Χριστοφοράκου. Εξ ου και μέλος του ΔΣ της Siemens AE και επικεφαλής ομάδος του C4I (συστήματος ασφαλείας των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 στην Αθήνα) που ήταν η δεύτερη σε μέγεθος δουλειά της Siemens με το ελληνικό Δημόσιο, μετά τις αμαρτωλές συμβάσεις με τον ΟΤΕ.

Ο Διονύσιος Δενδρινός δεν ήταν “παιδί” της μητρικής Siemens. Αναρριχήθηκε ξαφνικά στα υψηλά κλιμάκια της Siemens λόγω της φιλίας του με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο. Αρχικά συνεργάσθηκε με την γερμανική εταιρεία ως ελεύθερος επαγγελματίας και για δυο χρόνια οι σχέσεις του με τη Siemens διέπονταν από συμβάσεις έργου που εκφράζονταν με ΑΠΥ. Ακολούθως, προσελήφθη ως μόνιμος υπάλληλος και είχε ιδιαίτερη δραστηριότητα στις “χορηγίες” και στα “δώρα προς τρίτους”. Όπως επί παραδείγματι, με τη σύμβαση διαφημιστικής δαπάνης που σύναψε με την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, με τον Ισίδωρο Κούβελο, σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη, συνολικής αξίας περί των 600 χιλιάδων ευρώ (τιμολόγια από 2004 έως 2007).

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως μετά την “ελευθερία” Χριστοφοράκου στο εξωτερικό, όταν Υπουργός Εξωτερικών ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη στην κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή, ο Διονύσης Δενδρινός ανέλαβε και την διεύθυνση του υπό κατάρρευση, τότε, τομέα τηλεπικοινωνιών, σε μια εποχή που η υπόθεση του ΟΤΕ είχε αρχίσει να μονοπωλεί τα ΜΜΕ.

Και γεννάται το βασικό ερώτημα: Γιατί ο Διονύσης Δενδρινός δεν είναι στους βασικούς μάρτυρες της δίκης των 64 για τα “μαύρα ταμεία” της Siemens μέσω των οποίων χρηματίζονταν πολιτικά πρόσωπα; Μιας δίκης που θα διερευνήσει την βρώμικη ιστορία του ΄93 όταν παραχωρήθηκε η ψηφιοποίηση του ΟΤΕ στην Siemens και την Intracom, και ήταν ο λόγος πτώσεως της κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από τον Αντώνη Σαμαρά;

Επίσης, βασικό ερώτημα: Γιατί δεν έχουν κληθεί μέχρι σήμερα να καταθέσουν υφιστάμενοι του Διονύση Δενδρινού, όπως:
Αθανάσιος Ρουσόπουλος: διευθυντής σταθερών δικτύων της Siemens.
Σπύρος Σκοπελίτης: διευθυντής κινητών δικτύων της Siemens.
Αθανάσιος Κοντονάτσιος: διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών της Siemens.

Ακόμη να θυμίσουμε πως στη “δίκη των 64”, μοναδικοί εν ενεργεία υπάλληλοι της Siemens είναι ο CIO της εταιρείας Πάνος Ξυνής και ο μπατζανάκης του Σαμαρά, Ευάγγελος Σέκερης!!
Άξιο αναφοράς επίσης, πως εκ των στενότερων συνεργατών του Διονύση Δενδρινού στο σύστημα C4I ήταν ο Κώστας Πατεράκης. Ο οποίος πριν λίγους μήνες φέρεται πως αυτοκτόνησε. Ήταν συμμαθητής στη Γερμανική Σχολή του Χριστοφοράκου, όπου συμμαθήτριά του ήταν και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ακόμη, ο Διονύσης Δενδρινός είναι κατηγορούμενος για την προμήθεια και εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας C4I.
Η μεσοτοιχία Κυριάκου, Μιχάλη, Ευάγγελου.
Για πρώτη φορά σήμερα, κατ΄ αποκλειστικότητα δημοσιεύουμε την συγκατοίκηση στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο του σημερινού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, του Ευάγγελου Σέκερη, μπατζανάκη του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, το οποίο κτίσμα ανήκει στην οικογένεια Κρητικού και του Μιχάλη Χριστοφοράκου, πρώην ισχυρού ανδρός της Siemens, σήμερα κατηγορούμενου για κακουργηματικές πράξεις και φυγόδικου στη Γερμανία.
Σ΄ αυτή την βίλα ο Μιχάλης Χριστοφοράκος έμενε με μίσθωση που πλήρωνε η Siemens από το 1993 έως το 2004.

Σ΄ αυτό το οικοδομικό τετράγωνο, τις βίλες τις χώριζαν μόνο δένδρα. Η επικοινωνία μεταξύ των οικογενειών ήταν ελεύθερη. Εξ ου και οι πολλές δεξιώσεις που λάμβαναν χώρα με συμμετοχή πολιτικών προσώπων, επιχειρηματικής ελίτ, αλλά και ξένων αξιωματούχων.

Οσονούπω, καταλαβαίνετε όλοι πως, εάν είχαν φωνή τα ντουβάρια και τα δένδρα, πολλά θα μπορούσαν να μας αποκαλύψουν!

Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 1/22/2016 08:14:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Η μεσοτοιχία της διαπλοκής στο κεφαλάρι. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες