ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:20 Ιανουαρίου 2016
Αναρτήθηκε από Τρύφωνας

Νέες συγκαλύψεις σεξουαλικών επιθέσεων από μετανάστες στη δημοσιότητα.

Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης. 
(απόσπασμα από τηλεοπτική εκπομπή. Δείτε το βίντεο.
 Στην προηγούμενη μόλις εκπομπή, σας είχα παρουσιάσει ένα ρεπορτάζ μου, και σας είχα ενημερώσει σχετικά με το γεγονός βιασμών και σεξουαλικών επιθέσεων που δέχθηκαν γυναίκες την νύχτα της πρωτοχρονιάς σε πολλές πόλεις της Γερμανίας.

Σας είχα ενημερώσει όχι μόνο για τα γεγονότα αλλά και...
για το ότι έγιναν επιτακτικές προσπάθειες συγκάλυψης των γεγονότων αλλά κυρίως έγιναν προσπάθειες συγκάλυψης του φυλετικού χαρακτήρα των επιθέσεων, δηλαδή ότι όλες οι σεξουαλικές επιθέσεις έγιναν από μετανάστες.

Μία λέξη που εντέχνως προσπαθούν κάποιοι να μην χρησιμοποιείται εφόσον λένε και γράφουν συνεχώς για «αλλοδαπούς αιτούντες άσυλο».
Κάποιοι παίζουν, λοιπόν, με τις λέξεις, αλλά σίγουρα δεν μπορούν να παίξουν ή να υποτιμήσουν την νοημοσύνη μας.

Έπειτα από την παρουσίαση του ρεπορτάζ μου από αυτό εδώ το βήμα, δέχθηκα πολλά τηλεφωνήματα από φίλους αλλά και άγνωστους. Τηλεφωνήματα από φίλους, γνωστούς και αγνώστους προκειμένω να με πείσουν ότι όλα όσα είχα παρουσιάσει δεν ήταν ακριβώς έτσι... ότι πρόκειται για ράδιο αρβύλα... Ή τέλος πάντων ότι μεγαλοποίησα τα πράγματα.

 Εκείνη την ημέρα σας έλεγα χαρακτηριστικά πως "για κάποιον που θέλει να είναι αντικειμενικός, αληθής και έγκυρος θα έπρεπε να διασταυρώσει το θέμα και να υπάρξουν αποδείξεις ως προς το αληθές των γεγονότων, και αυτό έκανα. " 
Τα γεγονότα της Γερμανίας πήραν τη μορφή χιονοστιβάδας, και υπό το βάρος υλικού από βίντεο, μαρτυριών αλλά και αποκαλύψεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κανείς πλέον δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα όσα σας είχα παρουσιάσει και ενημερώσει.

 Όπως το περίμενα, και σας το είχα πει είχαμε σχετικές εξελίξεις περί του θέματος.
Καταρχήν, έπειτα από την γνωστοποίηση των γεγονότων πολλές ήταν εκείνες οι γυναίκες που βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν όσα υπέστησαν εκείνη τη νύχτα.

Ορισμένες μάλιστα δεν το έκαναν μόνο στις αρχές, αλλά και δημόσια. Μία από αυτές τις γυναίκες είναι και η Selina, η οποία σε συνέντευξή της στον γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό SWR Fernsehen περιέγραψε τη φρικιαστική εμπειρία που βίωσε καθώς μια μεγάλη ομάδα από μουσουλμάνους την περικύκλωσαν, και την μεταχειρίζονταν σαν να ήταν «κομμάτι κρέας στο σούπερ μάρκετ», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Έπειτα από αυτήν της την συνέντευξη, η Selina καταγγέλλει ότι απειλείται από μουσουλμάνους οι οποίοι την κατηγορούν ότι λέει ψέματα. Αμέσως μετά τη συνέντευξή της, ανέβηκε ένα βίντεο στο διαδίκτυο που την εμφάνιζε ως προπαγανδίστρια, ενώ παράλληλα έκανε γνωστό το πλήρες όνομά της, και τις διευθύνσεις του σπιτιού και της δουλειάς της.

Στη συνέχεια, η Selina, άρχισε να λαμβάνει απειλητικά για τη ζωή της τηλεφωνήματα, και σε νεότερη δήλωσή της σε Γερμανικό κανάλι ζήτησε την βοήθεια των αρχών, και μάλιστα αναρωτήθηκε τι θα γίνει στην περίπτωση που κάποιος δει αυτό το βίντεο και το πιστέψει ή έχει εξτρεμιστικό παρελθόν;

Η Γερμανίδα εντόπισε αυτόν που είχε ανεβάσει το εν λόγω βίντεο στο διαδίκτυο και έπειτα από αναφορές της στο YouTube κατάφερε να πετύχει τον αποκλεισμό του βίντεο. Κλείνοντας προσωρινά το θέμα της Selina, θέλω να σας ενημερώσω και για άλλες εξελίξεις που είχαμε κατόπιν των παραπάνω.

Βρετανική εφημερίδα στην έντυπη αλλά και διαδικτυακή έκδοσή της, αποκαλύπτει νέα συγκάλυψη σεξουαλικών επιθέσεων, οι οποίες μάλιστα, έγιναν δύο μήνες πριν από τα γεγονότα των μαζικών πρωτοχρονιάτικων επιθέσεων.

Αποκαλύπτει τα έκτροπα, και τη συγκάλυψή τους, που έγιναν σε φοιτητικό «πάρτι υποδοχής» προσφύγων, το οποίο έγινε στις 7 Νοεμβρίου του 2015.
Οι φοιτητές διοργανωτές εκείνου του «πάρτι υποδοχής», που έγινε στη Βόννη, δεν ανέφεραν στις αρχές τι είχε γίνει τότε, έτσι ώστε έγκαιρα να είχαν λάβει οι αρχές τα μέτρα τους.

Όπως γράφει η Βρετανική Express, νεαρές κοπέλες που είχαν πάει να υποδεχτούν τους πρόσφυγες, έφυγαν τρομοκρατημένες όταν έπεσαν θύματα επιθέσεων από μπουλούκια ανδρών, την ώρα που οι διοργανωτές της εκδήλωσης διέκοπταν την μουσική για να κάνουν εκκλήσεις από το μικρόφωνο στους «φιλοξενούμενούς» τους να μην επιτίθενται στις γυναίκες.

Οι καταγγελίες, που ακολούθησαν έπειτα από τα γεγονότα της Πρωτοχρονιάς, από γυναίκες που παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά στο «πάρτι υποδοχής» προσφύγων ήταν δεκάδες και η περιγραφές τους σοκαριστικές.

Η υπεύθυνη σύμβουλος για το «πάρτι υποδοχής» παραδέχτηκε ότι οι φοιτητές διοργανωτές της εκδήλωσης γνώριζαν για τις σεξουαλικές επιθέσεις, αλλά δεν ήθελαν να τις γνωστοποιήσουν για να μην δημιουργηθούν φασαρίες.
Δήλωσε επίσης ότι «δεν μπορούσε να θυμηθεί» εάν συμβούλεψε τις γυναίκες που δέχθηκαν τις επιθέσεις να πάνε στην Αστυνομία, αλλά όμως έμεινε με την αίσθηση ότι οι φοιτητές διοργανωτές του πάρτι «έμαθαν από το μάθημά τους».

Δηλαδή χωρίς ίχνος τύψεων για την απόκρυψη των γεγονότων, την ενδιέφερε να μην επαναληφθούν στο μέλλον, με αποτέλεσμα τώρα, η υπεύθυνη σύμβουλος για θέματα ενσωμάτωσης που βοήθησε στη διοργάνωση του φοιτητικού πάρτι «Πρόσφυγες Καλωσήλθατε», να κατηγορείται για συγκάλυψη των περιστατικών σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η Αστυνομία αναζητά να μάθει γιατί δεν είχε ειδοποιηθεί για αυτά τα έκτροπα από τους διοργανωτές του «πάρτι υποδοχής», τα οποία σημειωτέον έλαβαν εκτεταμένες διαστάσεις, πράγμα που αποδεικνύεται από τις εκκλήσεις που έκαναν από το μικρόφωνο για να σταματήσουν οι πρόσφυγες.

Ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι διοργανωτές διέκοπταν την μουσική συνεχώς, για να λένε, στα αραβικά από το μικρόφωνο στους άνδρες, να πάψουν να παρενοχλούν τις καλεσμένες γυναίκες , και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι κανείς δεν είχε ειδοποιήσει τότε την υπηρεσία του.

Η Αστυνομία έχει πλέον πάρει καταθέσεις από πολλές γυναίκες που επιβεβαίωσαν ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης σε εκείνο το πάρτι υποδοχής, ενώ έπειτα από όλα αυτά τα γεγονότα η γερμανική κυβέρνηση δέχεται μεγάλες πιέσεις για να ξεκαθαρίσει τους πραγματικούς αριθμούς σεξουαλικών επιθέσεων που έχουν συμβεί.

Η βρετανική EXPRESS κλείνει το εκτενές ρεπορτάζ της επισημαίνοντας πως πολλές τέτοιες επιθέσεις προσφύγων κατά γυναικών στο Ντίσελντορφ, στο Αμβούργο, στο Μόναχο και στο Βερολίνο έχουν συγκαλυφτεί έως τώρα.


Στα παραπάνω γεγονότα, λάδι στη φωτιά έρχονται να ρίξουν κάποιες προκλητικές δηλώσεις του ιμάμη της Κολωνίας Sami Abu Yusuf.
 Ο προκλητικός ιμάμης μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό για τα γεγονότα των ομαδικών βιασμών από μουσουλμάνους, υπερασπίστηκε τους ομόθρησκούς του λέγοντας πως για τα γεγονότα δεν φταίνε οι μουσουλμάνοι, αλλά το προκλητικό ντύσιμο των γυναικών και το άρωμα που χρησιμοποιούν.
Χαρακτηριστικά είπε πως ένας από τους λόγους που οι μουσουλμάνοι μετανάστες βιάζουν, είναι γιατί οι γυναίκες κυκλοφορούν μισόγυμνες και χρησιμοποιούν αρώματα, και με τον τρόπο αυτό προκαλούν την συμπεριφορά των πρώτων.

Ξαναλέω για άλλη μία φορά ότι είναι αναμφισβήτητο το γεγονός πως τα προβλήματα με τους μετανάστες συνεχώς και μεγαλώνουν, και ότι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τη χώρα μας αλλά και με τις υπόλοιπες της Ευρώπης.
Τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται, και όσο και αν θέλουμε να δείξουμε κοινωνική ευαισθησία και αντιρατσισμό, είναι γεγονός.

Το μόνο που πρέπει να παρακαλάμε, έτσι όπως έχει φθάσει πλέον να είναι η κατάσταση, και εφόσον δεν παίρνονται μέτρα από τις αρχές, ή γίνονται παρόμοιες προσπάθειες συγκάλυψης από κυβερνήσεις ή απλούς πολίτες, το μόνο που πρέπει να παρακαλάμε είναι να μην τα δούμε στην πόρτα μας και στις οικογένειές μας.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τρύφωνας στις 1/20/2016 08:06:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , .

0 σχόλια for "Νέες συγκαλύψεις σεξουαλικών επιθέσεων από μετανάστες στη δημοσιότητα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες