ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Φεβρουαρίου 2016
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Το σωματείο "Άρτος Δράση" ευχαριστεί τους συμπολίτες μας...

... που στήριξαν το έργο του κατά την περίοδο των εορτών.
Μεστή από δράσεις αλληλεγγύης και προσφοράς ήταν η περίοδος των γιορτών για τους εθελοντές και τους φίλους του παραρτήματος Ιωαννίνων του Πανελλήνιου Φιλανθρωπικού Σωματείου ΑΡΤΟΣ-ΔΡΑΣΗ.

Προβάλλοντας με συνέπεια και συνέχεια τα ιδεώδη της ενεργού αγάπης και προσφοράς στην ...
τοπική μας κοινωνία, πέτυχαν και αυτή τη φορά το στόχο τους διανέμοντας κατά την περίοδο των εορτών πακέτα με τα απαραίτητα είδη διατροφής (λάδι, κρέας, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, γάλα, αλεύρι, τοματοχυμούς, μπισκότα κ.ά.) σε 55 άπορες οικογένειες που υποστηρίζει το Άρτος-Δράση στο νομό Ιωαννίνων.

Είναι η τέταρτη συνεχής χρονιά που το Άρτος Δράση δραστηριοποιείται στο Νομό Ιωαννίνων, διανέμοντας τρόφιμα, ρουχισμό και είδη οικιακού εξοπλισμού σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. Εθελοντές του συλλέγουν τρόφιμα, αρτοσκευάσματα και γλυκίσματα καλής ποιότητας, και τα διανέμουν σε άπορες οικογένειες.
Πραγματοποιούν επίσης εκπαιδευτικά προγράμματα, ομιλίες και δράσεις για τη διάδοση του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης, σε συνεργασία με σχολικές μονάδες, συλλόγους, εκπαιδευτικούς και άλλους φορείς.

Ειδικότερα, με αφορμή την περίοδο των γιορτών, πραγματοποιήθηκαν από το Παράρτημα Ιωαννίνων του ΑΡΤΟΣ ΔΡΑΣΗ οι ακόλουθες δράσεις:
• Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και με την συγκινητική ανταπόκριση πολλών σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π. & Δ. Εκπαίδευσης Ηπείρου, το ΑΡΤΟΣ ΔΡΑΣΗ συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά σε διασχολική δράση αλληλεγγύης, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού που εορτάζεται στις 5 Δεκεμβρίου. Στο πλαίσιο της δράσης συγκεντρώθηκαν, κατά το μήνα Δεκέμβριο, τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής, τα οποία διανεμήθηκαν σε ευπαθείς ομάδες και άπορες οικογένειες, κατά την περίοδο των γιορτών.

• Σε συνεργασία με τον Ροταριανό Όμιλο Ιωαννίνων και με σύνθημα: "ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ – ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ", τοποθετήθηκαν καλάθια σε επιλεγμένα Super Markets της πόλης μας, όπου μπορεί ο καθένας μας να προσφέρει τρόφιμα, προϊόντα καθαρισμού και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Εθελοντές των δύο φορέων βρέθηκαν στα συνεργαζόμενα καταστήματα και ενημέρωσαν το κοινό της πόλης μας, μοιράζοντας φυλλάδια σχετικά με τη δράση. Το κάλεσμα απευθύνεται σε κάθε συμπολίτη μας και θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, χάρις στο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης των επιχειρηματιών που στηρίζουν τη δράση και την αυθόρμητη ανταπόκριση των συμπολιτών μας στην όλη προσπάθεια.

• Με την πηγαία και αυθόρμητη συνεργασία των Αρσάκειων Σχολείων Ιωαννίνων, Δημοτικού και Γυμνασίου, το ΑΡΤΟΣ ΔΡΑΣΗ πραγματοποίησε εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους μαθητές του σχολείου, αποσκοπώντας στη διάδοση του πνεύματος της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού και της εφαρμογής του στην πράξη. Η θέρμη με την οποία τα Αρσάκεια Σχολεία Ιωαννίνων υποδέχτηκαν την όλη δράση υπήρξε αξιοσημείωτη, ενώ η άμεση και συγκινητική ανταπόκριση των μαθητών και των οικογενειών τους είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών, τα οποία ενίσχυσαν τα εορταστικά πακέτα που διανεμήθηκαν τις παραμονές των Χριστουγέννων.

• Με πρωτοβουλία των Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων και με τη συνεχιζόμενη στήριξη του ΑΡΤΟΣ ΔΡΑΣΗ, η δραστήρια μαθητική εθελοντική ομάδα των εκπαιδευτηρίων, «Κρίκος Αγάπης», συγκέντρωσε για άλλη μια φορά τρόφιμα και είδη ρουχισμού, για τη στήριξη άπορων οικογενειών της περιοχής μας, κρατώντας αναμμένη την φλόγα της αγάπης και της πίστης για ένα καλύτερο αύριο.

• Σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Σταυρακίου, που βρίσκεται στο πλευρό του ΑΡΤΟΣ ΔΡΑΣΗ από την αρχή της λειτουργίας του στην πόλη μας και που εξακολουθεί να το στηρίζει, χαρίζοντας ελπίδα και χαμόγελο σε δεκάδες οικογένειες και παιδιά, συγκεντρώθηκαν και πάλι τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ρουχισμού, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην όλη προσπάθεια.

• Με αξιοσημείωτη ευαισθησία και υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ο επιχειρηματίας κ. Ζώης Παπαδόπουλος και η σύζυγός του κ. Σοφία Μπανάκη, πήραν την πρωτοβουλία να τοποθετήσουν εορταστικό καλάθι στο κατάστημά τους στα Ιωάννινα, προβάλλοντας το ιδεώδες της αλληλεγγύης μέσα από όλα τα περιφερειακά ΜΜΕ και συγκεντρώνοντας σημαντική ποσότητα τροφίμων, για τις οικογένειες που υποστηρίζονται από το Άρτος-Δράση.

• Σε συνεργασία με την ένωση «Μαζί για το παιδί» και με τη στήριξη του ΟΠΑΠ, το Παράρτημα Ιωαννίνων μπόρεσε να πραγματοποιήσει τις ευχές 25 παιδιών, χαρίζοντάς τους όμορφα χριστουγεννιάτικα δώρα.

• Τέλος, ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε και η προσφορά της ΧΕΝ οκτώ υπέροχων σπιτικών κέικ, προς το ΑΡΤΟΣ ΔΡΑΣΗ, τα οποία μοιράστηκαν σε ισάριθμες υποστηριζόμενες οικογένειες.
Είναι γνωστό ότι το έργο του ΑΡΤΟΣ ΔΡΑΣΗ βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική δράση και την αυθόρμητη προσφορά και δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συνεργασία όλων των παραπάνω και πολλών ακόμα φίλων και συμπολιτών μας.

Για τον λόγο αυτό, ο Πρόεδρος του ΑΡΤΟΣ ΔΡΑΣΗ και οι συντονιστές του Παραρτήματος Ιωαννίνων ευχαριστούν θερμά και εκ μέρους όλων των υποστηριζόμενων του σωματείου όλους τους τοπικούς φορείς, επιχειρήσεις, συλλόγους, σχολικές μονάδες, και απλούς συμπολίτες μας, που κατανοώντας το μέγεθος της ανάγκης, αγκάλιασαν και αυτή τη φορά με ιδιαίτερη ευαισθησία την προσπάθειά του.

Προετοιμάζοντας δε ήδη τις επόμενες δράσεις τους, εύχονται σε όλους τους συμπολίτες μας από καρδιάς ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, και το 2016 να φωτίσει κάθε σκιερή γωνιά του κόσμου μας με το Φως της Αγάπης, της Ειρήνης και της Δικαιοσύνης!

Για περισσότερες πληροφορίες:
Πανελλήνιο Φιλανθρωπικό Σωματείο
ΑΡΤΟΣ ΔΡΑΣΗ Παράρτημα Ιωαννίνων
Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τηλ.: 6945773504
Email: artosdrasi.ioa@gmail.com
facebook.com/artosdrasi.ioannina


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/14/2016 10:21:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Το σωματείο "Άρτος Δράση" ευχαριστεί τους συμπολίτες μας..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες