ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:16 Φεβρουαρίου 2016
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Αγρότες: Δεύτερο γύρο συγκρούσεων με κυβέρνηση αλλά και "ραγισμένο" μέτωπο.

Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου.
 Σε δεύτερο γύρο συγκρούσεων με την κυβέρνηση αποφάσισαν να προχωρήσουν οι αγρότες αν και το μέτωπό του έχει αρχίσει να "ραγίζει" σοβαρά καθώς κάποιοι από αυτούς χθες συναντήθηκαν με την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη.

 Οι αγρότες του Δομοκού που έχουν κλείσει το δρόμο στην περιοχή Δρούγος, λίγο μετά το Δομοκό, μετακινούνται με...
αυτοκίνητα προς την εθνική οδό Λαμίας Αθηνών με στόχο να αποκλείσουν τον εθνικό δρόμο Λαμίας Αθηνών στο 200ό χιλιόμετρο στην περιοχή του κόμβου του Μπράλου.
Εκεί κατευθύνονται και οι αγρότες από την περιοχή της Αταλάντης, που έχουν μπλόκο στο 140ό χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας και ήδη μαζέυονται με αγροτικά αυτοκίνητα στον κόμβο του Μπράλου, όπου και θα συναντηθούν με εκείνους του Δομοκού.

Στον Μπράλο βρίσκονται 70 τρακτέρ από την περιοχή του Μώλου, έχοντας κλείσει τις διαβάσεις εισόδου ή εξόδου στην εθνική οδό, αλλά και την κίνηση των αυτοκινήτων από και προς Μπράλο και Άμφισσα.

 Στο ίδιο σημείο αποφάσισαν να σπεύσουν και αγρότες από τον κόμβο της Ανθήλης συντονιζόμενοι με αυτούς από Δομοκό και Ατάλαντη στον αποκλεισμό του κόμβου του Μπράλου.
Ο κόμβος του Μπράλου, είναι στρατηγικό σημείο καθώς ο αποκλεισμός του "κόβει" την Ελλάδα στα δύο. Σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν οι αγρότες δεν θα υπάρχει δυνατότητα διέλευσης οχημάτων στο εθνικό δίκτυο πριν και μετά τη Λαμία.

 Η κυβέρνηση έλπιζε σε διάσπαση του μετώπου των κινητοποιήσεων, μετά την χθεσινή συνάντηση εκπροσώπων του Πανελλήνιου Συντονιστικού αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων,στο Μέγαρο Μαξίμου όπου και κατέθεσαν τις προτάσεις τους, αλλά τελικώς αυτό ώθησε τους υπόλοιπους αγρότες να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις καθώς θεώρησαν ότι προδόθηκαν από την κίνηση αυτή 

Ξεκίνησαν έντονες αντιδράσεις από τα μπλόκα των Μαλγάρων, της Νίκαιας (ο Βαγγέλης Μπούτας τους κατήγγειλε ότι υποκιούνται από την κυβέρνηση),και των Τεμπών.
 Όμως και οι αγρότες της Πελοποννήσου και της Κρήτης δεν χάρηκαν καθόλου με την συνάντηση αυτή και ανακοινώνουν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις.

 Στα Τέμπη αποφάσισαν την παράταση του αποκλεισμού και δήλωσαν ότι δεν αναγνωρίζουν την κίνηση των συναδέλφων τους καθώς μάλιστα οι ίδιοι έχουν αποστείλει τις δικές τους προτάσεις από την περασμένη εβδομάδα και είχαν την συμφωνία 30 ακόμη μπλόκων.

 Από το μπλόκο της Νίκαιας εμφανίζονται αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους και τονίζουν ότι δεν έχουν πάρει απαντήσεις στα αιτήματα που έχουν θέσει.
 Έτσι σήμερα από τις 16:00 έως τις 18:00 θα αποκλείσουν όχι μόνο την εθνική οδό αλλά και τους παραδρόμους,μην αφήνοντας καμία διέξοδο σε κανέναν να φτάσει στον προορισμό του, "κόβωντας" χώρα στα δύο.
 Μια μόνο υποχώρηση έχει καταγραφτεί, καθώς δεν απαιτούν πλέον διάλογο από μηδενική βάση αλλά επί των δικών τους προτάσεων και σημειώνουν ότι προσπάθησαν να ενοποιηθούν τα τα αιτήματα όλων των μπλόκων.

 Οι όποιες εξλίξεις πάντως στο αγροτικό αναμένονται την επόμενη εβδομάδα καθώς από αύριο ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στην Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για το προσφυγικό-λαθρομεταναστευτικό.

pronews.gr


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/16/2016 05:15:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Αγρότες: Δεύτερο γύρο συγκρούσεων με κυβέρνηση αλλά και "ραγισμένο" μέτωπο."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες