ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Φεβρουαρίου 2016
Αναρτήθηκε από Unknown

Ελλάδα και μεταναστευτικό.

Γράφει ο καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος.
Τις τελευταίες μέρες με τιμήσατε με την ανάρτηση της προσφυγής μου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τις Κυβερνήσεις ΗΠΑ, Αυστραλίας, τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό και τους πολίτες όλης της γης που αγαπούν την Ελλάδα, και σέβονται την ιστορία και τον πολιτισμό μας.

Το κείμενό μου απέστειλα, φυσικά, πέρα από τα ...
ελληνικά blogs σε δεκαδες εφημερίδες της Ευρώπης, Βορείου Αμερικής, Νοτίου Αφρικής και Αυστραλίας (ξενόγλωσσο και ελληνόφωνο τύπο)

Ήδη αναδιπλώθηκε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και δηλώνουν απερίφραστα με άρθρα τους σήμερα πολλές ευρωπαϊκές και αμερικανικές εφημερίδες και άλλα ΜΜΕ την ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ να αποφευχθεί μια ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ στην οικονομικά και κοινωνικά δοκιμαζόμενη Πατρίδα μας...

Οφείλω πολλά μεγάλα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα blogs και ιστοσελίδες που φιλοξένησαν και το αγγλικό και το ελληνικό μου κείμενο (petition)...

Φυσικά αγνοήθηκα από κάποια blogs, θέλω να πιστεύω, από αφέλεια και όχι από κακή πρόθεση καθώς το διάβημά μου ΔΕΝ στόχευε σε προσωπική προβολή (φρονώ ότι είμαι επαρκώς γνωστός ΑΛΛΑ ΔΕΝ σκοπεύω να γίνω Βουλευτής) αλλά στην ενεργοποίηση της Ελληνικής και Παγκόσμιας κοινής γνώμης καθώς, όπως πολλοί συμπατριώτες, πιστεύω ότι η ανεξέλεγκτη εισροή μεταναστών, προσφύγων και "ψευδοπροσφύγων" θέτει σε κλίνδυνο την Εθνική μας ταυτότητα και την ίδια την Πατρίδα μας.
με αγάπη
γιώργος πιπερόπουλος

Georgios Piperopoulos
Visiting Professor
Newcastle University Business SchoolBookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 2/27/2016 07:21:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ελλάδα και μεταναστευτικό."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες