ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:16 Φεβρουαρίου 2016
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Η "αρκούδα βρυχάται". Ρωσικά Su-35S ενεπλάκησαν με γερμανικά Tornado και τα εκδίωξαν από τη Συρία.

Σαφές μήνυμα των Ρώσων στο Βερολίνο για τα παιχνίδια με την Τουρκία.

Του Βασίλη Καπούλα.
Εμπλοκή ρωσικών μαχητικών Su-35S και γερμανικών Tornado σημειώθηκε χθες αργά τη νύχτα στον εναέριο χώρο της Συρίας.
Η Μόσχα με την άμεση αντίδραση και επί της ουσίας εκδίωξη των γερμανικών αεροσκαφών...
έστειλε το μήνυμα στο Βερολίνο πώς δεν πρόκειται να ανεχθεί παιχνίδια με την Τουρκία στην περιοχή της Συρίας.
Και το έδειξε αυτό με τον πιο σαφή τρόπο.

Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο εκτελεστικός διευθυντής του ΝΑΤΟ (Executive Director of the NATO Joint Air Power Competence Centre) Joachim Wundrak.
Ο Γερμανός στρατηγός ανέφερε πώς τα Tornado που είχαν αναπτυχθεί στη Συρία ενεπλάκησαν και εκδιώχθηκαν από τον εναέριο χώρο της χώρας από ρωσικά μαχητικά Su-35S.

Τα ρωσικά υπερσύγχρονα μαχητικά που πρόσφατα μετέφερε στη Συρία η Μόσχα είχαν γίνει η σκιά των γερμανικών Tornado από την έναρξη της επιχείρησης.
Κι όταν έγινε αντιληπτό από τους Ρώσους πώς στόχος τους δεν είναι να πληγούν τζιχαντιστές αλλά να γίνει νυχτερινή καταγραφή των δυνάμεων Ρωσίας-Συρίας-Κούρδων στη βόρεια Συρία τότε η αποστολή των γερμανικών μαχητικών ανακόπηκε μάλλον βιαίως.

“Αυτό συνέβη για να δείξει η Ρωσία την παρουσία της ως σύμμαχος του Σύρου προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ”, δήλωσε ο Joachim Wundrak, όπως μετέδωσε η Rheinische Post, αλλά το μήνυμα της Μόσχας είναι ακόμη πιο συγκεκριμένο και αφορά το ίδιο το Βερολίνο και τις κινήσεις που κάνει το τελευταίο διάστημα στηρίζοντας τους Τούρκους και τα σχέδια τους για εισβολή στη Συρία.

Η Ρωσία βλέπει ενιαίο άξονα Τουρκίας-Γερμανίας μετά και από την κοινή τους πρόταση για κάθοδο του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο με μοναδικό σκοπό την παρακολούθηση του ρωσικού Στόλου που κινείται στη Μεσόγειο.
Οι περιπολίες για τους μετανάστες είναι καθαρά ένας προσχηματικός λόγος και γι' αυτό όλοι υποστηρίζουν πώς δεν πρόκειται να προσφέρει απολύτως τίποτα στην αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών.

Υπενθυμίζεται δε πως μόλις χθες η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ ζήτησε για πρώτη φορά no-fly-zone στην βόρεια Συρία, συμπλέοντας ξεκάθαρα με τα τουρκικά συμφέροντα που θέλουν κάτι τέτοιο πριν καν εμπλακεί η Ρωσία προκειμένου ανενόχλητο το τουρκικό πυροβολικό να ισοπεδώσει τις περιοχές όπου κινούνται οι Κούρδοι και να διατηρήσει ανοιχτούς τους διαύλους τροφοδοσίας με όπλα και πυρομαχικά των τζιχαντιστών.

Η Ρωσία ωστόσο δεν είναι διατεθειμένη να επιτρέψει κάτι τέτοιο.
Έχει απειλήσει ανοιχτά την Τουρκία με πόλεμο σε περίπτωση που επιχειρήσει εισβολή στη Συρία ή απογειώσει μαχητικά της να βομβαρδίσουν στόχους στη βόρεια Συρία.

Tώρα τα σκάγια παίρνουν και τη Γερμανία που θέλησε με έξι Tornado, ένα πλοίο και ένα αεροσκάφος εναέριου ανεφοδιασμού που έχει διαθέσει δήθεν στον “αντιτρομοκρατικό αγώνα” να επιβάλει θέσεις στη Συρία που ταυτίζονται μάλιστα με αυτές της Άγκυρας.
Κάτι δεν έχει καταλάβει...


pronews.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/16/2016 05:27:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Η "αρκούδα βρυχάται". Ρωσικά Su-35S ενεπλάκησαν με γερμανικά Tornado και τα εκδίωξαν από τη Συρία."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες