ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Φεβρουαρίου 2016
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Κοπή Βασιλόπιτας του Ηπειρωτικού Συλλόγου Bielefeld.

«Ιωάννινα - Ήπειρος, υποψήφια πολιτιστική Πρωτεύουσα Ευρώπης 2021».

Κολωνία / Γερμανία.
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε, όπως πάντα τα τελευταία χρόνια, η εκδήλωση του Ηπειρώτικου Συλλόγου Bielefeld και Περιχώρων που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του γνωστού Κέντρου Farinda στο Bielefeld, όπου ο Σύλλογος με την ευκαιρία αυτή έκοψε και την βασιλόπιτα.
Επίσημος καλεσμένος της εκδήλωσης ήταν ο Γενικός Πρόξενος της ...
Ελλάδας στο Düsseldorf κ. Γρηγόρης Δελαβέκουρας.

Στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου π. Δημήτριος Τσόμπρας, εφημέριος στο Bielefeld, αφού ευλόγησε τη βασιλόπιτα, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά. Ο Γεν. Πρόξενος, κατά τα ειωθότα, αφού έκοψε την πίτα απηύθυνε χαιρετισμό στον οποίον μεταξύ των άλλων ανέφερε και τις δυσκολίες που περνάει αυτή τη στιγμή η Ελλάδα και ο Ελληνισμός γενικά.

«Μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες αυτές», τόνισε. Μεγάλη εντύπωση του έκανε η συμμετοχή της νεολαίας όχι μόνο στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά παντού και ευχήθηκε άλλη μια φορά όπως η χρονιά μου μπήκε να είναι η τελευταία με τόσα προβλήματα. για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό και τόνισε ότι το Προξενείο και ο ίδιος βρίσκεται στη διάθεση όλων.
Στη συνέχεια τιμήθηκαν οι δασκάλες των χορευτικών Ευαγγελία Μεσημέρη και Αγγελίνα Χριστοδούλου για το έργο που προσφέρουν αφιλοκερδώς στο Σύλλογο.
Με την ευκαιρία της εκδήλωσης αυτής, η Γραμματέας του Συλλόγου κ. Αγγελίνα Χριστοδούλου έκανε μια σύντομη αναδρομή στα πεπραγμένα του Συλλόγου το 2015, παρουσιάζοντας πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις εκδηλώσεις του 2015 και από τις εκδηλώσεις που ο Σύλλογος έλαβε μέρος. Κατόπιν το νέο χορευτικό των μικρών παιδιών παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς.

Ο Πρόεδρος του Ηπειρώτικου Συλλόγου κ. Δημήτρης Ντόκος, κλείνοντας το πρόγραμμα ευχαρίστησε τον Γενικό Πρόξενο για την τιμή που τους έκανε με την παρουσία του στην εκδήλωση αυτή, ευχαρίστησε το Δ.Σ. και όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση της γιορτής καθώς και όλους του παρευρισκόμενους στην εκδήλωση. Ακόμη ευχαρίστησε και το μουσικό συγκρότημα του Σταύρου Σιάνα για την δωρεάν συμμετοχή του στην εκδήλωση με ζωντανή μουσική .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι πρόεδροι των Ελληνικών Κοινοτήτων Bielefeld κ. Ιωάννης Αναστασόπουλος και Gütersloh κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Hellas e.V. Paderborn κ.Ιουλία Λακιρδάκη – Στεφάνου, τον αντιπρόεδρο του Θεσσαλικού Συλλόγου Gütersloh κ. Κωνσταντίνο Ζάχο και την κ. Ειρήνη Μαυρέλη, μέλος του Συμβουλίου ΄Ενταξης και Μετανάστευσης του Δήμου.
Οι κυρίες του Συλλόγου για άλλη μια φορά κατέπληξαν με τον πλούσιο μπουφέ και τα υπέροχα εδέσματα που προετοίμασαν και πρόσφεραν αφιλοκερδώς.Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/14/2016 10:32:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Κοπή Βασιλόπιτας του Ηπειρωτικού Συλλόγου Bielefeld."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες